New Kids on the Block

amerikansk guttegruppe
New Kids on the Block
NKOTB 2008-11-06.jpg
OpphavUSA Boston, Massachusetts, USA (1984)
SjangerPop, R&B, Hiphop, Blue-eyed soul
Aktive år1984–1994, 2007-d.d
PlateselskapColumbia/CBS, Interscope, NKOTB
Nettstedhttps://www.nkotb.com/
IMDbIMDb
Medlemmer
Jordan Knight
Jonathan Knight
Joey McIntyre
Donnie Wahlberg
Danny Wood
Tidligere medlemmer
Mark Wahlberg
Jamie Kelly

New Kids on the Block er en amerikansk guttegruppe som hadde stor suksess på begynnelsen av 1990-tallet, særlig med låta «Hangin' Tough».

Gruppen består av Jordan Knight og Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg og Danny Wood.

DiskografiRediger

  • 1986: New Kids on the Block
  • 1988: Hangin' Tough
  • 1989: Merry, Merry Christmas
  • 1990: Step by Step
  • 1990: No More Games/The Remix Album
  • 1991: H.I.T.S.
  • 1994: Face the Music
  • 1999: Greatest Hits
  • 2001: Super Hits
  • 2008: Greatest Hits (gjenutgivelse)
  • 2008: The Block

Eksterne lenkerRediger