Åpne hovedmenyen
Synnøve S. Bjørset
Født13. mars 1979 (40 år)
Beskjeftigelse Musiker
Nasjonalitet Norge
Musikalsk karriere

Synnøve S. Bjørset er en folkemusiker fra Jølster i Sogn og Fjordane, utdannet ved Norges musikkhøgskole. Hun er frilansmusiker som spiller hardingfele, fele og bratsj, og arbeider også som komponist og produsent. Bjørset har konsertvirksomhet som solist i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England, Irland, Færøyene, Spania og Irak. Hun spiller i Majorstuen, og har vært musiker og skuespiller ved flere forestillinger ved Sogn og Fjordane Teater. Har komponert og spiller musikken i «Peer Gynt – en monolog for ungdom» sammen med Agnete Haaland.

Priser og stipendRediger

DiskografiRediger

  • Jølster 2012 (ta:lik 2012)
  • Slåttar (ta:lik 2009)
  • Juledrøm (MFC 2006)
  • Jorun Jogga (MCF 2004)
  • Hardanger Fiddle (NorCd 2004)
  • New North (Ozella/NorCd 2004)
  • Majorstuen (2L 2003)
  • Kalvik Klassisk (2002)
  • RAM (NorCd 2001)
  • Marylands (Heilo 2001)

Eksterne lenkerRediger