Stephen «Steve» Peacocke (født 30. oktober 1981) er en australsk skuespiller. Han her best kjent for sin rolle som Darryl Braxton i den populære såpeoperaen Home and Away.

Stephen Peacocke
Født30. okt. 1981Rediger på Wikidata (42 år)
Dubbo
BeskjeftigelseSkuespiller, filmskuespiller, teaterskuespiller, fjernsynsskuespiller Rediger på Wikidata
NasjonalitetAustralia
Aktive år2006–
IMDbIMDb

Filmograpfi

rediger
År Tittel Rolle Bemerkninger
2006 Suburban Mayhem Store Attendant
2007 All Saints Zeb Hall Episode: "Balancing Act"
2008 Emerald Falls Bushwalker Fjernsynsfilm
2008 Cue Howard Sir William Delamere KOrtfilm
2009 Packed to the Rafters Waiter Episode: "Belonging"
2010 Rake Michael Warner Episode: "R v Mark"
2010 The Black Dog[1] Steven Kortfilm
2010 The Robbery Interrogator Kortfilm
2011 Telethon Som seg selv Episode: 15. oktober 2011
2011 Burning Man
2011–2016 Home and Away Darryl «Brax» Braxton Hovedrolle
2014 Hercules Stephanos Bi-rolle
2016 Whiskey Tango Foxtrot Nic
2016 Me Before You Nathan Bi-rolle
2016 Wanted Detective Josh Levine Hovedrolle
2016 Cooped Up Plumber Post-produksjon

Priser og nominasjoner

rediger
År Pris Kateogri Resultat Arbeid
2012 Inside Soap Awards[2] Best Daytime Star Nominert Home and Away
Logie Awards Most Popular New Male Talent Vant
2013 Inside Soap Awards[3] Best Daytime Star Vant
Logie Awards Most Popular Personality on Television Nominert
Most Popular Actor Vant
2014 Logie Awards Most Popular Personality on Television Nominert
Most Popular Actor Nominert
2015 Logie Awards Most Popular Personality on Television Nominert
Most Popular Actor Vant
2016 Logie Awards[4] Best Actor Nominert

Referanser

rediger
  1. ^ «Black Dog a review». screentrek.com. 23. juni 2010. Arkivert fra originalen 6. mars 2012. Besøkt 30. oktober 2011.  «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 6. mars 2012. Besøkt 10. juli 2016. 
  2. ^ Kilkelly, Daniel (9. juli 2012). «Inside Soap Awards 2012 - longlist nominees in full». Digital Spy. Besøkt 22. juli 2012. 
  3. ^ Kilkelly, Daniel (21. oktober 2013). «Inside Soap Awards 2013 – winners list in full». Digital Spy. Besøkt 21. oktober 2013. 
  4. ^ Knox, David (8. mai 2016). «2016 Logie Awards: Winners». TV Tonight. Besøkt 10. mai 2016. 

Eksterne lenker

rediger