Per Elvis Granberg

Per Elvis Granberg
Født9. mars 1941Rediger på Wikidata
Død4. februar 1980Rediger på Wikidata (38 år)
Ektefelle Anne-Marie GranbergRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SangerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerRock and roll
InstrumentVokal
Aktive år19571977
IMDbIMDb

Per Granberg, mest kjent under artistnavnet Per «Elvis» Granberg, (født 9. mars 1941, død 4. februar 1980 i Askim) var en norsk rock & roll-sanger. Granberg ble kåret til «Oslos rockekonge» i 1958, men ble slått av svenske Little Gerhard, norske Per Hartvig og danske James under Nordisk Mesterskap på Jordal Amfi i Oslo samme år. Han gjorde comeback på 1970-tallet med flere plater for plateselskapet Philips. Han døde av kreft.

DiskografiRediger

  • 1972: Rock’n’Roll Forever (Fontana)
  • 1973: Real Rock’n’Roll (Philips)
  • 1974: Rockabye, Rollabye (Philips)
  • 1977: I Can’t Stop Loving You (Philips)
  • 1980: Per (Philips)
  • 1993: Real Rock’n’Roll Forever (samleplate, Philips)

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.