Liste over videoutgivelser publisert av Simpsons

Wikimedia-listeartikkel

Dette er en liste over DVD-er, ikke DVD-bokser, Simpsons har utgitt.

Region 1Rediger

Alle DVD-ene er i Dolby Digital 2.0 audio, alle er tilgjengelig på engelsk, spansk og fransk.

The Simpsons Treehouse of HorrorRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 2. september 2003 og inneholder fire «Halloween» episoder.

Christmas with the SimpsonsRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 4. oktober 2003. Den inneholder fem episoder med tema jul eller vinter.

The Simpsons Gone WildRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 14. september 2004. Denn inneholder fire episoder med tema party.

The Simpsons Christmas 2Rediger

Denne DVD-en ble utgitt den 2. november 2004 og inneholder fire episoder med tema jul.

Bart WarsRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 17. mai 2005 samtidig med teaterpremieren på Star Wars Episode III: Revenge of the Sith.

The Simpsons Kiss and Tell: The Story of Their LoveRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 7. februar 2006, en uke før Valentindagen. Den har fire episoder knyttet til Homer og Marges forhold.

Region 2/4Rediger

The Simpsons Film FestivalRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 1. april 2002 og inneholder episoder med film som tema.

The Simpsons Backstage PassRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 20. mai 2002 og inneholder fire episoder med musical som tema.

The Simpsons Risky BusinessRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 7. april 2003 og inneholder fire episoder med arbeid som tema.

The Simpsons Gone WildRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 20. mai 2003 og inneholder fire episoder med party som tema.

Christmas With The SimpsonsRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 3. november 2003 og inneholder fem episoder med jul som tema.

The Simpsons Christmas 2Rediger

Denne DVD-en ble utgitt den 25. oktober 2004 og inneholder fem episoder med jul som tema.

The Simpsons: Around The World In 80 D'OHSRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 6. juli 2005 og inneholder fire episoder med reise som tema.

The Simpsons Christmas CollectionRediger

Disse to DVD-ene er en kombinasjon av Christmas With The Simpsons og Christmas 2. Den ble utgitt den 23. november 2005 og inneholder ni episoder med jul som tema, fordel på to DVD-er.

The Simpsons Kiss and Tell: The Story of Their LoveRediger

Denne DVD-en ble utgitt den 6. februar 2006, den inneholder fire episoder rundt Homer og Marges forhold.

The Simpsons Classics: Series OneRediger

Den 8. september 2003 ble det utgitt fem Simpson DVD-er, som tidligere hadde blitt utgitt på VHS.

Bart Wars - The Simpsons Strike BackRediger

The Dark Secrets of the SimpsonsRediger

The Simpsons: Greatest HitsRediger

The Simpsons Go To HollywoodRediger

The Simpsons: Too Hot For TVRediger

The Simpsons Classics: Series TwoRediger

Den 16. august 2004 ble ytterligere fem Simpson DVD-er utgitt, alle hadde tidligere blitt utgitt på VHS.

The Simpsons Against The WorldRediger

The Simpsons: Heaven and HellRediger

The Simpsons: On Your Marks, Get Set, D'oh!Rediger

Sex, Lies and the SimpsonsRediger

The Simpsons.comRediger

The Simpsons Classics: Series ThreeRediger

Den 8. apris 2005 ble ytterligere fem Simpson DVD-er utgitt, alle hadde tidligere blitt utgitt på VHS.

The Simpsons: Crime and PunishmentRediger

The Simpsons: Springfield Murder MysteriesRediger

The Simpsons: Raiders Of The Lost FridgeRediger

Viva Los SimpsonsRediger

The Simpsons: The Last Temptation of HomerRediger

Den eneste Simpson VHS som ikke er utgitt på DVD er Love, Springfield Style, den ble utgitt i USA, Canada, Australia, Storbritannia, Japan og Kina. Utgivelsen hadde følgende episoder: