Åpne hovedmenyen

Liste over tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden under Harald V

Wikimedia-listeartikkel

Innhold

Liste over tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden under Harald V omfatter tildelinger av Den Kongelige Norske Fortjenstorden i Harald Vs regjeringstid inndelt etter år.

Fortjenstordenen er inndelt i fem trinn:


Listen er basert på kunngjøringer fra Det kongelige hoff.[1] Oversikten er for 2014 og 2016 supplert med opplysninger fra Det kongelige hoffs årsmelding.[2][3]

Oversikten er ikke fullstendig.

2019Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
12. juni 2019 storkors Kim Jung-sook førstedame   statsbesøk
27. mars 2019 storkors Cecilia Morel Montes førstedame   statsbesøk
24. januar 2019 storkors Hae-yun Park ambassadør  
24. januar 2019 kommandør Emilia Lodigiani forlegger  
24. januar 2019 kommandør Sirpa Helena Nyberg ambassaderåd  
24. januar 2019 kommandør Peter Silberberg minister  
24. januar 2019 kommandør Tine Hylleberg Ibsen ambassaderåd  
24. januar 2019 kommandør Janne-Pekka Sarpoma forsvarsattaché  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Erik Paul Breivik  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Simon Phafane honorær konsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse M. Robert Jette honorær konsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Heather Quale Goranson honorær konsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Luis Cañada Vicinay honorær generalkonsul   forfremmelse
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Karin Mollø-Christensen honorær generalkonsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse José Blom-Dahl honorær konsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Michael Soroy honorær konsul  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Chinattha Sangvachara andre ambassadesekretær  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Ohm Cusripituck første ambassadesekretær  
24. januar 2019 ridder av 1. klasse Rolf Springer forsvarsattaché  

2018Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
10. september 2018 kommandør Axel Wernhoff ambassadør  
20. august 2018 kommandør Joan Templeton professor emerita  
23. august 2018 kommandør Muhammad Moonis honorær generalkonsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Anna-Maria Soulounia honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Ioannis Accas honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Sirmatenia Paraschaki honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Heidi Ivanhoe Poulsen Peridou honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Yiannis Sarantitis honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Chrystold Archange Chetty honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Johannes Teyssen honorær generalkonsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Max J. Aschenbrenner honorær konsul  
23. august 2018 ridder av 1. klasse Frédéric Maurice Vincent Remay ambassaderåd  
20. august 2018 kommandør Merethe Nergaard ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 kommandør Øyvind Stokke ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 kommandør Ole Andreas Lindeman ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 kommandør Petter Ølberg ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 kommandør Margit Tveiten ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 kommandør Aud Kolberg ambassadør  
20. august 2018 kommandør Christian Syse ambassadør  
20. august 2018 kommandør Lise Nicoline Kleven Grevstad ambassadør   forfremmelse
20. august 2018 ridder av første klasse Harriet Elisabeth Berg generalkonsul  
20. august 2018 ridder av første klasse Jo Sletbak generalkonsul  
20. august 2018 ridder av første klasse Tone Elisabeth Bækkevold Allers ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Lars Nordrum ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Vegard Kaale ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Gunn Jorid Roset ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Anita Nergaard ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Kristin Iglum generalkonsul  
20. august 2018 ridder av første klasse Lasse Bjørn Johannessen ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Rut Krüger Giverin ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Nils Martin Gunneng ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Lars Andersen ambassadør  
20. august 2018 ridder av første klasse Erik Svedahl generalkonsul  
9. juli 2018 kommandør Hanne Dokolo honorær generalkonsul   forfremmelse
9. juli 2018 ridder av 1. klasse Michael Doppelmayr honorær konsul  
6. mars 2018 storkors Juliana Awada førstedame   statsbesøk
24. april 2018 kommandør Claes Göran Tropé professor  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Anne Veslemøy Lindblom honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Fatoumata Cissé honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Yoshihiro Yokohama honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Masataka Kawahara honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Bente Said honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Charles Nathaniel Arthur Butterfield honorær konsul  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Ján Zima oversetter og språklærer  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Natalia Ivanytsjuk oversetter  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Patrick F. Wallace arkeolog  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Jacek Fisiak lingvist  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Kjell Magne Kiplesund direktør  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Ila Arun skuespiller og regissør  
24. april 2018 ridder av 1. klasse Poul Erik Tøjner direktør  
24. april 2018 ridder Kamal Salimi honorær konsul  

2017Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
17. august 2017 storkors Maria Clara Nunes dos Santos ambassadør  
15. august 2017 storkors Bea ten Tusscher ambassadør  
26. juni 2017 storkors Alvaro Sandoval Bernal ambassadør  
22. juni 2017 storkors Thomas Wunderbaldinger ambassadør  
15. mai 2017 storkors Luis Javier Campuzano Piña ambassadør  
21. mars 2017 storkors Eliza Reid presidentfrue   statsbesøk
16. mars 2017 storkors Jukr Boon-Long ambassadør  
25. januar 2017 storkors José Miguel Cruz Sánchez ambassadør  
2. oktober 2017 kommandør Peter Stock tidligere leder for skoleprosjekt  
24. august 2017 kommandør Johan Vibe ambassadør   forfremmelse
24. august 2017 kommandør Else Berit Eikeland ambassadør   forfremmelse
24. august 2017 kommandør Hans Brattskar ambassadør   forfremmelse
24. august 2017 kommandør Tone Tinnes ambassadør   forfremmelse
22. mai 2017 kommandør Maurice Bertrand Kouoh Eyoum honorær generalkonsul   forfremmelse
22. mai 2017 kommandør James J. McGovern oberst og luftattaché  
16. januar 2017 kommandør Siegfried E. Loch musikkprodusent  
16. januar 2017 kommandør Miluše Juřičková dosent  
16. januar 2017 kommandør Isabelle Kaarle Schlyter ambassaderåd  
16. januar 2017 kommandør Stéphane Braunschweig teatersjef  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Hinrich Schmidt-Henkel oversetter  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Wiland Oerter oberstløytnant og tidligere forsvarsattaché  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Edward A.G. Wagner direktør  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Jeffrey Guy Mueller director of operations  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Per Ivar Vaagland optiker  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Oliveau Tanguy tidl. forsvarsattaché  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Lars Løberg fagdirektør  
2. oktober 2017 ridder av 1. klasse Hans Bjørn Bakketeig optiker  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Sidsel Bleken ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Martin Sørby ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Ingrid Mollestad ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Gunnar Andreas Holm ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Mari Skåre ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Ole Terje Horpestad ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Anders Erdal ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Anne Lene Dale ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Anne Kari Hansen Ovind ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Per Strand Sjaastad ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Beate Stirø ambassadør  
24. august 2017 ridder av 1. klasse Guri Rusten ambassadør  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Kristian Frederik Lennert honorær generalkonsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Abdulla Saeed honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Alexandra Stewart honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Carlo Capone honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Per Nøddeboe honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Timothy Taylor honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Sarangerel Luvsanvandan honorær konsul  
22. mai 2017 ridder av 1. klasse Nayantara Palchoudhuri honorær konsul  
21. mars 2017 ridder av 1. klasse Thorir Hergeirsson landslagstrener  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Maya Murillo ambassadesekretær  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Tarja Inkeri von Lüders ambassadesekretær  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Irene Korakianiti honorær konsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Ellen Aarvaag Groeneveld honorær generalkonsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse David Michael Windmill honorær generalkonsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Timo Antero Salli honorær konsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Omar Salim Abubakar honorær konsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Yves Hunckler honorær konsul  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Fusheng Zhang redaktør  
16. januar 2017 ridder av 1. klasse Ola Skuterud bistandsarbeider  
22. mai 2017 ridder Elizabeth Diana Murphy honorær visekonsul  
22. mai 2017 ridder John Isola honorær visekonsul  
16. januar 2017 ridder Antti Mäkikyrö attaché  
16. januar 2017 ridder Alberto Castrelli attaché  

2016Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
19. oktober 2016 storkors Flávio Helmold Macieira ambassadør  
13. oktober 2016 storkors Antonio López Martínez ambassadør  
15. september 2016 storkors Sadia El Alaoui ambassadør  
2. mai 2016 storkors Juan Manuel Ortiz de Rozas ambassadør  
18. april 2016 storkors Byung-hwa Lee ambassadør  
2016 storkors Juha Sipilä statsminister  
2016 storkors Timo Soini utenriksminister  
2016 storkors Maria Lohela riksdagspresident  
2016 storkors Erik Lundberg ambassadør  
2016 storkors Pirkkoz Mattila sosial- og helseminister  
2016 storkors Olli Rehn økonomiminister  
2016 storkors Stefan Czmur ambassadør  
2016 storkors Agata Kornahuser-Duda  
2016 storkors Piotr Naimski statssekretær  
2016 storkors Małgorzata Sadurska kansellisjef  
2016 storkors Paweł Soloch direktør  
2016 storkors Krzysztof Szczerski statssekretær  
2016 Kommandør med stjerne Radosław Domagalski-Łabędzki understatssekretær  
2016 Kommandør med stjerne Irena Lichnerowicz-Augustyn protokollsjef  
2016 Kommandør med stjerne Aleksander Stępkowski understatssekretær  
2016 Kommandør med stjerne Tomasz Szatkowski understatssekretær  
2016 Kommandør med stjerne Seppo Kolehmainen politidirektør  
2016 Kommandør med stjerne Paula Lehtomäki statssekretær  
2016 Kommandør med stjerne Maija-Lena Paavola riksdagsdirektør  
2016 Kommandør med stjerne Kari Takanen admiral  
2016 Kommandør med stjerne Kaarle Wikström kommandør, førsteadjutant  
23. februar 2016 kommandør med stjerne Jean-Marc Rives ambassadør  
2016 kommandør Hiski Haukkala rådgiver  
2016 kommandør Minna Hulkkonen rådgiver  
2016 kommandør Marja Joenusva assisterende protokollsjef  
2016 kommandør Ahti Kurvinen oberst  
2016 kommandør Aki Lindén direktør  
2016 kommandør Katri Makkonen direktør  
2016 kommandør Mari Puoskari byrådsleder  
2016 kommandør Marek Magierowski avdelingsdirektør  
2016 kommandør Liisa Talonpoika ekspedisjonssjef  
2016 kommandør Petri Toivonen oberstløytnant, andreadjutant  
2016 kommandør Kirsi Varhila ekspedisjonssjef  
2016 kommandør Marcin Przydacz underdirektør  
2016 kommandør Marek Magierowski avdelingsdirektør  
2016 kommandør Dorota Skrzypek avdelingsdirektør  
24. august 2016 kommandør Tore Nedrebø ambassadør   forfremmelse
24. august 2016 kommandør Nils Ragnar Kamsvåg ambassadør   forfremmelse
24. august 2016 kommandør Jan Grevstad ambassadør   forfremmelse
24. august 2016 kommandør Morten Paulsen generalkonsul   forfremmelse
24. august 2016 kommandør Sten Arne Rosnes ambassadør   forfremmelse
5. juli 2016 kommandør Scott Charles Swehla marine- og forsvarsattaché  
18. april 2016 kommandør Allan Goodman direktør  
18. april 2016 kommandør Erland Kolding Nielsen direktør  
18. april 2016 kommandør Hans Henrik Petersen ambassaderåd  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jon Hanssen-Bauer ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jens Eikaas ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Lene Natasha Lind ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jostein Leiro ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Astrid Versto ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Sissel Hodne Steen generalkonsul  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Ingrid Schulerud ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Susan Eckey ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Jørn Eugene Gjelstad ambassadør  
24. august 2016 ridder av 1. klasse Arne Sannes Bjørnstad ambassadør  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Arthur R. Savage honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Ronald Harvey McLean honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Cheng Chan Liu honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Eugenio Kielland honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Arild Haugan honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Konstantin Daradanov honorær konsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Carlo Clavarino honorær generalkonsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Per Erik Bergh honorær generalkonsul  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Joachim Dorfmüller professor  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Don Bartlett oversetter  
18. april 2016 ridder av 1. klasse András Masát professor  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Paul Binding forfatter og journalist  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Margaret Hayford O'Leary professor  
18. april 2016 ridder av 1. klasse Giacomo Cosmi handelsattaché  
2016 ridder av 1. klasse John Foster Ellison honorær generalkonsul  
2016 ridder av 1. klasse Agnieszka Ragin seniorrådgiver  
2016 ridder av 1. klasse Marian Siemakowicz ministerråd  
2016 ridder av 1. klasse Juha Hänninen bystyreleder  
2016 ridder av 1. klasse Kalle Kankaanpää avdelingsdirektør  
2016 ridder av 1. klasse Sauli Kuha politiinspektør  
2016 ridder av 1. klasse Hannu Leskinen direktør  
2016 ridder av 1. klasse Katja Luopajärvi førstekonsulent  
2016 ridder av 1. klasse Riika Moilanen byrådsleder  
2016 ridder av 1. klasse Juoko Niinimäki rektor  
2016 ridder av 1. klasse Matti Pennanen ordfører  
2016 ridder av 1. klasse Pete Pokkinen spesialrådgiver  
2016 ridder av 1. klasse Anne Puonti intendant  
2016 ridder av 1. klasse Anna-Maria Salomaa rådgiver  
2016 ridder av 1. klasse Pasi Seppälä oberstløytnant, tredjeadjutant  
2016 ridder av 1. klasse Liisa-Maria Voipio-Pulkki avdelingsdirektør  
2016 ridder av 1. klasse Juha Vänskä rådgiver  
2016 ridder av 1. klasse Maria Waltari ministerråd  
2016 ridder av 1. klasse Jaako Yrjö-Koskinen ministerråd  
2016 ridder Noora Jansson direktør  
2016 ridder Pasi-Heikki Mikkola major  
2016 ridder Jari Puiras major  
2016 ridder Kari Salo kaptein  
2016 ridder Teemupekka Virtanen rådgiver  
2016 ridder Mariusz Biedrzycki første ambassadesekretær  
2016 ridder Anetta Czarnecka seniorrådgiver  
2016 ridder Emilia Łapszys protokollrådgiver  
2016 ridder Michal Lubinski ambassaderåd  
2016 ridder Daniel Słupek tredje ambassadesekretær  
2016 ridder Jarosław Trzpioła protokollrådgiver  
2016 ridder Aureliusz Właź første ambassadesekretær  
2016 ridder Teemupekk rådgiver  

2015Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
30. mai 2015 storkors Gunnar Pálsson ambassadør  
12. mai 2015 storkors Michel Godfrind ambassadør  
18. mars 2015 storkors Edgars Rinkēvičs utenriksminister  
18. mars 2015 storkors Gundars Daudze visepresident i Saeima  
18. mars 2015 storkors Raimonds Vējonis forsvarsminister  
18. mars 2015 storkors Dana Reizniece-Ozola økonomiminister  
18. mars 2015 storkors Dace Melbārde kulturminister  
3. november 2015 kommandør med stjerne Micael Bydén Sveriges forsvarssjef  
7. august 2015 kommandør med stjerne Riho Terras generalløytnant, forsvarssjef  
30. april 2015 kommandør med stjerne Lars Tangeraas tidligere ambassadør  
18. mars 2015 kommandør med stjerne Veronika Erte protokollsjef  
18. mars 2015 kommandør med stjerne Eduards Stiprais politisk direktør  
18. mars 2015 kommandør med stjerne Marģers Krams utenrikspolitisk rådgiver ved Latvias presidentembete  
18. mars 2015 kommandør med stjerne Indulis Ābelis ambassadør  
18. mars 2015 kommandør med stjerne Aleksandrs Bimbirulis kansellisjef  
20. august 2015 kommandør Elisabeth Walaas ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Siri Ellen Sletner ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Trine Skymoen ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Erling Skjønsberg ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Are Jostein Norheim ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Hanne Marie Kaarstad ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Siren Gjerme Eriksen ambassadør   forfremmelse
20. august 2015 kommandør Victor Conrad Rønneberg ambassadør  
20. august 2015 kommandør Mona Juul ambassadør  
20. august 2015 kommandør Rolf Einar Fife ambassadør  
7. august 2015 kommandør Eivind Hoff honorær generalkonsul   forfremmelse
7. august 2015 kommandør Stein Gudmundseth honorær generalkonsul   forfremmelse
7. august 2015 kommandør Gary Gandrud honorær generalkonsul   forfremmelse
2. juli 2015 kommandør Alfred Pacquement tidligere president ved Pompidou-senteret  
2. juli 2015 kommandør Alain Seban tidligere president ved Pompidou-senteret  
18. mars 2015 kommandør Karīna Rāviņa-Vimba spesialrådgiver  
18. mars 2015 kommandør Andris Ozols direktør  
18. mars 2015 kommandør Elīna Tanne avdelingsdirektør  
18. mars 2015 kommandør Līga Krapāne presseråd  
18. mars 2015 kommandør Santa Rosicka-Tomsone protokollrådgiver  
18. mars 2015 kommandør Valters Kalve oberstløytnant  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Tone Tinnes ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Dagfinn Sørli ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Bård Ivar Svendsen ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Erling Rimestad ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Unni Kløvstad ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Kikkan Haugen ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Steinar Egil Hagen ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Arne Gjermundsen ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Andreas Gaarder ambassadør  
20. august 2015 ridder av 1. klasse Erik Førner ambassadør  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Rasiah Ratnalingam honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Petur Even Djurhuus honorær generalkonsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Klaus Gjørtsvang Andersen honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Heine Bach honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Morten Kamp Knudsen honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Aksel Føns Johnsen honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Michal Rzeszewicz honorær konsul  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Mika Jukka Immonen kommandørkaptein, forsvarsattaché  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Guillaume Bazard ambassaderåd  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Tore Lærdal styreleder  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Eric Visser forlegger  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Petra Schmidt Dreyblatt kunstnerisk leder ved Edvard-Munch-Haus i Warnemünde  
7. august 2015 ridder av 1. klasse Michael E. Moore visepresident i FearnOil  
2. juli 2015 ridder av 1. klasse Clément Chéroux direktør ved Pompidou-senteret  
2. juli 2015 ridder av 1. klasse Angela Lampe kurator  
13. april 2015 ridder av 1. klasse Erling Trygve Johansen konsul  
18. mars 2015 ridder av 1. klasse Inga Jansone ambassadesekretær  
18. mars 2015 ridder av 1. klasse Evita Breča seniorrådgiver  
18. mars 2015 ridder Carolina Marques Ferraz attaché  
18. mars 2015 ridder Irene Hella Wagner visekonsul  
18. mars 2015 ridder Intars Foršū major  
18. mars 2015 ridder Renārs Vilde rådgiver  

2014Rediger

dato grad, klasse navn tittel, stilling land anledning, merknad
2014 storkors Axel Berg ambassadør  
2014 storkors Henning Fode ambassadør  
2014 storkors Torben Brylle kabinettssekretær  
2014 storkors David Gill statssekretær  
2014 storkors Bertel Haarder Folketingets 1. nestformann  
2014 storkors Siim Raie direktør, presidentens kanselli  
2014 storkors Daniela Schadt  
2014 storkors Stephan Steinlein utenrikshandelsminister  
2014 storkors Anne Sulling utenrikshandelsminister  
2014 storkors Urve Tiidus kulturminister  
2014 storkors Simmu Tiik ambassadør  
2014 storkors Ove Ullerup Petersen hoffmarskalk  
2014 kommandør med stjerne Heinz-Peter Behr ekspedisjonssjef  
2014 kommandør med stjerne Lasse Harkjær oberst, adjutantstabssjef  
2014 kommandør med stjerne Erki Holmberg ekspedisjonssjef  
2014 kommandør med stjerne Kai Kaarelson ekspedisjonssjef  
2014 kommandør med stjerne Carsten Ulrick Larsen Folketingets direktør  
2014 kommandør med stjerne Kim Kristensen oberst, seremonimester  
2014 kommandør med stjerne Mikk Marran departementsråd  
2014 kommandør med stjerne Pavo Nõgene departementsråd  
2014 kommandør med stjerne Piret Reintamm Benno protokollsjef  
2014 kommandør med stjerne Marie-Louise Overvad protokollsjef  
2014 kommandør med stjerne Christian Schønau hoffsjef for Danmarks kronprinspar  
2014 kommandør med stjerne Toomas Sildam kommunikasjonssjef  
2014 kommandør med stjerne Franz Thönnes forbundsdagsmedlem  
2014 kommandør Torben Skovgaard Andersen administrasjonssjef  
2014 kommandør Piret Arukaevu spesialrådgiver  
2014 kommandør Konrad Arz von Straussenburg fungerende protokollsjef  
2014 kommandør Karsten Klepsvik ambassadør  
2014 kommandør Annette Lassen assisterende protokollsjef  
2014 kommandør Merete Lundemo ambassadør  
2014 kommandør Livi Anna Masso rådgiver  
2014 kommandør Michael Podzus oberst og adjutant  
2014 kommandør Helge Risch kaptein «Gorch Fock»  
2014 kommandør Jaan Tootsen kulturrådgiver  
2014 kommandør Rein Vaabel oberstløytnant, adjutant  
2014 kommandør Tove Bruvik Westberg ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Lene Balleby kommunikasjons- og pressesjef  
2014 ridder av 1. klasse Sten Anders Berge ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Astrid Emilie Helle ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Hege Hertzberg ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Michael Kniepen assistent til forbundspresidenten  
2014 ridder av 1. klasse Søren Koushede sekretariatssjef  
2014 ridder av 1. klasse Jytte Krag-Juel-Vind-Frijs hoffdame  
2014 ridder av 1. klasse Thomas Søborg Lassen major, adjutant  
2014 ridder av 1. klasse Ole Andreas Lindemann generalkonsul  
2014 ridder av 1. klasse Tiina Maiberg førstekonsulent  
2014 ridder av 1. klasse Mette Masst ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Merethe Nergaard ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Poul Nesgaard formann, Fondet for dansk-norsk samarbeid  
2014 ridder av 1. klasse Heidi Olufsen generalkonsul  
2014 ridder av 1. klasse Kjell Tormod Pettersen ambassadør  
2014 ridder av 1. klasse Elin Bergithe Rognlie generalkonsul  
2014 ridder av 1. klasse Michael Rose major, adjutant  
2014 ridder av 1. klasse Hilde Janne Skorpen generalkonsul  
2014 ridder av 1. klasse Øyvind Stokke generalkonsul  
2014 ridder av 1. klasse Volker Timmermann underdirektør  
2014 ridder av 1. klasse Esther Uleer seniorrådgiver  
2014 ridder av 1. klasse Kristina Wogatzki seniorrådgiver  
2014 ridder Rasmus Glenthøj førstekonsulent  
2014 ridder Sigrid Herodes protokollrådgiver  
2014 ridder Liis Lehesalu løytnant, adjutant  
2014 ridder Sven Liister førstekonsulent  
2014 ridder Andreas Stauber attaché  
2014 ridder Morten Stræde billedhugger  
8. desember 2014 storkors Theerankun Niyom ambassadør  
25. oktober 2014 storkors Antonios Vlavianos ambassadør  
24. september 2014 storkors Akio Shirota ambassadør  
30. juni 2014 storkors José de Jésus Sojo Reyes ambassadør  
26. februar 2014 storkors Juan Aníbal Barria ambassadør  
24. november 2014 kommandør Alain Seban direktør  
24. november 2014 kommandør Alfred Pacquement tidligere kunstnerisk direktør  
24. november 2014 kommandør Philippe Douste-Blazy spesialråd, direktør for UNITAID  
24. november 2014 kommandør Jan Erik Holst tidligere direktør for Norsk filminstitutt  
24. november 2014 kommandør Wenche Barth Eide tidligere førsteamanuensis  
24. november 2014 kommandør Pannabha Chandraramya ministerråd  
24. november 2014 kommandør Jan Friedrich ministerråd  
24. november 2014 kommandør Carlos F. Rice forsvarsattaché  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Jan Andréasson honorær generalkonsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Sandrine Bourguignat konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Lionel Capriles II honorær konsul    
24. november 2014 ridder av 1. klasse Miguel Antonio Caro Niño honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Clément Chéroux kurator  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Vincent De Saedeleer honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Natalie Denesovych honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Pedro José Ferrer Anráez honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Mark Featherstone-Whitty rektor  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Angela Lampe kurator  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Christopher MacLehose forlegger  
24. november 2014 ridder av 1. klasse José Antonio Mendoza Martín honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Rodrigo Otoya Dominguez honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse José Manuel Rodriguez Ojeda honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Marina Russell honorær generalkonsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Céline Saucier honorær konsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Isabella Tagliavia honorær generalkonsul  
24. november 2014 ridder av 1. klasse Christian Østbye honorær konsul  
24. november 2014 ridder Marita Janson tredje ambassadesekretær  
20. oktober 2014 ridder av 1. klasse Gražina Arlickaitė filmfestivalleder  
20. oktober 2014 ridder av 1. klasse Léon Albert De Witte historiker, sosialentreprenør  
21. august 2014 ridder av 1. klasse Michael Wilhelm Sauerborn oberst, forsvarsattaché  
17. juli 2014 ridder av 1. klasse Frédéric Bartei oberst, forsvarsattaché  
9. juli 2014 ridder av 1. klasse José Ramon Vallespin Gomez kommandør, forsvarsattaché  
6. juni 2014 ridder av 1. klasse Gérald Aniel ordfører  
6. juni 2014 ridder av 1. klasse Jacques Lelandais ordfører  
19. mai 2014 ridder av 1. klasse Asmund Stensrud  
7. januar 2014 kommandør Olof Huldtgren minister  
7. januar 2014 kommandør Jerker Karlsson generalkonsul   forfremmelse
7. januar 2014 kommandør Tómas Orri Ragnarsson ambassaderåd  
7. januar 2014 kommandør Satu Suikkari-Kleven ambassaderåd  
7. januar 2014 kommandør Mette Tverli kansellisjef  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Emmanuel Caquot ambassaderåd  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Øyvind Fossan kulturarbeider  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Hélène Hervieu oversetter  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Susanne Juul forlegger, oversetter  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Jóhannes Ólafsson misjonær, lege  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Miriam de Castro R. Leitão ambassadesekretær  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Manuela Dominguez de la Peña handelsattaché  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Carmen Sanz advokat  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Benjamin Saul Benchimol konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Boonwit Teeraboon første ambassadesekretær  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Eric von Ibler kordirigent, kirkemusiker  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Arvind Gopinath konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Hervé Cortade konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Sabino R. Dapat konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Loïc Morice konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Maeva Siu konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Börje Jan-Erik Stenman konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Håkan Walldén konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Olivier Wauters konsul  
7. januar 2014 ridder av 1. klasse Jean-Luc Winter konsul  
7. januar 2014 ridder Elena Pontrelli attaché  
7. januar 2014 ridder Fabienne Seynave attaché  

2013Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning, merknad
2013 Storkors Ingrid Hjelt af Trolle Ambassadør  
2013 Storkors Kirstine von Blixen-Finecke statsfru  
2013 Storkors Ewa Bjørling Handelsminister  
2013 Storkors Mats Nilsson Første hoffmarskalk  
2013 Kommandør med stjerne Magnus Holm Ambassadør  
2013 Kommandør med stjerne Charlotta Ozaki Macias Informasjonssjef  
2013 Kommandør med stjerne Håkan Pettersson Stabssjef  
2013 Kommandør med stjerne Caroline Vicini Protokollsjef  
2013 Kommandør Per H. Nilsson Oberst, adjutant  
2013 Kommandør Bertil Ternert Informasjonssjef  
2013 Kommandør Nina Tornberg Ministerråd  
2013 Kommandør Christina von Schwerin Hoffdame  
2013 Kommandør Lars Vaagen Ambassadør  
2013 Ridder av 1. klasse Marie Hadd Kanselliråd  
2013 Ridder av 1. klasse Fredrike Tamas Hermelin Kanselliråd  
2013 Ridder av 1. klasse Pernilla Liljeson Kanselliråd  
2013 Ridder av 1. klasse Per Sjöberg Kanselliråd  
2013 Ridder av 1. klasse Helena Storm Kanselliråd  
2013 Ridder av 1. klasse Gustav Åhlsson Politisk rådgiver  
7. oktober 2013 Ridder av 1. klasse Richard John Hardie Konsul  
30. september 2013 Storkors Byong-hyun Lee Ambassadør  
30. september 2013 Ridder av 1. klasse Andrew Surfleet Konsul  
2. september 2013 Storkors Barry Bennett White Ambassadør  
23. august 2013 Kommandør Mona Elisabeth Brøther Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Tormod Cappelen Endresen Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Ingvard Havnen Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Eivind S. Homme Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Jan Gerhard Lassen Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Tove Skarstein Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Kommandør Aud Marit Wiig Ambassadør   forfremmelse
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Christopher R. Anderson Orlogskaptein, assisterende forsvarsattaché  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Hege Araldsen Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Ole Johan Bjørnøy Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Dag Malmer Halvorsen Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Hanne-Marie Kaarstad Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Grete Løchen Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Rolf Kristian Ree Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Espen Rikter-Svendsen Generalkonsul  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Stig Traavik Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Johan Vibe Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Tor Wennesland Ambassadør  
23. august 2013 Ridder av 1. klasse Morten von Hanno Aasland Ambassadør  
13. august 2013 Kommandør Jeffrey S. Coran Kommandør, forsvarsattaché  
28. mai 2013 Storkors Hugo Østergaard-Andersen Ambassadør  
22. mai 2013 Storkors Antonio Bandini Ambassadør  
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Hans Christian Specht Konsul  
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Karl-Ludwig Koenen Konsul  
15. mai 2013 Ridder av 1. klasse Carl Christian Ehlers Konsul  
5. april 2013 Kommandør Richard L. Torgerson Rektor  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse John Ranelagh Programredaktør  
5. april 2013 Kommandør Wout Dekker Konsernsjef  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Bea Levine-Humm Impresario  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Claude Régy Iscenesetter  
5. april 2013 Kommandør med stjerne James R. Clapper Etterretningsdirektør  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Gregory John Smith Sosialentreprenør  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Eha Vain Kulturrådgiver og oversetter  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Lars Anderson Generalkonsul  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Liana Sigua-Hærum Konsul  
5. april 2013 Ridder av 1. klasse Laurentiu Adrian Lazar Konsul  
5. april 2013 Kommandør Luis Gomez Zaballa Ministerråd  

2012Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2012 Storkors Maimo Henriksson Ambassadør  
2012 Storkors Alexander Stub Utenriksminister  
2012 Storkors Temu Tanner Kansellisjef  
2012 Kommandør med stjerne Mikko Hautala Utenrikspolitisk rådgiver  
2012 Kommandør med stjerne Marko Kievelä Oberstløytnant  
2012 Kommandør med stjerne Tiina Myllyntausta Protokollsjef  
2012 Kommandør med stjerne Jukka Salovaara Ekspedisjonssjef  
2012 Kommandør Marrti Hahl Direktør  
2012 Kommandør Vera Heinonen Kommunikasjonssjef  
2012 Kommandør Paula Kankaanpää Direktør  
2012 Kommandør Tarja Kantola Rådgiver  
2012 Kommandør Timo Ranta Rådgiver  
2012 Kommandør Kaarle Wikström Kommandørkaptein  
2012 Ridder av 1. klasse Erja Karkkonen Handelsråd  
2012 Ridder av 1. klasse Flora Kurikkala Første ambassadesekretær  
2012 Storkors Bogdan Borusewicz Senatspresident  
2012 Storkors Anna Komorowska Presidentfrue  
2012 Storkors Ewa Kopacz President i Sejmen  
2012 Storkors Waldemar Pawlak Visestatsminister  
2012 Storkors Donald Tusk Statsminister  
2012 Kommandør med stjerne Grażyna Bernatowicz Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Elżbieta Bieńkowska Regionalminister  
2012 Kommandør med stjerne Mieczysław Cieniuch General, Polens forsvarssjef  
2012 Kommandør med stjerne Andrzej Dycha Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Marcin Idzik Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Maciej Klimczak Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Wojciech Kolańczyk Ambassadør  
2012 Kommandør med stjerne Stanisław Koziej Statssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Jacek Michałowski Stabssjef  
2012 Kommandør med stjerne Paweł Orłowski Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Tomasz Siemoniak Forsvarsminister  
2012 Kommandør med stjerne Monika Smoleń Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Jaromir Sokołowski Understatssekretær  
2012 Kommandør med stjerne Bogdan Zdrojewski Kulturminister  
2012 Kommandør med stjerne Adam Zdziebło Statssekretær  
2012 Kommandør Wiesław Grudziński Generalmajor  
2012 Kommandør Krzysztof Krajewski Avdelingsdirektør  
2012 Kommandør Dorota Ostrowska-Cobas Avdelingsdirektør  
2012 Kommandør Karolina Tylus-Sowa Avdelingsdirektør  
2012 Kommandør Małgorzata Wierzbicka Avdelingsdirektør  
2012 Ridder av 1. klasse Tomasz Dominikowski Oberst  
2012 Ridder av 1. klasse Zofia Gołubiew Direktør  
2012 Ridder av 1. klasse Jacek Kozłowski Fylkesmann  
2012 Ridder av 1. klasse Jerzy Miller Fylkesmann  
2012 Ridder av 1. klasse Karol Musioł Professor  
2012 Ridder av 1. klasse Jacek Purchla Professor, direktør  
2012 Ridder av 1. klasse Artur Szklener Direktør  
2012 Ridder av 1. klasse Małgorzata Zalewska Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Tadeusz Zielniewicz Direktør  
2012 Ridder Justyna Majchrowicz Fylkesmannsassistent  
2012 Storkors Santiago Solas Ambassadør  
2012 Kommandør med stjerne Mangkusubroto Kuntoro Direktør  
2012 Kommandør med stjerne Detlev Rünger Ambassadør  
2012 Kommandør Louis de Corail Ambassaderåd  
2012 Kommandør Jane Jessie Jørgensen Ministerråd  
2012 Ridder av 1. klasse Rolf Becker Oberstløytnant, forsvarsattaché  
2012 Ridder av 1. klasse Pierangelo Cammarota Første ambassadesekretær  
2012 Kommandør Svein Aass Ambassadør  
2012 Kommandør Kari Bjørnsgaard Ambassadør  
2012 Kommandør Jan Braathu Ambassadør   Forfremmelse
2012 Kommandør Asbjørn Eidhammer Ambassadør  
2012 Kommandør Jon Elvedal Fredriksen Ambassadør  
2012 Kommandør Steffen Kongstad Ambassadør  
2012 Kommandør Anniken Ramberg Krutnes Ambassadør  
2012 Kommandør Anne Vibeke Lilloe Ambassadør  
2012 Kommandør Roald Sturla Næss Ambassadør  
2012 Kommandør Helge Skaara Ambassadør  
2012 Kommandør Tom Tyrihjell Ambassadør   Forfremmelse
2012 Kommandør Leif Arne Ulland Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Niels Engelschiøn Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Helle Klem Generalkonsul  
2012 Ridder av 1. klasse Odd-Inge Kvalheim Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Sjur Larsen Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Arve Ofstad Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse John Petter Opdahl Ambassadør  
2012 Ridder av 1. klasse Alf Arne Ramslien Ambassadør  
10. oktober 2012 Storkors Jenni Haukio Presidentfrue   Statsbesøk
16. august 2012 Kommandør med stjerne Raimonds Graube General, Latvias forsvarssjef  
16. august 2012 Kommandør med stjerne Volker Wieker General, Tysklands forsvarssjef  
15. mai 2012 Kommandør med stjerne Brigitte Collet Ambassadør  
16. august 2012 Kommandør med stjerne Edouard Guillaud Admiral, Frankrikes forsvarssjef  
16. august 2012 Kommandør Monika Dolak Ambassaderåd  
16. august 2012 Kommandør Hiroshi Ishikawa Direktør  
16. august 2012 Kommandør Bennet Thor Kjeldsen Konsul   Forfremmelse
16. august 2012 Kommandør Ximena Carolina Ares Mora Ambassaderåd  
16. august 2012 Kommandør Kaare Ness Fisker  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Mira Chandra Konsul  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Linde Fröhlich Kunstnerisk leder  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Vera Gancheva Professor  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Henrik Helenius Journalist og skribent  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Luce Hinsch Oversetter og kulturarbeider  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Bjøro Håland Musiker  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Jóhan Jónsson Konsul  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Grace Ivana Lee Konsul  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Emmanuel Michaud Ambassaderåd  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Maria Soledad Morales Vargas Andre ambassadesekretær  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Søren Munthe Schultz Danmark  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Trond Petersen Professor  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Gennaro Postiglione Professor  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Michael Tucker Professor  
16. august 2012 Ridder av 1. klasse Ze Hong Woo Doktor  
16. august 2012 Ridder Jean-Louis Duclos Attaché  
16. august 2012 Ridder Tiina Nunnally Oversetter  
31. mai 2012 Ridder av 1. klasse Heikki Olavi Jantunen Oberstløytnant, forsvarsattaché  
24. april 2012 Storkors Juan Léon Alvarado Ambassadør  
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Knud Bartels General, forsvarssjef  
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Ari Puheloinen General, forsvarssjef  
2. mars 2012 Kommandør med stjerne Sverker Göranson General, forsvarssjef  

2011Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2011 Storkors Jean Asselborn Utenriksminister   Statsbesøk
2011 Storkors Jeannot Krecké Økonomi- og handelsminister   Statsbesøk
2011 Storkors Pierre-Louis Lorenz Ambassadør   Statsbesøk
2011 Storkors Pierre Mores Hoffmarskalk   Statsbesøk
2011 Storkors Lorenz Graf Ambassadør  
2011 Storkors Andrius Numavičius Ambassadør   Statsbesøk
2011 Storkors Remigijus Šimašius Justisminister   Statsbesøk
2011 Storkors Ingrida Šimonytė Finansminister   Statsbesøk
11. november 2011 Kommandør med stjerne Keith B. Alexander General  
11. november 2011 Kommandør med stjerne Retno Marsudi Ekspedisjonssjef  
11. november 2011 Kommandør med stjerne Ingvar Åkesson Generaldirektør  
2011 Kommandør med stjerne Linas Balsys Sjefsrådgiver og pressetalsmann   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Solveiga Cirtautienė Lovrådgiver   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Darius Semaška Politisk sjefsrådgiver   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Nerijus Udrėnas Økonomisk sjefsrådgiver   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Paul Duhr Utenriksråd   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Janine Finck Protokollsjef   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Georges Friden Ekspedisjonssjef   Statsbesøk
2011 Kommandør med stjerne Jean Graff Ekspedisjonssjef   Statsbesøk
11. november 2011 Kommandør Jens Olesen Honorær generalkonsul   Forfremmelse
11. november 2011 Kommandør Jan Paulsen Tidl. president i Adventistforbundet  
11. november 2011 Kommandør John Christian Schandy Honorær generalkonsul   Forfremmelse
11. november 2011 Kommandør Anwar Ali Sultan Honorær generalkonsul   Forfremmelse
2011 Kommandør Merete Fjeld Brattested Protokollsjef  
2011 Kommandør Paul Stewart Anderson Generalkonsul  
2011 Kommandør Vladimir Ermachkov Forsvarsattaché  
2011 Kommandør Antonio Ruibérriz Forsvarsattaché  
2011 Kommandør Henri Chrisnach Adjutant   Statsbesøk
2011 Kommandør Tom Eischen Regjeringskommissær for energi   Statsbesøk
2011 Kommandør Patrick Engelberg Kammerherre   Statsbesøk
2011 Kommandør Marco Hoffmann Seniorrådgiver   Statsbesøk
2011 Kommandør Etienne Schneider Generaldirektør   Statsbesøk
2011 Kommandør Tomas Gulbinas Ekspedisjonssjef   Statsbesøk
2011 Kommandør Donatas Kušlys Protokollsjef   Statsbesøk
2011 Kommandør Jovita Pranevičiūtė Presidentrådgiver   Statsbesøk
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Sami Attar Honorær generalkonsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse James M. Baldwin Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Trevan Clough Honorær generalkonsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Dennis Flessland Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Norman Flowers Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Leif Eric Griffin Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Bengt Gustafsson Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Gabriele Haefs Dr.  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Stephen Harding Professor  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Trond Sigurd Jensen Honorær generalkonsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Gordon Kovtun Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Jacques Lajoie Første ambassadesekretær  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Åse Siri Lawson Forsker  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Ulf Reinhold Ljungdahl Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Dragan Marcović Generalsekretær  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Kim Nesselquist Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Bruno Oldani  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Joe Carl Joys Petersen Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Sompob Ploysangvan Andre ambassadesekretær  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Abdul Wasa Hayel Saeed Honorær generalkonsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Terje Sinding Oversetter  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Erik Torp Honorær konsul  
11. november 2011 Ridder av 1. klasse Cristian Alberto Cibilis Wilson-Smith Honorær generalkonsul  
2011 Ridder av 1. klasse Mario Grotz Rådgiver   Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Jean-Claude Knebeler Rådgiver   Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse David Lesch Adjutant   Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Stéfanie Simonelli Informasjonsrådgiver   Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Vilma Mikėnienė Protokollrådgiver   Statsbesøk
2011 Ridder av 1. klasse Roberto Guastucci Samfunnsarbeider  
2011 Ridder av 1. klasse Páll Marvin Jónsson Konsul  
11. november 2011 Ridder Lisbeth Lorentzen Honorær visekonsul  
11. november 2011 Ridder Fiona Stevenson Honorær visekonsul  
11. november 2011 Ridder Monica Ulfgrim Tredje ambassadesekretær  
2011 Ridder Džoja Gunda Barysaitė Pressefotograf   Statsbesøk
2011 Ridder Rytis Bublevičius Sikkerhetsoffiser   Statsbesøk
2011 Ridder Audrius Kubilius Sikkerhetsoffiser   Statsbesøk
2011 Ridder Romualdas Kuprys Kameramann   Statsbesøk
2011 Ridder Isabelle Faber Kommunikasjonsmedarbeider   Statsbesøk
2011 Ridder Martine Kommer Underdirektør   Statsbesøk
2011 Ridder Christophe Schoentgen Protokollrådgiver   Statsbesøk
2011 Ridder Claude Trierweiler 1. ambassadesekretær   Statsbesøk
14. oktober 2011 Kommandør Ingemar Gustafsson Oberst  
26. september 2011 Storkors Jullapong Nonsrichai Ambassadør  
21. september 2011 Storkors Christian Monnoyer Ambassadør  
20. september 2011 Storkors Dušan Rozbora Ambassadør  
16. september 2011 Ridder av 1. klasse Páll Marvin Jónsso Honorær konsul  
9. september 2011 Storkors Yahdih Bouchaab Ambassadør  
27. august 2011 Kommandør Giovanni Domenico Pintus Brigadegeneral  
26. august 2011 Kommandør Vegard Ellefsen Ambassadør  
26. august 2011 Kommandør Thorbjørn Gaustadsæther Ambassadør  
26. august 2011 Kommandør Tore Hattrem Ambassadør  
26. august 2011 Kommandør Jens Petter Kjemprud Ambassadør  
26. august 2011 Kommandør Henrik Ofstad Ambassadør  
26. august 2011 Kommandør Ingebjørg Støfring Ambassadør   Forfremmelse
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Lise N. K. Grevstad Ambassadør  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Hilde Haraldstad Ambassadør  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Dag Wernø Holter Ambassadør  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Nils Ragnar Kamsvåg Ambassadør  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Jostein Mykletun Generalkonsul  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Katja Chr. Nordgaard Ambassadør  
26. august 2011 Ridder av 1. klasse Erling Skjønsberg Ambassadør  
23. juli 2011 Ridder av 1. klasse Yves Cuny Kommandør  
15. juli 2011 Kommandør Antonio Ruiberriz Kommandør  
1. juni 2011 Kommandør Van D. Kepley Oberst  
1. juni 2011 Kommandør Carolyn K. Washington Oberst  
12. mai 2011 Storkors Tatjana Josipović Førstedame   Statsbesøk
9. mai 2011 Storkors Barbara Miklič-Türk Førstedame   Statsbesøk
1. april 2011 Kommandør Letitia A. Long Direktør  
29. mars 2011 Kommandør Dirk Meyer Honorær konsul  
29. mars 2011 Kommandør Arnor Sigurjonssons Representant i NATOs militærkomité  
29. mars 2011 Kommandør Grantley Stephenson Honorær generalkonsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Fujio Ota Direktør  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Mary Lou Arcelo Styreleder  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Johann Olav Koss President i Right to Play  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Andrew Litton Dirigent  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Roberto Guastucci  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Sylvia Reynolds Eckes Professor  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Taffara Deguefé  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Ellinore Mussler Gregersen Honorær visekonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Manuel Manosalbas Gomez Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Ellen Margrethe Munch Honorær visekonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Hanne Dokolo Honorær generalkonsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Jill Hawson Whittick Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse James Robert Edward Wotherspoon Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Constantinos Christopoulos Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Andreas Metaxas Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Michele Izzo Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Geert Lassen Holm Honorær konsul
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Rodrigo Otoya Dominguez Honorær konsul  
29. mars 2011 Ridder av 1. klasse Enrique Gimeno Escrig Honorær visekonsul
20. januar 2011 Storkors Sigriður Duna Kristmundsdottir Ambassadør  

2010Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
Storkors Rosa Anna Coniglio Papalia Ambassadør  
Kommandør med stjerne Silvia Gašparovičová   Statsbesøk
6. september 2010 Storkors Hisao Yamaguchi Ambassadør  
Kommandør Anders Flågen Kansellisjef  
6. september 2010 Kommandør Janric Craig Parlamentsmedlem  
6. september 2010 Kommandør Klaus Endresen Honorær generalkonsul  
6. september 2010 Kommandør Prasanna Kumar Hota Direktør  
6. september 2010 Kommandør Peter Lorange Professor  
6. september 2010 Kommandør José Sanjurjo Jul Viseadmiral  
6. september 2010 Kommandør Yohei Sasakawa Styreleder  
Ridder av 1. klasse Jaakko Kilpeläinen Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Alf Valdemar Adeler Energirådgiver  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Kaarina Aho Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Sampo Antti Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Bjarne Bjorvatn Professor, dr. med.  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Christian Brac de la Perrière Tidligere admiral  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Everette Lancelot Carberry Honorær generalkonsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Bo Eklund Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Jorge Guillermo Guzman Gutierrez Ambassadesekretær  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Baoudouin Lagrange Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Johan Signell Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Sirimit Siripala Ambassadesekretær  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Timothy Straight Honorær konsul  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Eiliv Jørgen Thorheim Tidligere oberstløytnant  
6. september 2010 Ridder av 1. klasse Heikki Tuomi-Nikula Honorær konsul  
30. august 2010 Storkors Byung-koo Choi Ambassadør  
27. august 2010 Kommandør Robert Kvile Ambassadør   forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Ingrid R. Ofstad Generalkonsul   forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Ståle T. Risa Ambassadør   forfremmelse
27. august 2010 Kommandør Carl Schiøtz Wibye Ambassadør   forfremmelse
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Jan Ole Grevstad Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Åse E. Bjerke Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Jens Eikaas Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Else Berit Eikeland Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Siren Gjerme Eriksen Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Vibeke Knudsen Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Kjell Lillerud Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Kjetil Paulsen Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Trine Skymoen Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Tom Tyrihjell Ambassadør  
27. august 2010 Ridder av 1. klasse Petter Ølberg Ambassadør  
28. juni 2010 Kommandør Russel H. Smith Kommandør, forsvars- og marineattaché  
28. juni 2010 Ridder av 1. klasse Eduardo M. Recavarren Orlogskaptein, assisterende marineattaché  
22. juni 2010 Storkors Theis Truelsen Ambassadør  
16. juni 2010 Storkors Michael Sahlin Ambassadør  
1. juni 2010 Storkors Marco Hennis Hoffsjef   Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Maria van der Hoeven Finansminister   Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Henk Morsink Sjef for dronning Beatrix' adjutanstab   Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Richard van Rijssen Ambassadør   Statsbesøk
1. juni 2010 Storkors Maxime Verhagen Utenriksminister   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne Chr. Breedveld Assisterende informasjonssjef   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne W. N. Cosijn Seremonimester   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne S. A. M. Klein Schiphorst Hoffmarskalk   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne P. W. A. Schellekens Direktør for dronning Beatrix' kontor   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør med stjerne E. F. M. Twaalfhoven Protokollsjef   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør J. Jeekel-Thate Hoffdame   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør H. Lodder Kommandørkaptein   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør R. H. Schaap Landbruksråd   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør Y. E. D. M. Stassen Ministerråd   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør P. Teeuw Forsvarsattaché   Statsbesøk
1. juni 2010 Kommandør C.G.M. Tieken Oberstløytnant, adjutant   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse J. Boender Sekretær for utenriksministeren   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse D. Boissevain Seremonirådgiver   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse W. J. P. Prins Inspektør   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder av 1. klasse H. R. J. Reijenga Kommandør   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder J. Nuijten Annensekretær   Statsbesøk
1. juni 2010 Ridder D. J. van Doorn Brigader   Statsbesøk

2009Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Eli Cook Universitetslektor  
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Janet Garton Professor  
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Christine Lamothe Kurator  
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Ljubiša Rajić Professor  
12. desember 2009 Ridder av 1. klasse Jarka Vrbová Universitetslektor  
18. august 2009 Kommandør Kåre R. Aas Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Rune Aasheim Generalkonsul  
18. august 2009 Kommandør Bjørn Blokhus Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Gunnar Føreland Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Thor Gislesen Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Tore Gjøs Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Torbjørn Holthe Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Ingunn Klepsvik Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Aud Lise Norheim Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Svein Sevje Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Guro Katharina Vikør Ambassadør  
18. august 2009 Kommandør Elin Østebø Johansen Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Kari M. Bjørnsgaard Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Tove Bruvik Westberg Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Jon Elvedal Fredriksen Generalkonsul  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Tormod C. Endresen Generalkonsul  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Rolf Willy Hansen Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Eivind Homme Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Øystein Hovdkinn Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Bjørn Johannessen Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Dag Nissen Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Sten Arne Rosnes Generalkonsul  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Eva Rygh Generalkonsul  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Siri Sletner Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Jon Vea Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Petter Wille Ambassadør  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Nigel Fletcher Konsul  
18. august 2009 Ridder av 1. klasse Gutemberg Natal Barbosa Tinoco Konsul  
18. august 2009 Ridder Anthony John Rowlett Allen Visekonsul  
19. juni 2009 Kommandør Yehuda Bauer Professor  
19. juni 2009 Kommandør Lena Blombergsson Ambassaderåd  
19. juni 2009 Kommandør Roberto Frangione Ambassaderåd  
19. juni 2009 Kommandør James J. Mulva Konserndirektør  
19. juni 2009 Kommandør Martina Smedberg Ambassaderåd  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Carlos Aragon Gil de la Serna Ambassadesekretær  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Louis Castex Professor og direktør  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Donald C. Hoganson Formann  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Pål Marius Jebsen Kommunikasjonsrådgiver  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Jacques Le Pottier Professor og dekan  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Marian Mikolajski Konsul  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Eva Kristina Motzfeldt Klinisk ernæringsfysiolog  
19. juni 2009 Ridder av 1. klasse Aloysius Rauen Konsul  
9. juni 2009 Storkors Benson K. Whitney Ambassadør   Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
28. mai 2009 Storkors Roberto Eduardo Alonso Budge Ambassadør   Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
28. mai 2009 Storkors Ronald van Roeden Ambassadør   Ifølge Kongehuset.no, ikke oppført i Statskalenderen
15. april 2009 Storkors Håkan Erik Gunnar Syrén General  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Petter Carlmark Konsul  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Jacques Pierre Heliard Konsul  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Inger Højberg Christensen Konsul  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Graeme Mitchell Konsul  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse José Luis Riera Cabrera Konsul  
2. mars 2009 Ridder av 1. klasse Noshur Framji Tankariwala Konsul  

2008Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
19. desember 2008 Kommandør Molly Holt Styreleder  
2. desember 2008 Kommandør Daniel Champlon Direktør  
2. desember 2008 Kommandør Marilyn Carlson Nelson Styreleder  
2. desember 2008 Kommandør Norio Okazawa Professor  
2. desember 2008 Kommandør Olivier Poupard Diplomat  
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Stanislaw Wabnic Borgermester  
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Hauke Lange-Fuchs Advokat  
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Berit Gullberg Forfatter  
2. desember 2008 Ridder av 1. klasse Véronique Bernard Diplomat  
24. november 2008 Kommandør Olivier Appert Styreleder  
2008 Storkors Luis Estevez-Lopez Ambassadør  
10. juni 2008 Kommandør Agnar Erlingsson Generalkonsul  
10. juni 2008 Kommandør Zafer S. Nahawi  
10. juni 2008 Kommandør Boonrong Pongstiensak Ministerråd  
10. juni 2008 Kommandør Richard W. Pound Generalkonsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Douglas Brown  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Robert Collingwood Konsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Jean-Baptiste Coursaud Oversetter  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Nikolai-Tor Dahl  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Tove Irene Dahl Førsteamanuensis  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Gary Gandrud  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Bruce Gjovig Direktør  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Stein K. Gudmundseth Generalkonsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Nina Hamre Fasi Konsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Eivind Hoff Generalkonsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Gad Kaynar Professor  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Björn Lindahl Korrespondent  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Claude Page Konsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Milan Richter  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Ramon Luján Saldivar Konsul  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Karl-Erik Schøllhammer Professor  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Ivar Sørensen  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Olof Gudbrand Tandberg Leder for Svensk-Norska Föreningen  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Sidney Wong  
10. juni 2008 Ridder av 1. klasse Leif Zern Teaterkritiker og forfatter  
2008 Storkors Manuel Lobo Antunes Statssekretær   Statsbesøk
2008 Storkors José Sócrates Calrvalho Pinto de Sousa Statsminister   Statsbesøk
2008 Storkors Carlos Alberto Carvalho dos Reis General   Statsbesøk
2008 Storkors Maria Cavaco Silva Presidentens ektefelle   Statsbesøk
2008 Storkors Manuel Côrte-Real Protokollsjef   Statsbesøk
2008 Storkors António Costa Ordfører i Lisboa   Statsbesøk
2008 Storkors Arnaldo Manuel da Rocha Pereira Coutinho Generalsekretær   Statsbesøk
2008 Storkors João de Lima Pimentel Ambassadør   Statsbesøk
2008 Storkors Fernando d'Oliveira Neves Utenriksråd   Statsbesøk
2008 Storkors Luís Filipe Marques Amada Utenriksminister   Statsbesøk
2008 Storkors Jaime José Matos da Gama Parlamentsmedlem   Statsbesøk
2008 Storkors José Manuel Nunes Liberato Intendant   Statsbesøk
2008 Storkors Manuel Pinho Økonomi- og forsyningsminister   Statsbesøk
2008 Storkors Rui Rio Ordfører i Porto   Statsbesøk
2008 Storkors Jaime Silva Jordbruks- og fiskeriminister   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Eduardo Âmbar Stabssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Pedro Manuel Carqueijeiro Lourtie Stabssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Fernando Manuel de Lima Presserådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Henrique Freitas Komitéformann   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne António Gomes de Pinho Styreformann   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Francisco Ribeiro de Menezes Stabssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Pedro Pio Riscado de Nabais Rapoula Kulturrådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne José Rafael Rodrigues Pinto Militærrådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Domingos Teixeira de Abreu Fezas Vital Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Rui Vilar Styreformann   Statsbesøk
2008 Kommandør Jorge Ayres Roza de Oliveira Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør Silvone Bessone Direktør   Statsbesøk
2008 Kommandør Manuel Cabral   Statsbesøk
2008 Kommandør Luís Carrilho Sikkerhetssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør Isabel da Cruz Almeida Direktør   Statsbesøk
2008 Kommandør Mário Fernando Damas Nunes Viseprotokollsjef   Statsbesøk
2008 Kommandør Pedro de Almeida Matias Stabssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør Francisco Gentil Berger Professor   Statsbesøk
2008 Kommandør Rita Maria Laranjinha Patricío Vieira Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør Maria Madalena Lobo Carvalho Fischer Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør Maria Virgínia Mendes da Silva Pina Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør Louisa Pais Lowe Rådgiver   Statsbesøk
2008 Kommandør Ana Paulino Stabssjef   Statsbesøk
2008 Kommandør Isabel Silveira Godinho Direktør   Statsbesøk
2008 Kommandør Manuel Sobrinho Simões Professor   Statsbesøk
2008 Kommandør José Carlos Vieira Presserådgiver   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Luis Nicholson Lavrador Kommandør   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Carlos Paulino Major   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Luís Pebre Pereira Sikkerhetssjef   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Francisco Pimenta da Gama   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Joana Rebocho Cândido Sousa Fialho Attaché   Statsbesøk
2008 Ridder av 1. klasse Natércia Teixeira Costa Lobo Førstesekretær   Statsbesøk
2008 Ridder Marco Abreu Sikkerhetsmedarbeider   Statsbesøk
2008 Ridder Benedita Marques Ordenskansellist   Statsbesøk
2008 Ridder Isabel Montalvão da Cunha Rebelo de Figueiredo Protokollmedarbeider   Statsbesøk
2008 Ridder Ademar Vala Marques Protokollmedarbeider   Statsbesøk
2008 Kommandør med stjerne Chantal Poiret Ambassadør  
2008 Kommandør Emmanuel El. Kefalopoulos Ambassaderåd  
2008 Kommandør Christer Thärn Minister  
2008 Kommandør Belén Gonzalez del Val Ambassaderåd  
2008 Ridder av 1. Klasse Petra Baader Konsul  
2008 Ridder av 1. Klasse Patrice Champion Ambassaderåd  
2008 Ridder av 1. Klasse Alex Flambert Konsul  
2008 Ridder av 1. Klasse Takeshi Kawahara Konsul  
2008 Ridder Fernando Baiget Attaché  
2008 Ridder Brunella Borzillo Attaché  
2008 Ridder Alberta Lai Attaché  
2008 Ridder Xavier Morise Vitenskapsattaché  
2008 Ridder Jorma Juhana Mussalo Attaché  
13. februar 2008 Ridder av 1. klasse David Michael Brohel Styreleder, direktør  
22. januar 2008 Ridder av 1. klasse Anders Johansson Forfatter, journalist  
14. januar 2008 Ridder av 1. klasse Michael Barnes Professor  
14. januar 2008 Ridder av 1. klasse Marie Wells Professor  
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse Christopher S. Hale Professor  
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse François Weill Direktør  
10. januar 2008 Ridder av 1. klasse Solveig Zempel Professor  
9. januar 2008 Kommandør John Hamre Daglig leder  
9. januar 2008 Kommandør Erik Møse Dommer  

2007Rediger

Dato Grad, klasse Navn Tittel, stilling Land Anledning
2007 Storkors Kim Young-seok Ambassadør  
2007 Storkors Chitriya Pinthong Ambassadør  
2007 Storkors Frank M. A. Recker Ambassadør  
2007 Storkors Mats Ringborg Ambassadør  
2007 Storkors Fumiko Saiga Ambassadør  
2007 Kommandør Jostein Helge Bernhardsen Ambassadør  
2007 Kommandør Olav Berstad Ambassadør  
2007 Kommandør Selim Bilgisin Generalkonsul  
2007 Kommandør Sissel Birgitte Breie Ambassadør  
2007 Kommandør Arild Braastad Ambassadør  
2007 Kommandør Ralf Galme Generalkonsul  
2007 Kommandør Steinar Gil Ambassadør  
2007 Kommandør Knut Hauge Ambassadør  
2007 Kommandør Lars Klingenberg Ambassadør  
2007 Kommandør Oda Sletnes Ambassadør  
2007 Kommandør Steinar Gil Ambassadør  
2007 Kommandør Knut Solem Ambassadør  
2007 Kommandør Sverre Stub Ambassadør  
2007 Kommandør Kim Traavik Ambassadør  
2007 Ridder 1. klasse Lars Erik Ingemar Andersson Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Victor Manuel Goncalves Barbosa Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Peter John Edward Bird Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Antonia Manera Bofill Visekonsul  
2007 Ridder 1. klasse Emil Boutros Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Thomas Wilson Boyd Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Didier Bronne Konsul  
2007 Ridder 1. klasse William Gillespie Brough Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Jan Braathu Ambassadør  
2007 Ridder 1. klasse Marcos Aurelio Soares De Castro Konsul  
2007 Ridder 1. klasse David B. Edwards Orlogskaptein  
2007 Ridder 1. klasse Lars Eggertz Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Madelaine Hagen Ekström Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Glen Gordon Findlay Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Marit Hodanger Leder  
2007 Ridder 1. klasse Øystein Hovdkinn Generalkonsul  
2007 Ridder 1. klasse Arne Birger Johansen Generalkonsul  
2007 Ridder 1. klasse Jens Petter Kjemprud Ambassadør  
2007 Ridder 1. klasse Torunn Marit Klokk Visekonsul  
2007 Ridder 1. klasse Jan Kubiak Konsul  
2007 Ridder 1. klasse Yusuf Ata Küner Konsul