Slips (band)

Slips var et punkrock-band fra Jessheim, etablert i 1979.

Bandet ble startet opp som duo med Espen Dahle og Johnny Halvorsen, som tidligere hadde spilt sammen i Clergymens og The Fzst. I 1980 ble Kjetil Andersen på bass og Hans Petter Baarli på gitar med i bandet, sammen hadde de to spilt i bandet Sprøyters. De varmet opp for De Sjenerte på flere konserter, og inngikk avtale med Curious Tapes om en kassettutgivelse, som aldri ble noe av. Baarli dannet i 1981 bandet Riff Raff med broren, og senere samme år ble Slips oppløst. Baarlibrødrene startet Backstreet Girls i 1984, etter at Riff Raff ble oppløst.

I november 2006 ble Slips gjenforent i anledning bokslipp for Morten Andersens fotobok White Nights i Oslo. I 2007 ga de ut et musikkalbum med sangene fra 1980, både på CD og vinyl.

DiskografiRediger

  • 1980: Demo 1 (demo, kassett)
  • 1980: Demo 2 (demo, kassett)
  • 1981: Slips (demo, kassett)
  • 1983: Diverse artister: Song of No(r)way, «Vi Er Bedre Enn Du Tror» (kassett)
  • 2007: Diverse artister: Hurra For Norge #1, «Militær og Politikk» (CD)
  • 2007: Slips (CD/LP)
  • 2007: Diverse artister: Hurra For Norge #2, «Kværk Kleppe» (CD)
  • 2007: Ta Sjansen/Storby/Suburban Kid (EP, CD)
  • 2007: Slips

MedlemmerRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger