Malin Pettersen

norsk sanger

Malin Helene Pettersen (født 1. juni 1988) er en norsk sanger, skuespiller og programleder.

Malin Pettersen
Malin Helene Pettersen
Lucky Lips 2 - MGP 2013.jpg
Malin Pettersen, sammen med gitarist Stian Jørgen Sveen og perkusjonist Pål Emil Berg i gruppen Lucky Lips, under delfinalen i Melodi Grand Prix 2013.
Født1. juni 1988Rediger på Wikidata (32 år)
Ektefelle Sveinung Eide
Beskjeftigelse Sanger, stemmeskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Aktive år2005–d.d.
IMDbIMDb
Ensemble(r)
Lucky Lips

Hun deltok i TV 2-programmet Idol i 2005, hvor hun endte på niendeplass. I mai 2018 ga hun ut debutalbumet References Pt. 1 og fikk for det Spellemannprisen 2018 i klassen country.[1] Hun ga ut albumene Alonesome i 2019 og Wildhorse i 2020. For Wildhorse ble hun nominert til Spellemannprisen 2020 i klassen country.[2]

Hun er medlem av bandet Lucky Lips som kom til finalen i Melodi Grand Prix 2013.[3] Hun er signert på plateselskapet Die With Your Boots On Records.[4]

I fra 2018 til 2021 ledet hun radioprogrammet KåbbåiNRK P13.[5][6]

Hun spilte rollen som «Jeanette» i TV-serien Slangebæreren som gikk på NRK1 i 2005, og hun har dubbet flere tegneserier, blant annet De tre vennene og Jerry og Winx Club.

DiskografiRediger

Album
Singler
  • «Sweet Little Kitten» (2012), med Monzta
  • «Tag Team» (2018)
  • «Pause» (2019)
  • «Alonesome» (2019)
  • «Hometown» (2020)
  • «Wildhorse Dream» (2020)

Lucky LipsRediger

Album
Singler

Robert Moses and The Harmony CrusadersRediger

AlbumRediger

SinglerRediger

  • «Take a Look at My Heart, Today» (2013)
  • «Let Me Say Goodbye» (2014)
  • «Find Out or Fit In» (2014)

Deltar påRediger

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger