Scotts er et danseband fra Sverige.[1]

Scotts
Scotts-melodifestivalen-2009.jpg
Opphav (1992)
Periode1992-
SjangerDanseband
Aktive år1992

MedlemmerRediger

  • Henrik Strömberg - sang, gitar
  • Roberto Mårdstam - bas
  • Claes Linder - keyboard
  • Per-Erik "Lillen" Tagesson - trommer

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • 'Om det känns rätt - 1992
  • 'På vårt sätt - 2008
  • 'Upp till dans - 2009
  • 'Längtan - 2009
  • Vi gör det igen - 2009

SinglerRediger

  • En blick, en dans, en kyss (One Dance, One Rose, One Kiss) - 2001
  • Du - 2004
  • Big Boys'n Pink Ladies - 2006
  • Om igen - 2008
  • Jag tror på oss - 2009

DVDRediger

  • På väg till Malung med Scotts - 2010

Svensktoppen-hitsRediger

  • "Cassandra" - 1999
  • "Marias kärlek" - 2001
  • "En blick, en dans, en kyss" (One Dance, One Rose, One Kiss) - 2001
  • "Om igen" - 2009
  • "Underbar" - 2009
  • "Jag ångrar ingenting" - 2010

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger