Åpne hovedmenyen

Liste over utøvere i Tour de France 2014

Wikimedia-listeartikkel

Liste over utøvere i Tour de France 2014

Rytter Nasjonalitet Fødselsdato Alder[a] Lag Resultat[b]
1 Chris Froome Storbritannia Storbritannia 1985-05-2020. mai 1985 29 år Team Sky DNF - 5. etappe
2 Bernhard Eisel Østerrike Østerrike 1981-02-1717. februar 1981 33 år Team Sky 126.-plass
3 Vasil Kiryjenka Hviterussland Hviterussland 1981-06-2828. juni 1981 33 år Team Sky 086.-plass
4 David López Spania Spania 1981-05-1313. mai 1981 33 år Team Sky 104.-plass
5 Mikel Nieve Spania Spania 1984-05-2626. mai 1984 30 år Team Sky 018.-plass
6 Danny Pate USA USA 1979-03-2323. mars 1979 35 år Team Sky 153.-plass
7 Richie Porte Australia Australia 1985-01-3030. januar 1985 29 år Team Sky 023.-plass
8 Geraint Thomas Storbritannia Storbritannia 1986-05-2525. mai 1986 28 år Team Sky 022.-plass
9 Xabier Zandio Spania Spania 1977-03-1717. mars 1977 37 år Team Sky DNF - 6. etappe
11 Alejandro Valverde Spania Spania 1980-04-2525. april 1980 34 år Movistar Team 004.-plass
12 Imanol Erviti Spania Spania 1983-11-1515. november 1983 30 år Movistar Team 081.-plass
13 John Gadret Frankrike Frankrike 1979-04-2222. april 1979 35 år Movistar Team 019.-plass
14 Jesús Herrada Spania Spania 1990-07-2626. juli 1990 23 år Movistar Team 061.-plass
15 Beñat Intxausti Spania Spania 1986-03-2020. mars 1986 28 år Movistar Team 114.-plass
Spansk mester 16 Jon Izagirre Spania Spania 1989-02-044. februar 1989 25 år Movistar Team 041.-plass
17 Rubén Plaza Spania Spania 1980-02-2929. februar 1980 34 år Movistar Team 091.-plass
18 José Joaquín Rojas Spania Spania 1985-06-088. juni 1985 29 år Movistar Team DQ - 18. etappe[c]
19 Giovanni Visconti Italia Italia 1983-01-1313. januar 1983 31 år Movistar Team 037.-plass
21 Joaquim Rodríguez Spania Spania 1979-05-1212. mai 1979 35 år Katjusja 054.-plass
22 Vladimir Isajtsjev Russland Russland 1986-04-2121. april 1986 28 år Katjusja 157.-plass
23 Alexander Kristoff Norge Norge 1987-07-055. juli 1987 27 år Katjusja 125.-plass
24 Luca Paolini Italia Italia 1977-01-1717. januar 1977 37 år Katjusja 136.-plass
Russisk mester 25 Aleksandr Porsev Russland Russland 1986-02-2121. februar 1986 28 år Katjusja HD - 13. etappe
26 Jegor Silin Russland Russland 1988-06-2525. juni 1988 26 år Katjusja DNF - 6. etappe
27 Gatis Smukulis Latvia Latvia 1987-04-1515. april 1987 27 år Katjusja 100.-plass
28 Simon Špilak Slovenia Slovenia 1986-06-2323. juni 1986 28 år Katjusja DNF - 17. etappe
29 Jurij Trofimov Russland Russland 1984-01-2626. januar 1984 30 år Katjusja 014.-plass
31 Alberto Contador Spania Spania 1982-12-066. desember 1982 31 år Tinkoff-Saxo DNF - 10. etappe
32 Daniele Bennati Italia Italia 1980-09-2424. september 1980 33 år Tinkoff-Saxo 096.-plass
33 Jesús Hernández Spania Spania 1981-09-2828. september 1981 32 år Tinkoff-Saxo DNF - 6. etappe
34 Rafał Majka Polen Polen 1989-09-1212. september 1989 24 år Tinkoff-Saxo 044.-plass Klatretrøye
35 Michael Mørkøv Danmark Danmark 1985-04-3030. april 1985 29 år Tinkoff-Saxo 134.-plass
36 Sérgio Paulinho Portugal Portugal 1980-03-2626. mars 1980 34 år Tinkoff-Saxo 089.-plass
37 Nicolas Roche Irland Irland 1984-07-033. juli 1984 30 år Tinkoff-Saxo 039.-plass
38 Michael Rogers Australia Australia 1979-12-2020. desember 1979 34 år Tinkoff-Saxo 026.-plass
39 Matteo Tosatto Italia Italia 1974-05-1414. mai 1974 40 år Tinkoff-Saxo 119.-plass
Italiensk mester 41 Vincenzo Nibali Italia Italia 1984-11-1414. november 1984 29 år Astana 001.-plass Gul trøye
42 Jakob Fuglsang Danmark Danmark 1985-03-2222. mars 1985 29 år Astana 036.-plass
43 Andrij Hryvko Ukraina Ukraina 1983-08-077. august 1983 30 år Astana 095.-plass
44 Dmitrij Gruzdev Kasakhstan Kasakhstan 1986-03-1313. mars 1986 28 år Astana 130.-plass
45 Maksim Iglinskij Kasakhstan Kasakhstan 1981-04-1818. april 1981 33 år Astana 129.-plass
46 Tanel Kangert Estland Estland 1987-03-1111. mars 1987 27 år Astana 020.-plass
47 Michele Scarponi Italia Italia 1979-09-2525. september 1979 34 år Astana 049.-plass
48 Alessandro Vanotti Italia Italia 1980-09-1616. september 1980 33 år Astana 147.-plass
49 Lieuwe Westra Nederland Nederland 1982-09-1111. september 1982 31 år Astana 079.-plass
Slovakisk mester 51 Peter Sagan Slovakia Slovakia 1990-01-2626. januar 1990 24 år Cannondale Pro Cycling 060.-plass Grønn trøye
52 Maciej Bodnar Polen Polen 1985-03-077. mars 1985 29 år Cannondale Pro Cycling 112.-plass
53 Alessandro De Marchi Italia Italia 1986-05-1919. mai 1986 28 år Cannondale Pro Cycling 052.-plass
54 Ted King USA USA 1983-01-3131. januar 1983 31 år Cannondale Pro Cycling DNF - 10. etappe
55 Kristijan Koren Slovenia Slovenia 1986-11-2525. november 1986 27 år Cannondale Pro Cycling 135.-plass
56 Marco Marcato Italia Italia 1984-02-1111. februar 1984 30 år Cannondale Pro Cycling 080.-plass
57 Jean-Marc Marino Frankrike Frankrike 1983-08-1515. august 1983 30 år Cannondale Pro Cycling 160.-plass
58 Fabio Sabatini Italia Italia 1985-02-1818. februar 1985 29 år Cannondale Pro Cycling 118.-plass
59 Elia Viviani Italia Italia 1989-02-077. februar 1989 25 år Cannondale Pro Cycling 162.-plass
61 Bauke Mollema Nederland Nederland 1986-11-2626. november 1986 27 år Team Belkin 010.-plass
62 Lars Boom Nederland Nederland 1985-12-3030. desember 1985 28 år Team Belkin 097.-plass
63 Stef Clement Nederland Nederland 1982-09-2424. september 1982 31 år Team Belkin DNF - 7. etappe
64 Steven Kruijswijk Nederland Nederland 1987-06-077. juni 1987 27 år Team Belkin 015.-plass
65 Tom Leezer Nederland Nederland 1985-12-2626. desember 1985 28 år Team Belkin 133.-plass
66 Bram Tankink Nederland Nederland 1978-12-033. desember 1978 35 år Team Belkin 040.-plass
67 Laurens ten Dam Nederland Nederland 1980-11-1313. november 1980 33 år Team Belkin 009.-plass
68 Sep Vanmarcke Belgia Belgia 1988-07-2828. juli 1988 25 år Team Belkin 105.-plass
69 Maarten Wynants Belgia Belgia 1982-05-1313. mai 1982 32 år Team Belkin 117.-plass
71 Mark Cavendish Storbritannia Storbritannia 1985-05-2121. mai 1985 29 år Omega Pharma-Quick Step DNS - 2. etappe
72 Jan Bakelants Belgia Belgia 1986-02-1414. februar 1986 28 år Omega Pharma-Quick Step 024.-plass
73 Michał Gołaś Polen Polen 1984-04-2929. april 1984 30 år Omega Pharma-Quick Step 055.-plass
74 Michał Kwiatkowski Polen Polen 1990-06-022. juni 1990 24 år Omega Pharma-Quick Step 028.-plass
75 Tony Martin Tyskland Tyskland 1985-04-2323. april 1985 29 år Omega Pharma-Quick Step 047.-plass
76 Alessandro Petacchi Italia Italia 1974-01-033. januar 1974 40 år Omega Pharma-Quick Step 148.-plass
77 Mark Renshaw Australia Australia 1982-10-2222. oktober 1982 31 år Omega Pharma-Quick Step 142.-plass
78 Niki Terpstra Nederland Nederland 1984-05-1818. mai 1984 30 år Omega Pharma-Quick Step 094.-plass
79 Matteo Trentin Italia Italia 1989-08-022. august 1989 24 år Omega Pharma-Quick Step 093.-plass
81 Jean-Christophe Péraud Frankrike Frankrike 1977-05-2222. mai 1977 37 år AG2R La Mondiale 002.-plass
82 Romain Bardet Frankrike Frankrike 1990-11-099. november 1990 23 år AG2R La Mondiale 006.-plass
83 Mikael Cherel Frankrike Frankrike 1986-03-1717. mars 1986 28 år AG2R La Mondiale 059.-plass
84 Samuel Dumoulin Frankrike Frankrike 1980-08-2020. august 1980 33 år AG2R La Mondiale 090.-plass
85 Ben Gastauer Luxembourg Luxembourg 1987-11-1414. november 1987 26 år AG2R La Mondiale 021.-plass
86 Blel Kadri Frankrike Frankrike 1986-09-033. september 1986 27 år AG2R La Mondiale 084.-plass
87 Sébastien Minard Frankrike Frankrike 1982-06-1212. juni 1982 32 år AG2R La Mondiale 099.-plass
88 Matteo Montaguti Italia Italia 1984-01-066. januar 1984 30 år AG2R La Mondiale 066.-plass
89 Christophe Riblon Frankrike Frankrike 1981-01-1717. januar 1981 33 år AG2R La Mondiale 120.-plass
91 Andrew Talansky USA USA 1988-11-2323. november 1988 25 år Garmin-Sharp DNS - 12. etappe
92 Janier Acevedo Colombia Colombia 1985-12-066. desember 1985 28 år Garmin-Sharp DNF - 13. etappe
93 Jack Bauer New Zealand New Zealand 1985-04-077. april 1985 29 år Garmin-Sharp 137.-plass
94 Alex Howes USA USA 1988-01-011. januar 1988 26 år Garmin-Sharp 127.-plass
95 Ben King USA USA 1989-03-2222. mars 1989 25 år Garmin-Sharp 053.-plass
Nederlandsk mester 96 Sebastian Langeveld Nederland Nederland 1985-01-1717. januar 1985 29 år Garmin-Sharp 140.-plass
97 Ramūnas Navardauskas Litauen Litauen 1988-01-3030. januar 1988 26 år Garmin-Sharp 141.-plass
98 Tom-Jelte Slagter Nederland Nederland 1989-07-011. juli 1989 25 år Garmin-Sharp 056.-plass
99 Johan Vansummeren Belgia Belgia 1981-02-044. februar 1981 33 år Garmin-Sharp 074.-plass
101 Marcel Kittel Tyskland Tyskland 1988-05-1111. mai 1988 26 år Team Giant-Shimano 161.-plass
102 Roy Curvers Nederland Nederland 1979-12-2727. desember 1979 34 år Team Giant-Shimano 116.-plass
103 Koen de Kort Nederland Nederland 1982-09-088. september 1982 31 år Team Giant-Shimano 092.-plass
104 John Degenkolb Tyskland Tyskland 1989-01-077. januar 1989 25 år Team Giant-Shimano 123.-plass
105 Dries Devenyns Belgia Belgia 1983-07-2222. juli 1983 30 år Team Giant-Shimano DNF - 14. etappe
106 Tom Dumoulin Nederland Nederland 1990-11-1111. november 1990 23 år Team Giant-Shimano 033.-plass
107 Cheng Ji Kina Kina 1987-07-1515. juli 1987 26 år Team Giant-Shimano 164.-plass
108 Albert Timmer Nederland Nederland 1985-06-1313. juni 1985 29 år Team Giant-Shimano 146.-plass
109 Tom Veelers Nederland Nederland 1984-09-1414. september 1984 29 år Team Giant-Shimano 155.-plass
Verdensmester 111 Rui Costa Portugal Portugal 1986-05-1010. mai 1986 28 år Lampre-Merida DNS - 16. etappe
112 Davide Cimolai Italia Italia 1989-08-1313. august 1989 24 år Lampre-Merida 163.-plass
