Nekromantheon

Nekromantheon er et thrash metal-band fra Kolbotn, grunnlagt i 2005.

Nekromantheon
Nekromantheon live at Øyafestivalen.jpg
Nekromantheon på Øyafestivalen 2012.
Utmerkelser Spellemannprisen i metall (2012)Rediger på Wikidata
Opphav (2005)
SjangerThrash metal

Etter debutalbumet Divinity of Death i 2010 ga de ut musikkalbumet Rise, Vulcan Spectre i 2012, noe som ga de Spellemannprisen i kategorien «Metal». Albumet fikk terningkast seks i Dagbladet.[1] De ble nominert til Nordic Music Prize i 2021 for albumet The Visions of Trismegistos.[2]

DiskografiRediger

  • 2007: We're Rotting (EP)
  • 2008: Speed n' Spikes Vol. III (split-album)
  • 2010: Divinity of Death
  • 2010: Audiopain / Nekromantheon (split-singel)
  • 2012: Rise, Vulcan Spectre
  • 2013: Nekrothrash (split-album med Deathhammer, Töxik Death og Carniwhöre)
  • 2021: The Visions of Trismegistos

ReferanserRediger

  1. ^ Dagbladet - Her er den «nye» norske metalen
  2. ^ «Her er årets nominasjoner til Nordic Music Prize». musikknyheter.no. 24. september 2021. Besøkt 2. oktober 2021. 

Eksterne lenkerRediger

 Denne heavy metal-relaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.