Magnus Lind

Magnus Lind
Født18. mars 1944Rediger på Wikidata (76 år)
AvestaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Journalist, manusforfatter, komponistRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Magnus Lind (født 18. mars 1944 i Avesta) er en svensk forfatter, manusforfatter, journalist, komponist og sangtekstforfatter.

FilmografiRediger

FilmmanusRediger

  • 1997Hvite løgner (TV-serie)
  • 1996Skilda världar (TV-serie)
  • 1992Rederiet (TV-serie)
  • 1991På öppen gata (TV)
  • 1990Destination Nordsjön (TV-serie)
  • 1988Clark Kent (roman) (TV)

FotografRediger

  • 1980Sista varningen!

MusikkRediger

  • 1993Härifrån till Kim

ProduserRediger

SkuespillerRediger

Eksterne lenkerRediger