113 Kristijan Đurasek Kroatia Kroatia 1987-07-2626. juli 1987 26 år Lampre-Merida 046.-plass
114 Chris Horner USA USA 1971-10-2323. oktober 1971 42 år Lampre-Merida 017.-plass
115 Sacha Modolo Italia Italia 1987-06-1919. juni 1987 27 år Lampre-Merida DNF - 2. etappe
Portugisisk mester 116 Nélson Oliveira Portugal Portugal 1989-03-066. mars 1989 25 år Lampre-Merida 087.-plass
117 Maximiliano Richeze Argentina Argentina 1983-03-077. mars 1983 31 år Lampre-Merida DNS - 6. etappe
118 José Serpa Colombia Colombia 1979-04-1717. april 1979 35 år Lampre-Merida 048.-plass
119 Rafael Valls Spania Spania 1987-06-2727. juni 1987 27 år Lampre-Merida DNF - 14. etappe
Fransk mester 121 Arnaud Démare Frankrike Frankrike 1991-08-2626. august 1991 22 år FDJ.fr 159.-plass
122 William Bonnet Frankrike Frankrike 1983-05-066. mai 1983 31 år FDJ.fr 158.-plass
123 Mickaël Delage Frankrike Frankrike 1985-08-066. august 1985 28 år FDJ.fr 143.-plass
124 Arnold Jeannesson Frankrike Frankrike 1986-01-1616. januar 1986 28 år FDJ.fr 030.-plass
125 Matthieu Ladagnous Frankrike Frankrike 1984-12-1212. desember 1984 29 år FDJ.fr 076.-plass
126 Cédric Pineau Frankrike Frankrike 1985-05-088. mai 1985 29 år FDJ.fr 102.-plass
127 Thibaut Pinot Frankrike Frankrike 1990-05-2929. mai 1990 24 år FDJ.fr 003.-plass Hvit trøye
128 Jérémy Roy Frankrike Frankrike 1983-06-2222. juni 1983 31 år FDJ.fr 057.-plass
129 Arthur Vichot Frankrike Frankrike 1988-11-2626. november 1988 25 år FDJ.fr DNF - 13. etappe
131 Jurgen Van den Broeck Belgia Belgia 1983-02-011. februar 1983 31 år Lotto-Belisol 013.-plass
132 Lars Bak Danmark Danmark 1980-01-1616. januar 1980 34 år Lotto-Belisol 082.-plass
133 Bart De Clercq Belgia Belgia 1986-08-2626. august 1986 27 år Lotto-Belisol DNF - 8. etappe
134 Tony Gallopin Frankrike Frankrike 1988-05-2424. mai 1988 26 år Lotto-Belisol 029.-plass
Tysk mester 135 André Greipel Tyskland Tyskland 1982-07-1616. juli 1982 31 år Lotto-Belisol 149.-plass
136 Adam Hansen Australia Australia 1981-05-1111. mai 1981 33 år Lotto-Belisol 064.-plass
137 Greg Henderson New Zealand New Zealand 1976-10-099. oktober 1976 37 år Lotto-Belisol DNF - 4. etappe
138 Jürgen Roelandts Belgia Belgia 1985-07-022. juli 1985 29 år Lotto-Belisol 111.-plass
139 Marcel Sieberg Tyskland Tyskland 1982-04-3030. april 1982 32 år Lotto-Belisol 145.-plass
141 Tejay van Garderen USA USA 1988-08-1212. august 1988 25 år BMC Racing Team 005.-plass
142 Darwin Atapuma Colombia Colombia 1988-01-1515. januar 1988 26 år BMC Racing Team DNF - 7. etappe
143 Marcus Burghardt Tyskland Tyskland 1983-06-3030. juni 1983 31 år BMC Racing Team 154.-plass
144 Amaël Moinard Frankrike Frankrike 1982-02-022. februar 1982 32 år BMC Racing Team 045.-plass
145 Daniel Oss Italia Italia 1987-01-1313. januar 1987 27 år BMC Racing Team 069.-plass
146 Michael Schär Sveits Sveits 1986-09-2929. september 1986 27 år BMC Racing Team 043.-plass
147 Peter Stetina USA USA 1987-02-1414. februar 1987 27 år BMC Racing Team 035.-plass
148 Greg Van Avermaet Belgia Belgia 1985-05-1717. mai 1985 29 år BMC Racing Team 038.-plass
149 Peter Velits Slovakia Slovakia 1985-02-2121. februar 1985 29 år BMC Racing Team 027.-plass
151 Pierre Rolland Frankrike Frankrike 1986-10-1010. oktober 1986 27 år Europcar 011.-plass
152 Yukiya Arashiro Japan Japan 1984-09-2222. september 1984 29 år Europcar 065.-plass
153 Bryan Coquard Frankrike Frankrike 1992-04-2525. april 1992 22 år Europcar 103.-plass
154 Cyril Gautier Frankrike Frankrike 1987-09-2626. september 1987 26 år Europcar 025.-plass
155 Yohann Gène Frankrike Frankrike 1981-06-2525. juni 1981 33 år Europcar 128.-plass
156 Alexandre Pichot Frankrike Frankrike 1983-01-066. januar 1983 31 år Europcar 107.-plass
157 Perrig Quemeneur Frankrike Frankrike 1984-04-2626. april 1984 30 år Europcar 083.-plass
158 Kévin Reza Frankrike Frankrike 1988-05-1818. mai 1988 26 år Europcar 073.-plass
159 Thomas Voeckler Frankrike Frankrike 1979-06-2222. juni 1979 35 år Europcar 042.-plass
Luxembourgsk mester 161 Fränk Schleck Luxembourg Luxembourg 1980-04-1515. april 1980 34 år Trek Factory Racing 012.-plass
162 Matthew Busche USA USA 1985-05-099. mai 1985 29 år Trek Factory Racing 098.-plass
163 Fabian Cancellara Sveits Sveits 1981-03-1818. mars 1981 33 år Trek Factory Racing DNS - 11. etappe
164 Markel Irizar Spania Spania 1980-02-055. februar 1980 34 år Trek Factory Racing 063.-plass
165 Grégory Rast Sveits Sveits 1980-01-1717. januar 1980 34 år Trek Factory Racing 101.-plass
166 Andy Schleck Luxembourg Luxembourg 1985-06-1010. juni 1985 29 år Trek Factory Racing DNS - 4. etappe
167 Danny van Poppel Nederland Nederland 1993-07-2626. juli 1993 20 år Trek Factory Racing DNF - 7. etappe
168 Jens Voigt Tyskland Tyskland 1971-09-1717. september 1971 42 år Trek Factory Racing 108.-plass
169 Haimar Zubeldia Spania Spania 1977-04-011. april 1977 37 år Trek Factory Racing 008.-plass
171 Daniel Navarro Spania Spania 1983-07-088. juli 1983 30 år Cofidis DNF - 13. etappe
172 Nicolas Edet Frankrike Frankrike 1987-12-022. desember 1987 26 år Cofidis 077.-plass
173 Egoitz García Spania Spania 1986-03-3131. mars 1986 28 år Cofidis DNF - 9. etappe
174 Cyril Lemoine Frankrike Frankrike 1983-03-033. mars 1983 31 år Cofidis 110.-plass
175 Luis Ángel Maté Spania Spania 1984-03-2323. mars 1984 30 år Cofidis 031.-plass
176 Rudy Molard Frankrike Frankrike 1989-09-1717. september 1989 24 år Cofidis 051.-plass
177 Adrien Petit Frankrike Frankrike 1990-09-2626. september 1990 23 år Cofidis 156.-plass
178 Julien Simon Frankrike Frankrike 1985-10-044. oktober 1985 28 år Cofidis 109.-plass
179 Rein Taaramäe Estland Estland 1987-04-2424. april 1987 27 år Cofidis 088.-plass
Australsk mester 181 Simon Gerrans Australia Australia 1980-05-1616. mai 1980 34 år Orica-GreenEDGE DNS - 17. etappe
182 Michael Albasini Sveits Sveits 1980-12-1010. desember 1980 33 år Orica-GreenEDGE 070.-plass
183 Simon Clarke Australia Australia 1986-06-1818. juni 1986 28 år Orica-GreenEDGE 113.-plass
184 Luke Durbridge Australia Australia 1991-04-099. april 1991 23 år Orica-GreenEDGE 122.-plass
185 Mathew Hayman Australia Australia 1978-04-2020. april 1978 36 år Orica-GreenEDGE DNF - 10. etappe
186 Jens Keukeleire Belgia Belgia 1988-11-2323. november 1988 25 år Orica-GreenEDGE 067.-plass
187 Christian Meier Canada Canada 1985-02-2121. februar 1985 29 år Orica-GreenEDGE 121.-plass
Canadisk mester 188 Svein Tuft Canada Canada 1977-05-099. mai 1977 37 år Orica-GreenEDGE 131.-plass
