Nicolai Hauan

Nicolai Hauan
Nicolai Hauan Stavernfestivalen 2018 (175706).jpg
Nicolai Hauan på scenen i 2018
Foto: Tore Sætre
Født11. april 1971Rediger på Wikidata (49 år)
Oslo[1]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Musiker[2]Rediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerPopmusikk[3]
InstrumentBassgitar[3]

Lars Nicolai Hauan (født 11. april 1971 i Oslo) er en norsk musiker og bassist. Han er best kjent som tidligere bassist i Baba Nation. I 2009 ble han medlem i Postgirobygget etter at Gunnar Westgaard hadde forlatt bandet.

Han jobber på Hauger ungdomsskole.

DiskografiRediger

Baba Nation/Yee `Ha Wanna Have a BabaRediger

  • Do This (Baba Music 1994, utgitt som Yee 'ha wanna have A Baba)
  • Rasggamuffin (1996)
  • Love Express (1996)
  • B (1998)
  • Too Bad (1999, single)
  • Man on the Moon (2014)
  • Ughabughaman (2014)
  • Wazaboom (2014)
  • What's the Matter (2014)

PostgirobyggetRediger

Francis BullRediger

ReferanserRediger

  1. ^ Freebase-data fra Google
  2. ^ arkiveringsdato 24. februar 2018, arkiv-URL web.archive.org, www.stavernfestivalen.no
  3. ^ a b http://www.stavernfestivalen.no/program/; arkiveringsdato: 24. februar 2018; arkiv-URL: https://web.archive.org/web/20180224173605/http://www.stavernfestivalen.no/program/.