Åpne hovedmenyen

Sverre Asmervik

norsk psykolog og forfatter
Sverre Asmervik
Sverre Asmervik.jpg
Sverre Asmervik i 1976.
Født23. juli 1942 (77 år)
Bergen
Barn Ero Karlsen
Beskjeftigelse Psykolog, forfatter
Nasjonalitet Norsk

Sverre Ingvar Asmervik (født 23. juli 1942) er en norsk forfatter og psykolog. Han er kanskje mest kjent for dokumentarromanen Men tankene mine får du aldri (1982) om prostitusjonsmiljøet i Oslo. Asmervik er far til forfatteren Ero Karlsen.

BibliografiRediger

  • Ungdom og seksualitet (1972)
  • Eleven i dine hender (1974)
  • Skilt (1976)
  • Bjarne på skjæret (1976)
  • Og så kom vi til Norge (1977)
  • Slagbjørnen (1978)
  • Men tankene mine får du aldri (1982)
  • Sun flower inn (1983)
  • Kamini (1987)
  • Elskeren (1991)
  • I lyst og bedrag (1993)
  • Vi som fyller nettene (1998)