Synnøve S. Bjørset

Synnøve S. Bjørset
Født13. mars 1979Rediger på Wikidata (41 år)
Beskjeftigelse MusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere

Synnøve S. Bjørset er en folkemusiker fra Jølster i Sogn og Fjordane, utdannet ved Norges musikkhøgskole. Hun spiller hardingfele og fele, og arbeider som profesjonell musiker, komponist og produsent. Som solist har hun medvirket på en rekke plater og spilt konserter i inn- og utland. Hun spiller i Majorstuen og er musikalsk leder i Gamlebanken Spelemannslag. Hun har vært musiker og skuespiller ved flere forestillinger ved Sogn og Fjordane Teater, og har komponert og spilt musikken i «Peer Gynt – en monolog for ungdom» sammen med Agnete Haaland.

Priser og stipendRediger

DiskografiRediger

  • Gamlebanken | Gamlebanken Spelemannslag (ta:lik 2019)
  • Skrible | Majorstuen (MFC 2018)
  • På hogg og belegg | Div. artister (ta:lik 2017)
  • Kvitre | Majorstuen (MFC 2015)
  • Jølster 2012 | Apneseth, Bjørset, Eikås og Svidal (ta:lik 2012)
  • Live in Concert | Majorstuen (MFC 2012)
  • Soli | Dei Beste Damene (ta:lik 2010)
  • Skir | Majorstuen (MFC 2010)
  • Slåttar | Solo (ta:lik 2009)
  • Juledrøm | Majorstuen (MFC 2006)
  • Jorun Jogga | Majorstuen (MCF 2004)
  • Hardanger Fiddle / Div. artister (NorCd 2004)
  • New North | Div. artister (Ozella/NorCd 2004)
  • Majorstuen | Majorstuen(2L 2003)
  • Kalvik Klassisk / Finn Kalvik (2002)
  • RAM | Solo (NorCd 2001)
  • Marylands | Marylands(Heilo 2001)

Eksterne lenkerRediger