Wikipedia:Tinget/Arkiv/2013-44

Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Artikkelen Liste over stortingsrepresentanter for Nord-Trøndelag er nominert til WP:GL. Se her: Wikipedia:Kandidatsider/Liste over stortingsrepresentanter for Nord-Trøndelag.

Dette er en notis for å informere om viktige hendelser innenfor Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. Ta gjerne en tur innom kandidatsiden og bidra til å gjøre artikkelen bedre. --M O Haugen (diskusjon) 28. okt. 2013 kl. 20:36 (CET)

Manuell arkivering - anyone rediger

Er det mulig å arkivere gammelt innhold på Torget og Tinget manuelt til en ny arkiveringsrobot er på plass? Det begynner å bli veldig langt og uoversiktlig nå... mvh, --Apple farmer (diskusjon) 30. okt. 2013 kl. 10:42 (CET)

Jeg kjører en runde nå. Merk at boten ikke er oppdatert etter at datoformatet nylig ble endret. Dermed vil det kunne bli enkelte tråder som ikke blir arkivert korrekt. ZorroIII (diskusjon) 30. okt. 2013 kl. 21:12 (CET)