Åpne hovedmenyen

Marthe Valle

norsk sanger og låtskriver
Marthe Valle
Født29. november 1982 (36 år)
Harstad
Beskjeftigelse Sanger, låtskriver
Nasjonalitet Norge
Utmerkelser Spellemannprisen for årets nykommer (2005)

Marthe Valle (født 29. november 1982) er en norsk sanger og låtskriver, født og oppvokst i Harstad, bosatt i Bergen.

24. oktober 2005 kom hennes første CD, It's A Bag Of Candy som hun vant Spellemannprisen 2005 i kategorien «beste nykommer» for. I tillegg var hun også nominert i klassen beste kvinnelige artist samme år. I 2010 kom hun til finalen i norske X Factor, men ble stemt hjem i sjette finalerunde med en syvendeplass.

Hun var sammen med basketballspilleren Marco Elsafadi og sammen har de en datter.

Hun deltok i Melodi Grand Prix 2012.

DiskografiRediger

Singler/EP-er
  • Better Off Without It (2004)
  • Four Steps Closer (2004)
  • Dandy (2005)
  • My Dark Horse (2005)
  • Quall (2006), med Josephine
  • Jag har drömt (2006), med Åge Aleksandersen
  • Box of Sorrows (2008)
  • Si (2012)
  • Ikkje aleina (2014)
  • Mamma (2014)
  • Er det du som kommer hjem (2015), med Trygve Skaug
  • Tenk om (2016)
  • Modig (2016)
  • Fader vår (2016)
  • Kampen om tida (2017)
  • Alarm (2018)

Deltar påRediger

Eksterne lenkerRediger