Liste over sjakktidsskrifter

Wikimedia-listeartikkel

Dette er en liste over sjakktidsskrifter.

Navn Periode Frekvens Publisert Tema Hjemmeside
64 1924- 2 ganger i måneden Russland Generelt [1]
American Chess Bulletin 1904–1962 Månedlig USA Generelt
American Chess Journal 1879–1881 7 ganger i året USA
American Chess Magazine 1846-1847
1897-1899
Månedlig USA Generelt
American Chess Quarterly 1961-65 4 ganger i året USA Generelt
Baltische Schachblaetter 1889-1893
1898-1908
Black & White 2004 4 ganger i året India Generelt [2]
Brüderschaft
Deutsches Wochenschach
1885-1888
1889-1925
Ukentlig Tyskland Generelt
British Chess Magazine 1881- Månedlig England Generelt [3]
Chess Express/Schach Express 1968-? To utgaver pr måned Sveits Aktuelle partier
Chess Informant 1966- 3 ganger i året Serbia Generelt [4]
Chess Life 1946- Månedlig USA Generelt [5]
Chess Life for Kids Annenhver måned USA Magasin for barn under 13 år [6]
CHESS magazine 1935- Månedlig England Generelt [7]
Chess Player's Chronicle 1841-56
1859-75
1877-1902
Månedlig England Generelt -
Chess Review 1933–1969 Månedlig USA Generelt -
ChessBase News 2001- Daglig Online Generelt [8]
ChessCafe.com 1996- Ukentlig Online Generelt [9]
Columbia Chess Chronicle 1887-91 ?? United States Generelt [10]
Computerschach und Spiele 1983–2004 Hver andre måned Tyskland Computersjakk [11]
Der Schachfreund 1898–1901 ?? Tyskland ??
Die Schwalbe 1924- 6 utgaver i året Tyskland Problemblad [12]
Deutsche Schachzeitung 1846–1988 Månedlig Tyskland Generelt -
EG (magazine) 1965- 2 - 4 utgaver i året Nederland Sluttspillstudier [13]
Europe Échecs 1959- Månedlig Frankrike Generelt [14]
Førsteraden ????- 6 utgaver i året Norge Generelt
ICGA Journal 1977- 4 utgaver i året Nederland Computersjakk [15]
International Chess Magazine 1885–1891 Årlig ?? Generelt -
Jaque 1970- Månedlig Spania Generelt [16]
Kingpin 1985- 3 utgaver i året England Generelt [17]
La Stratégie 1867-1940 Månedlig France Generelt -
Le Courrier des Échecs 1947- 8 utgaver i året Frahkrike Korrespondansesjakk [18]
Le Palamède 1836–1847 ? Frankrike Generelt -
L'Italia Scacchistica 1911- 8 utgaver i året Italia Generelt [19]
Messaggero Scacchi 2000- Ukentlig Online Generelt [20]
New In Chess 1984- 8 utgaver i året Nederland Generelt [21]
Norsk Sjakkblad 1906-1909
1919-1929
1932-1939
1950-
4 utgaver i året Norge Generelt [22]
Northwest Chess 1947- 12 utgaver i året USA General [23]
Panorama Szachowa 1993- 12 utgaver i året Polen Generelt [24]
Peón de rey 2001- 12 utgaver i året Spania Generelt [25]
Probleemblad 1943- 6 utgaver i året Nederland Problemsjakk [26]
Schaak Magazine 1893- Månedlig Nederland Generelt -
Schach 1961- Månedlig Tyskland Generelt [27]
Schach-Magazin 64 1979- Månedlig Tyskland Generelt [28]
Schacknytt ????-2005 6 utgaver i året Sverige Generelt -
Shakhmatny Bulletin 1955–1990 Månedlig Sovjetunionen Aktuelle partier -
Shakhmaty v SSSR 1921–1991 Månedlig Sovjetunionen Generelt -
StrateGems 1998- 4 utgaver i året USA Problemsjakk [29]
Schweizerische Schachzeitung 1900- Månedlig Sveits Generelt [30]
Skakbladet 6 utgaver i året 1904- Danmark Generelt
The Chess Monthly 1857–1861 Månedlig USA Generelt -
The Chess Correspondent 1930– USA Korrespondansesjakk -
The London Chess Fortnightly 1892–1893 6 utgaver i året England Generelt -
The Philidorian 1837–1838 6 utgaver England Generelt -
The Problemist 1926- 6 utgaver i året England Problemsjakk [31]
The Week in Chess 1994- Ukentlig Online Nyheter [32]
Tidsskrift för Schack 1894- Månedlig Sverige Generelt
Torre & Cavallo Scacco! 1987- 11 utgaver i året Italia Generelt [33]


KilderRediger

Eksterne lenkerRediger