Siril Malmedal Hauge

jazzvokalist
Siril Malmedal Hauge
Siril Malmedal Hauge Cosmopolite 2018 (214707).jpg
Siril Malmedal Hauge på scenen i 2018
Foto: Tore Sætre
Født1992Rediger på Wikidata
LangevågRediger på Wikidata
Utdannet ved NTNURediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, jazzmusiker[1]Rediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerJazz[2]
InstrumentMandolin, sang, vokal
Nettstedhttp://sirilmalmedalhauge.com/home

Siril Malmedal Hauge (født 1992 i Langevåg) er en norsk jazzmusiker som holder til i Oslo.

BiografiRediger

Siril Malmedal Hauge er utdannet på jazzlinja ved Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet i Trondheim.

I tillegg til sitt soloprosjekt med musikerne Henrik Lødøen, Kjetil Mulelid, Martin Myhre Olsen, Martin Morland, Torgeir Standal har hun samarbeidet med band og musikere som Jacob Young, Lars Jansson, Jesper Bodilson, Alf Hulbækmo, Bendik Hofseth, Mats Eilertsen, Paolo Vinaccia, Mathias Eick, MMO-ensemble, og Prøysen-prosjektet «Lillebror» som ga ut sitt debutalbum på Grappa Musikk i 2017.

I 2018 mottok hun Moldejazz sin «Jazztalent-pris».[3]

Hun har også mottatt Sula Kommune sitt kulturstipend (2011), og Jazzsirkelens «Ungjazzpris» (2017)

DiskografiRediger

UtgivelserRediger

  • 2018: Siril Malmedal Hauge/Jacob Young - Last Things (Oslo Session Recordings)[4]
  • 2017: Lillebror -Lillebror (Grappa Musikk)
  • 2016: Siril & Alf - Jeg Går og Drømmer (Atlethic Sound Records)

Medvirker påRediger

  • 2018: BenReddik - Kolibrikamikaze (Taragot)
  • 2018: Stina Stjern's Numbness - Vs. Motorpsycho (Crispin Clover Records)
  • 2018: MMO-Ensemble - Any Day Now (Øra Fonogram)
  • 2017: Nordic Cirkles II - Under The Clouds (AMP Musikk & Records)
  • 2017: Fieldfare - «Fieldfare» (Øra Fonogram)
  • 2016: Sugarfoot -«Different Stars» (Crispin Clover Records)
  • 2013: LP Wave - Out Of His Hands, (Kakao Musikk)

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger