Liste over nasjonale mestere i terrengsykling

Bas Peters under det nederlandske mesterskapet i 2008

Liste over nasjonale mestere i terrengsykling er en liste over senior nasjonale mestere i terrengsykling i disiplinene four cross (4X), utfor, rundbane (maraton, short circuit, olympisk format og point to point) for årene 2004–2008.

Dato Disiplin Gruppe Land Mester Fødselsdato Ref.
2008-01-2424. januar 2008 Utfor 4X Herrer elite Australia Luke Madill 1980-05-2828. mai 1980 [1]
2008-06-2828. juni 2008 Utfor 4X Herrer elite Østerrike Nicolas Siedl 1982-08-1111. august 1982 [1]
2008-05-1818. mai 2008 Utfor 4X Herrer elite Tyskland Johannes Fischbach 1988-03-044. mars 1988 [1]
2008-05-1818. mai 2008 Utfor 4X Herrer elite Storbritannia Scott Beaumont 1978-06-022. juni 1978 [1]
2008-08-1717. august 2008 Utfor 4X Herrer elite Ungarn Peter Prajczer 1978-05-2626. mai 1978 [1]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor 4X Herrer elite Italia Livio Zampieri 1979-06-088. juni 1979 [1]
2008-07-066. juli 2008 Utfor 4X Herrer elite Polen Grzegorz Borodajko 1986-01-2222. januar 1986 [1]
2008-04-1212. april 2008 Utfor 4X Herrer elite Slovakia Filip Polc 1982-04-1010. april 1982 [1]
2008-07-055. juli 2008 Utfor 4X Herrer elite Sverige Frans Sjöblom 1977-10-3131. oktober 1977 [1]
2008-10-1111. oktober 2008 Utfor 4X Herrer elite Sveits Reto Schmid 1988-03-033. mars 1988 [1]
2008-05-2525. mai 2008 Utfor 4X Herrer elite USA Richard Houseman 1978-03-2020. mars 1978 [1]
2008-01-2424. januar 2008 Utfor Herrer elite Australia Nathan Rennie 1981-05-3131. mai 1981 [2]
2008-05-1717. mai 2008 Utfor Herrer elite Østerrike Markus Pekoll 1987-10-1313. oktober 1987 [2]
2008-07-1212. juli 2008 Utfor Herrer elite Canada Andrew Mitchell 1987-08-1313. august 1987 [2]
2008-05-044. mai 2008 Utfor Herrer elite Chile Ramon Antonio Leiva Figueroa 1984-02-2626. februar 1984 [2]
2008-07-066. juli 2008 Utfor Herrer elite Kroatia Bostjan Volf 1987-01-011. januar 1987 [2]
2008-07-066. juli 2008 Utfor Herrer elite Tsjekkia Adam Vagner 1981-04-2525. april 1981 [2]
2008-05-3131. mai 2008 Utfor Herrer elite Estland Vadim Feklistov 1981-04-066. april 1981 [2]
2008-08-1717. august 2008 Utfor Herrer elite Finland Aki Färm 1986-03-2727. mars 1986 [2]
2008-07-1818. juli 2008 Utfor Herrer elite Frankrike Mickael Pascal 1979-10-1111. oktober 1979 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite Storbritannia Steve Peat 1974-06-1717. juni 1974 [2]
2008-09-2828. september 2008 Utfor Herrer elite Ungarn Tamas Szucs 1989-09-1111. september 1989 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite Irland Colin Ross 1983-05-033. mai 1983 [2]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor Herrer elite Italia Alan Beggin 1985-03-2424. mars 1985 [2]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor Herrer elite Japan Yasushi Adachi 1976-10-1515. oktober 1976 [2]
2008-02-2222. februar 2008 Utfor Herrer elite New Zealand Glenn Haden 1983-05-1313. mai 1983 [2]
2008-08-1717. august 2008 Utfor Herrer elite Norge Espen Johnsen (syklist) 1980-07-088. juli 1980 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite Polen Maciej Jodko 1982-11-2424. november 1982 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite Portugal Claudio Loureiro 1983-03-2222. mars 1983 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite Slovakia Filip Polc 1982-04-1010. april 1982 [2]
2008-06-2929. juni 2008 Utfor Herrer elite Slovenia Jan Cestnik 1986-03-3030. mars 1986 [2]
2008-03-1616. mars 2008 Utfor Herrer elite Sør-Afrika Greg Minnaar 1981-11-1313. november 1981 [2]
2008-06-2727. juni 2008 Utfor Herrer elite Spania Iván Oulego 1976-06-044. juni 1976 [2]
2008-07-055. juli 2008 Utfor Herrer elite Sverige Robin Wallner 1988-07-044. juli 1988 [2]
2008-10-1111. oktober 2008 Utfor Herrer elite Sveits Nick Beer 1987-09-1717. september 1987 [2]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Herrer elite USA Geritt Beytagh 1984-09-011. september 1984 [2]
2008-06-088. juni 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Argentina Ignacio Gili 1971-06-3030. juni 1971 [3]
2008-09-2121. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Østerrike Alban Lakata 1979-06-2525. juni 1979 [3]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Belgia Nicolas Vermeulen 1984-04-1313. april 1984 [3]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Brasil Robson Ferreira Da Silva 1979-12-2626. desember 1979 [3]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Costa Rica Deiber Esquivel 1982-01-2727. januar 1982 [3]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Danmark Klaus Vesterlund 1976-02-1414. februar 1976 [3]
2008-06-011. juni 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Storbritannia Ian Wilkinson 1979-04-1414. april 1979 [3]
2008-06-077. juni 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Ungarn Andras Parti 1982-09-1818. september 1982 [3]
2008-08-2424. august 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Irland Ryan Sherlock 1982-01-2020. januar 1982 [3]
2008-05-3131. mai 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Israel Itai Groag 1987-10-077. oktober 1987 [3]
2008-09-077. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Italia Mike Felderer 1983-11-1111. november 1983 [3]
2008-06-2222. juni 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Latvia Normunds Lasis 1985-02-2525. februar 1985 [3]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Nederland Bas Peters 1976-05-1414. mai 1976 [3]
2008-04-066. april 2008 Rundbane Maraton Herrer elite New Zealand Marcus Roy 1984-05-2828. mai 1984 [3]
2008-08-022. august 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Slovakia Milan Barenyi 1974-01-1414. januar 1974 [3]
2008-09-1414. september 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Spania Sergio Mantecon Gutierrez 1984-09-2525. september 1984 [3]
2008-08-3030. august 2008 Rundbane Maraton Herrer elite Sverige Lars Bleckur 1986-08-088. august 1986 [3]
2008-07-044. juli 2008 Rundbane Maraton Herrer elite USA Jeremiah Bishop 1976-03-099. mars 1976 [3]
2008-01-2424. januar 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Australia Chris Jongewaard 1979-07-1818. juli 1979 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Østerrike Christoph Soukup 1980-10-1111. oktober 1980 [4]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Belgia Roel Paulissen 1976-04-2727. april 1976 [4]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Brasil Alexandre Pscheidt Ricardo 1980-09-077. september 1980 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Canada Geoff Kabush 1977-04-1414. april 1977 [4]
2008-03-1616. mars 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Chile Cristobal Silva Ibaceta 1979-10-1212. oktober 1979 [4]
2008-05-2525. mai 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Costa Rica Federico Ramírez Mendez 1975-11-044. november 1975 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Kroatia Pavao Roset 1971-04-2929. april 1971 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Kypros Marios Athanasiades 1986-10-3131. oktober 1986 [4]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Tsjekkia Jaroslav Kulhavy 1985-01-088. januar 1985 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Danmark Klaus Nielsen 1980-01-088. januar 1980 [4]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Ekvador Febricio Tamayo Galo 1975-12-1717. desember 1975 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Estland Allan Oras 1975-12-2020. desember 1975 [4]
2008-07-1818. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Frankrike Julien Absalon 1980-08-1616. august 1980 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyskland Manuel Fumic 1982-03-3030. mars 1982 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Storbritannia Liam Killeen 1982-04-1212. april 1982 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Hellas Periklis Ilias 1986-06-2626. juni 1986 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Ungarn Andras Parti 1982-09-1818. september 1982 [4]
2008-06-1616. juni 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Indonesia Sueito Bandi 1986-01-2525. januar 1986 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [4]
2008-10-1818. oktober 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Italia Yader Zoli 1975-10-011. oktober 1975 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Japan Kohei Yamamoto 1985-08-2020. august 1985 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Latvia Kristofers Racenajs 1985-12-1313. desember 1985 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Nederland Thijs Al 1980-06-1616. juni 1980 [4]
2008-02-2222. februar 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite New Zealand Stuart Houltham 1979-12-2323. desember 1979 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Norge Lars Petter Nordhaug 1984-05-1414. mai 1984 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Kina Zhiqiang Duan 1985-04-011. april 1985 [4]
2008-06-2828. juni 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Peru Tito Gomez Cajahuanca 1985-08-2727. august 1985 [4]
2008-07-2727. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Polen Marek Galinski 1974-08-011. august 1974 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Portugal Luis Alberto Costa Leao Pinto 1979-07-1212. juli 1979 [4]
2008-07-066. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Romania Tudor Oprea Ovidiu 1976-09-1010. september 1976 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Russland Ivan Seledkov 1983-01-055. januar 1983 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Serbia Bojan Djurdjic 1984-05-1313. mai 1984 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovakia Milan Barenyi 1974-01-1414. januar 1974 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovenia Matej Lovse 1983-11-1414. november 1983 [4]
2008-03-1616. mars 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Sør-Afrika Mannie Heymans 1971-07-1414. juli 1971 [4]
2008-06-2727. juni 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Spania Ruben Ruzafa Cueto 1984-09-099. september 1984 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Sverige Fredrik Kessiakoff 1980-05-1717. mai 1980 [4]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Sveits Florian Vogel 1982-02-1818. februar 1982 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyrkia Bilal Akgul 1982-10-1313. oktober 1982 [4]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Ukraina Sergiy Rusenko 1980-03-1515. mars 1980 [4]
2008-07-1717. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite USA Adam Craig 1981-08-1515. august 1981 [4]
2008-07-066. juli 2008 Rundbane olympisk format Herrer elite Zimbabwe Antipass Kwari 1975-11-044. november 1975 [4]
2007-01-2323. januar 2007 Utfor 4X Herrer elite Australia Alex Lloyd 1987-09-1919. september 1987 [5]
2007-05-2626. mai 2007 Utfor 4X Herrer elite Østerrike Michael Staufer 1979-08-1919. august 1979 [5]
2007-10-088. oktober 2007 Utfor 4X Herrer elite Tsjekkia Michal Prokop 1981-04-011. april 1981 [5]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor 4X Herrer elite Frankrike Mickael Deldycke 1980-08-2626. august 1980 [5]
2007-06-022. juni 2007 Utfor 4X Herrer elite Tyskland Johannes Fischbach 1988-03-044. mars 1988 [5]
2007-08-044. august 2007 Utfor 4X Herrer elite Storbritannia Dale Holmes 1971-10-066. oktober 1971 [5]
2007-09-2929. september 2007 Utfor 4X Herrer elite Hellas Elisaios Gouvis 1988-11-044. november 1988 [5]
2007-08-2626. august 2007 Utfor 4X Herrer elite Italia Livio Zampieri 1979-06-088. juni 1979 [5]
2007-08-2626. august 2007 Utfor 4X Herrer elite Nederland Joost Wichman 1978-05-1919. mai 1978 [5]
2007-08-1111. august 2007 Utfor 4X Herrer elite Polen Grzegorz Borodajko 1986-01-2222. januar 1986 [5]
2007-06-3030. juni 2007 Utfor 4X Herrer elite Slovenia Tilen Frank 1987-05-1818. mai 1987 [5]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor 4X Herrer elite Spania Rafael Alvarez De Lara Lucas 1981-03-011. mars 1981 [5]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor 4X Herrer elite Sverige Tommy Johansson 1971-03-2222. mars 1971 [5]
2007-09-2222. september 2007 Utfor 4X Herrer elite Sveits Dominik Gspan 1987-07-1616. juli 1987 [5]
2007-01-2323. januar 2007 Utfor Herrer elite Australia Jared Graves 1982-12-1616. desember 1982 [6]
2007-05-2626. mai 2007 Utfor Herrer elite Østerrike Markus Pekoll 1987-10-1313. oktober 1987 [6]
2007-07-1919. juli 2007 Utfor Herrer elite Canada Luke Kitzanuk 1979-06-2929. juni 1979 [6]
2007-03-2525. mars 2007 Utfor Herrer elite Chile Oscar Yunge 1983-12-1919. desember 1983 [6]
2007-10-2020. oktober 2007 Utfor Herrer elite Colombia Juan Fernando Franco Navarro 1981-06-044. juni 1981 [6]
2007-04-2929. april 2007 Utfor Herrer elite Kroatia Ninoslav Ruzicka 1974-12-2121. desember 1974 [6]
