Liste over statsledere i 1984

Wikimedia-listeartikkel

Liste over statsledere inneholder statsoverhoder, regjeringsledere og andre ledere som styrer over selvstendige stater og territorier i 1984.

Statsledere i 1984
Statsledere etter år
1982 | 1983 | 1984 | 1985 | 1986
Humaniora og kultur
Arkeologi | Arkitektur | Film | Kunst | Litteratur | Lyrikk | Musikk | Radio | Tegneserier | Teater | TV | Videospill
Samfunnsvitenskap
og samfunn

Avis | Konflikt | Politikk | Sport | Økonomi
Teknologi og vitenskap
Polarhistorie | Meteorologi | Teknologi | Vitenskap
Land
Danmark | Frankrike | Japan | Sverige | Sør-Korea | USA
Ledere
Statsledere

Afrika

rediger

Europa

rediger

Nord-Amerika

rediger

Oseania

rediger

Sør-Amerika

rediger

Bildegalleri

rediger
Statsledere i Afrika
 
Chadli Bendjedid
Algeries president
(1979–1992)
Chadli Bendjedid
Algeries president
(1979–1992)  
 
José Eduardo dos Santos
Angolas president
(1979–2017)
José Eduardo dos Santos
Angolas president
(1979–2017)  
 
Jonas Savimbi
president for Den demokratiske folkerepublikken Angola
(1975–2002)
Jonas Savimbi
president for Den demokratiske folkerepublikken Angola
(1975–2002)  
 
Mathieu Kérékou
Benins president
(1972–1991)
Mathieu Kérékou
Benins president
(1972–1991)  
 
Quett Masire
Botswanas president
(1980–1998)
Quett Masire
Botswanas president
(1980–1998)  
 
Jean-Baptiste Bagaza
Burundis president
(1976–1987)
Jean-Baptiste Bagaza
Burundis president
(1976–1987)  
 
Hassan Gouled Aptidon
Djiboutis president
(1977–1999)
Hassan Gouled Aptidon
Djiboutis president
(1977–1999)  
 
Barkat Gourad Hamadou
Djiboutis statsminister
(1978–2001)
Barkat Gourad Hamadou
Djiboutis statsminister
(1978–2001)  
 
Hosni Mubarak
Egypts president
(1981–2011)
Hosni Mubarak
Egypts president
(1981–2011)  
 
Ahmad Fuad Mohieddin
Egypts statsminister
(1982–1984)
Ahmad Fuad Mohieddin
Egypts statsminister
(1982–1984)  
 
Kamal Hassan Ali
Egypts statsminister
(1984–1985)
Kamal Hassan Ali
Egypts statsminister
(1984–1985)  
 
Félix Houphouët-Boigny
Elfenbenskystens president
(1960–1993)
Félix Houphouët-Boigny
Elfenbenskystens president
(1960–1993)  
 
Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
Ekvatorial-Guineas president
(1979–)
Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
Ekvatorial-Guineas president
(1979–)  
 
Mengistu Haile Mariam
Etiopias president
(1977–1991)
Mengistu Haile Mariam
Etiopias president
(1977–1991)  
 
Omar Bongo
Gabons president
(1967–2009)
Omar Bongo
Gabons president
(1967–2009)  
Statsledere i Asia
 
Khalifah Bin Sulman al-Khalifah
Det uavhengige Bahrains statsminister fra 1971
(1970–2020)
Khalifah Bin Sulman al-Khalifah
Det uavhengige Bahrains statsminister fra 1971
(1970–2020)  
 
Hassanal Bolkiah
Hans majestet sultanen av Brunei
(1984–).
Hassanal Bolkiah
Hans majestet sultanen av Brunei
(1984–).  
Statsledere i Europa
 
Margrethe II
dronning av Danmark
(1972–2024)
Margrethe II
dronning av Danmark
(1972–2024)  
 
Poul Schlüter
Danmarks statsminister
(1982–1993)
Poul Schlüter
Danmarks statsminister
(1982–1993)  
 
Mauno Koivisto
Finlands president
(1982–1994)
Mauno Koivisto
Finlands president
(1982–1994)  
 
Kalevi Sorsa
Finlands statsminister
(1982–1987)
Kalevi Sorsa
Finlands statsminister
(1982–1987)  
 
Vigdís Finnbogadóttir
Islands president
(1980–1996)
Vigdís Finnbogadóttir
Islands president
(1980–1996)  
 
Steingrímur Hermannsson
Islands statsminister
(1983–1987)
Steingrímur Hermannsson
Islands statsminister
(1983–1987)  
 
Olav V
konge av Norge
(1957–1991)
Olav V
konge av Norge
(1957–1991)  
 
Kåre Willoch
Norges statsminister
(1981–1986)
Kåre Willoch
Norges statsminister
(1981–1986)  
 
Carl XVI Gustav
konge av Sverige
(1973–)
Carl XVI Gustav
konge av Sverige
(1973–)  
 
Olof Palme
Sveriges statsminister
(1982–1986)
Olof Palme
Sveriges statsminister
(1982–1986)  

Referanser

rediger

Eksterne lenker

rediger