Will Arnett

kanadisk skuespiller
Will Arnett
Will Arnett 2012 Shankbone.JPG
Født4. mai 1970[1][2]Rediger på Wikidata (50 år)
Toronto[3]Rediger på Wikidata
Ektefelle Penelope Ann Miller (19941995), Amy Poehler (20032012)Rediger på Wikidata
Utdannet ved Lee Strasberg Theatre and Film Institute, Concordia UniversityRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Stemmeskuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet Canada, USARediger på Wikidata
Aktive år1996
IMDbIMDb

William Emerson «Will» Arnett (født 4. mai 1970) er en canadisk skuespiller kjent for sine roller som George Oscar «Gob» Bluth II i Fox-serien Arrested Development og Devon Banks i NBC-serien 30 Rock. Han er også stemmen til Bojack Horseman i Netflix-serien med samme navn.

PrivatlivRediger

I 1994 giftet Arnett seg med skuespilleren Penelope Ann Miller, men de skilte seg i 1995. I 2000 begynte han å date komikeren og skuespilleren Amy Poehler. Han flyttet til New York i 2001, da Poehler begynte å spille i komiserien Saturday Night Live. De giftet seg 29. august 2003.[4] De fikk to barn sammen før de skilte seg i september 2012.[5]

Utvalgt filmografiRediger

År Tittel Rolle Merknad
2003-2006, 2013 Arrested Development «George Oscar "Gob" Bluth II» TV-serie, en av hovedrollene
2005 Svigermonster «Kit»
2006 Istid 2 «The Lone Gunslinger» Stemme
2006 Let's Go To Prison «Nelson Biederman IV»
2007 Blades of Glory «Stranz Van Waldenberg»
2007 Rottatouille «Horst» Stemme
2007 The Brothers Solomon «John Solomon»
2007-2013 30 Rock «Devon Banks» TV-serie, 9 episoder
2008 Semi-Pro «Lou Redwood»
2008 The Rocker «Lex»
2010 Jonah Hex «Lieutenant Grass»
2010 Grusomme meg «Mr. Perkins» Stemme
2011-2012 Up All Night «Chris» TV-serie
2012 Men in Black 3 «Agent AA»
2014 Legofilmen «Batman» Stemme

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger