Vicious Rumors

Vicious Rumors er et amerikansk power metal-band etablert i San Francisco Bay Area i 1979.

Gitarist Geoff Thorpe er det eneste medlemmet som har vært med i alle besetningene.

MedlemmerRediger

Nåværende
  • Geoff Thorpe – gitar (1979– ), vokal (1995–1997)
  • Larry Howe – trommer (1982–2000, 2004– )
  • Tilen Hudrap – bassgitar (2013-)
  • Bob Capka – gitar (2013– )
  • Nick Holleman – vokal (2013– )
Tidligere
  • Stephen Goodwin – bassgitar (2007–2013 ; turne: 2005-2007)
  • Kiyoshi Morgan – gitar (2008–2013 )
  • Brian Allen – vokal (2009–2013 )
  • Ira Black – gitar (1981, 2000–2005)
  • Jeff Barnacle – bassgitar (1982–1984)
  • Mark Tate – vokal (1982–1983)
  • Jim Cassero – gitar (1982–1983)
  • Gary St. Pierre – vokal (1983–1986)
  • Chuck Moomey – gitar (1983–1985)
  • Dave Starr – bassgitar (1984–1993, 2005–2007)
  • Vinnie Moore – gitar (1985–1986)
  • Mark McGee – gitar (1986–1995)
  • Carl Albert – vokal (1988–1995; deceased)
  • Tommy Sisco – bassgitar (1994–1999; touring: 2005)
  • Steve Smyth – gitar (1996–1999)
  • Brian O'Connor – vokal (1997–1999, 2001–2005)
  • Morgan Thorn – vokal (2000–2001)
  • Atma Anur – trommer (2000–2001)
  • Cornbread – bassgitar (2001–2005)
  • Bill Ackerman – trommer (2001)
  • Dan Lawson – trommer (2001)
  • Will Carroll – trommer (2001–2004)
  • James Rivera – vokal (2005–2007)
  • Brad Gillis – gitar (2005)
  • Thaen Rasmussen – gitar (2005–2007)
  • Ronnie Stixx – vokal (2008–2009)

DiskografiRediger

  • 1985 – Soldiers of the Night
  • 1988 – Digital Dictator
  • 1990 – Vicious Rumors
  • 1992 – Welcome to the Ball
  • 1994 – Word of Mouth
  • 1996 – Something Burning
  • 1998 – Cyberchrist
  • 2001 – Sadistic Symphony
  • 2006 – Warball
  • 2011 – Razorback Killers

Eksterne lenkerRediger