Åpne hovedmenyen

Voyager er et progressiv metal-band fra Perth i Australia.

Bandet har utgitt fire musikkalbum siden de startet i 1999. De er signert til Sensory Records. Bandet har opptrådt på blant annet ProgPower Europe i 2006 og ProgPower USA 2011, samt varmet opp for band som Nightwish og Queensrÿche.

MedlemmerRediger

  • Daniel Estrin - vokal
  • Simone Dow - gitar
  • Alex Canion - bassgitar
  • Scott Kay - gitar
  • Ashley Doodkorte - slagverk

DiskografiRediger

Studioalbum
  • Element V (2004)
  • uniVers (2007)
  • I am the reVolution (2009)
  • The Meaning of I (2011)
  • V (2014)
  • Ghost Mile (2017)
Singler
  • Sober (2007)
  • Breaking Down (2014)
  • Misery is Only Company (2016)
  • Ascension (2017)
Musikkvideoer
  • Sober (2007)
  • The Devil in Me (2009)
  • Lost (2010)
  • Seize the Day (2012)
  • The Meaning of I (2012)
  • Hyperventilating (2014)
  • Breaking Down (Lyric Video) (2014)
  • Seasons of Age (2015)
  • Misery is only Company (2016)
  • Ascension (2017)
  • Ghost Mile (2017)

Eksterne lenkerRediger