189 Simon Yates Storbritannia Storbritannia 1992-08-077. august 1992 21 år Orica-GreenEDGE DNS - 16. etappe
191 Mathias Frank Sveits Sveits 1986-12-099. desember 1986 27 år IAM Cycling DNS - 8. etappe
192 Sylvain Chavanel Frankrike Frankrike 1979-06-3030. juni 1979 35 år IAM Cycling 034.-plass
Sveitsisk mester 193 Martin Elmiger Sveits Sveits 1978-09-2323. september 1978 35 år IAM Cycling 075.-plass
194 Heinrich Haussler Australia Australia 1984-02-2525. februar 1984 30 år IAM Cycling DNF - 18. etappe
195 Reto Hollenstein Sveits Sveits 1985-08-2222. august 1985 28 år IAM Cycling DNS - 17. etappe
196 Roger Kluge Tyskland Tyskland 1986-02-055. februar 1986 28 år IAM Cycling 139.-plass
197 Jérôme Pineau Frankrike Frankrike 1980-01-022. januar 1980 34 år IAM Cycling 058.-plass
198 Sébastien Reichenbach Sveits Sveits 1989-05-2828. mai 1989 25 år IAM Cycling 085.-plass
199 Marcel Wyss Sveits Sveits 1986-06-2525. juni 1986 28 år IAM Cycling 032.-plass
201 Leopold König Tsjekkia Tsjekkia 1987-11-1515. november 1987 26 år Team NetApp-Endura 007.-plass
202 Jan Bárta Tsjekkia Tsjekkia 1984-12-077. desember 1984 29 år Team NetApp-Endura 071.-plass
203 David de la Cruz Spania Spania 1989-05-066. mai 1989 25 år Team NetApp-Endura DNF - 12. etappe
204 Zakkari Dempster Australia Australia 1987-09-2727. september 1987 26 år Team NetApp-Endura 152.-plass
205 Bartosz Huzarski Polen Polen 1980-10-2727. oktober 1980 33 år Team NetApp-Endura 068.-plass
206 Tiago Machado Portugal Portugal 1984-05-2323. mai 1984 30 år Team NetApp-Endura 072.-plass
207 José Mendes Portugal Portugal 1985-04-2424. april 1985 29 år Team NetApp-Endura 124.-plass
208 Andreas Schillinger Tyskland Tyskland 1983-07-1313. juli 1983 30 år Team NetApp-Endura 144.-plass
209 Paul Voss Tyskland Tyskland 1986-03-2626. mars 1986 28 år Team NetApp-Endura 050.-plass
211 Brice Feillu Frankrike Frankrike 1985-07-2626. juli 1985 28 år Bretagne-Séché Environnement 016.-plass
212 Jean-Marc Bideau Frankrike Frankrike 1984-04-088. april 1984 30 år Bretagne-Séché Environnement 115.-plass
213 Anthony Delaplace Frankrike Frankrike 1989-09-1111. september 1989 24 år Bretagne-Séché Environnement 078.-plass
214 Romain Feillu Frankrike Frankrike 1984-04-1616. april 1984 30 år Bretagne-Séché Environnement 150.-plass
215 Armindo Fonseca Frankrike Frankrike 1989-05-011. mai 1989 25 år Bretagne-Séché Environnement 138.-plass
216 Arnaud Gérard Frankrike Frankrike 1984-10-066. oktober 1984 29 år Bretagne-Séché Environnement 132.-plass
217 Florian Guillou Frankrike Frankrike 1982-12-2929. desember 1982 31 år Bretagne-Séché Environnement 062.-plass
218 Benoît Jarrier Frankrike Frankrike 1989-02-011. februar 1989 25 år Bretagne-Séché Environnement 151.-plass
219 Florian Vachon Frankrike Frankrike 1985-01-022. januar 1985 29 år Bretagne-Séché Environnement 106.-plass

NoterRediger

Type numrering
  1. ^ Alder ved starten av rittet
  2. ^ DNS (did not start): startet ikke etappen; DNF (did not finish): fullførte ikke etappen; HD (hors délais): kom ikke i mål innen tidsfristen; DQ: diskvalifisert
  3. ^ Diskvalifisert for å henge på følgebil.[1]

ReferanserRediger

  1. ^ «Rojas objects to "unjust" expulsion from Tour de France». CyclingNews. 25. juli 2014. Besøkt 9. mai 2015. 

Eksterne lenkerRediger