Middle of the Road

Middle of the Road, var en skotsk popgruppe dannet i Glasgow, i april 1970. Medlemmer i gruppen var Sally Carr (vokal), brødrene Ian (gitar/fløyte) og Eric McCredie (bass/vokal), og Ken Andrew (trommer). De slo gjennom med låten "Chirpy Chirpy Cheep Cheep" 1971. Andre hits var bl.a Tweedle Dee Tweedle dum, Soley Soley og Sacramento

Middle of the Road
Middle Of The Road 925-3455.jpg
Middle of the Road i 1972
OpphavGlasgow, Storbritannia (1970)
Sjanger Popmusikk, TyggegummipopRediger på Wikidata
Aktive år1967
PlateselskapIL, Ariola Records
Nettstedhttp://www.middleoftheroad-popgroup.com/
Medlemmer
Sally Carr, Stephan Ebn

DiskografiRediger

  • Chirpy Chirpy Cheep Cheep (1971)
  • Tweedle dee, Tweedle dum (1971)
  • Soley Soley (1971)
  • Sacramento (1972)
  • Samson & Delilah/The talk of all the USA (1972)
  • Bottoms Up (1972)
  • Yellow Boomerang (1973)
  • Kailakee Kailako (1973)
  • Honey No/Union Silver (1973)
  • Samba d'amour (1973)
  • Rockin' Soul (1974)
  • Hitchin' A Ride In The Moonlight (1975)
  • Everybody loves a winner (1976)

Eksterne lenkerRediger