Åpne hovedmenyen
For å lese om nettavisa Resett.no, se det

Reset er en norsk eurodance musikkgruppe.

De slo gjennom i 1999 med singlen Blue, og har senere utgitt flere singler og CD-er.

HistorieRediger

Stig Antonsen startet Reset alene i 1994. Prosjektet ble så lagt til side. I 1996 startet han arbeidet med Reset igjen. Denne gangen sammen med Trude Barstad og Christian Onshus. Sommeren 1996 ble singlen U R My Dream utgitt, men etter 6 måneder ble prosjektet avsluttet. Høsten 1998 startet Stig Antonsen et samarbeid med Camilla Henningsen. De produserer først sangen «Oh What A Day». Thomas Borgvang blir kontaktet, og blir medlem av gruppa, Reset ble startet igjen. Produksjonen av albumet Play startet. Sommeren 1999 slo gruppa igjennom med singelen Blue. Den ble en av Norges mest solgte dance-singler, totalt 18 000 kopier ble solgt. I november 1999 ble albumet Play utgitt. Noen måneder senere fikk de gullplate for albumet.

I 2001 kom albumet Calling You. Den første singlen fra albumet var Calling You. Singelen lå 11 uker på VG-lista. Singlen lå også 20 uker som nummer 1 på NRKs Ti i skuddet. Med det slo de en 30 år gammel rekord.

MedlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

DiskografiRediger

  • U R My Dream (single, 1996)
  • Blue (single, 1999)
  • Play (album, 1999)
  • Get Me (single, 1999)
  • Calling You (album, 2001)
  • Say I'm the One (single, 2001)
  • Say Yeah! (single, 2001)
  • Wings of Love (single, 2002)
  • Just Say Yeah (singel, 2009)
  • One Love (singel, 2011)
  • So High (singel, 2011)