2007-07-1515. juli 2007 Utfor Herrer elite Tsjekkia Adam Vagner 1981-04-2525. april 1981 [6]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor Herrer elite Frankrike Fabien Barel 1980-07-2626. juli 1980 [6]
2007-06-1717. juni 2007 Utfor Herrer elite Tyskland Marcus Klausmann 1977-08-088. august 1977 [6]
2007-07-1515. juli 2007 Utfor Herrer elite Storbritannia Marc Beaumont 1984-09-2525. september 1984 [6]
2007-09-2929. september 2007 Utfor Herrer elite Hellas Christos Vorvis 1985-08-1010. august 1985 [6]
2007-07-2222. juli 2007 Utfor Herrer elite Ungarn Krisztian Halasz 1980-06-033. juni 1980 [6]
2007-07-1414. juli 2007 Utfor Herrer elite Irland Ben Reid 1986-03-2424. mars 1986 [6]
2007-12-011. desember 2007 Utfor Herrer elite Israel Nimrod Hemmo 1987-05-2222. mai 1987 [6]
2007-08-044. august 2007 Utfor Herrer elite Italia Alan Beggin 1985-03-2424. mars 1985 [6]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Herrer elite Japan Ryo Uchijima 1977-01-055. januar 1977 [6]
2007-01-2727. januar 2007 Utfor Herrer elite New Zealand Kieran Bennett 1987-12-022. desember 1987 [6]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Herrer elite Norge Espen Johnsen (syklist) 1980-07-088. juli 1980 [6]
2007-08-055. august 2007 Utfor Herrer elite Polen Maciej Jodko 1982-11-2424. november 1982 [6]
2007-07-2222. juli 2007 Utfor Herrer elite Portugal Emanuel Pombo 1987-06-1616. juni 1987 [6]
2007-07-2222. juli 2007 Utfor Herrer elite Slovakia Filip Polc 1982-04-1010. april 1982 [6]
2007-07-088. juli 2007 Utfor Herrer elite Slovenia Jan Cestnik 1986-03-3030. mars 1986 [6]
2007-03-1010. mars 2007 Utfor Herrer elite Sør-Afrika Andrew Neethling 1984-08-055. august 1984 [6]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Herrer elite Spania David Vazquez Lopez 1979-02-1010. februar 1979 [6]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor Herrer elite Sverige Robin Wallner 1988-07-044. juli 1988 [6]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Herrer elite USA Cole Bangert 1985-10-1212. oktober 1985 [6]
2007-08-044. august 2007 Utfor Herrer elite Venezuela Orlando Guia 1977-11-1616. november 1977 [6]
2007-06-1010. juni 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Argentina Gabriel Facchin 1980-07-3030. juli 1980 [7]
2007-05-2020. mai 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Østerrike Karl Markt 1980-03-088. mars 1980 [7]
2007-10-077. oktober 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Danmark Jakob Fuglsang 1985-03-2222. mars 1985 [7]
2007-09-099. september 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Finland Kimmo Kananen 1980-12-1111. desember 1980 [7]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Frankrike Jérome Chevallier 1974-09-2828. september 1974 [7]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Tyskland Jochen Kass 1981-05-055. mai 1981 [7]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Storbritannia James Ouchterlony 1973-08-099. august 1973 [7]
2007-07-011. juli 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Ungarn Peter Hasenfratz 1976-08-2929. august 1976 [7]
2007-09-022. september 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Italia Massimo De Bertolis 1975-04-2828. april 1975 [7]
2007-06-1717. juni 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Latvia Normunds Lasis 1985-02-2525. februar 1985 [7]
2007-10-1414. oktober 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Nederland Axel Bult 1981-10-2323. oktober 1981 [7]
2007-03-1010. mars 2007 Rundbane Maraton Herrer elite New Zealand Clinton Robert Avery 1987-12-033. desember 1987 [7]
2007-07-077. juli 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Norge Geir Lien 1967-04-2828. april 1967 [7]
2007-06-1616. juni 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Spania Israel Núñez 1979-05-3131. mai 1979 [7]
2007-07-1515. juli 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Sverige Magnus Darvell 1982-06-022. juni 1982 [7]
2007-07-1414. juli 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Sveits Silvio Bundi 1978-06-1313. juni 1978 [7]
2007-11-033. november 2007 Rundbane Maraton Herrer elite Tyrkia Bilal Akgul 1982-10-1313. oktober 1982 [7]
2007-01-2323. januar 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Australia Chris Jongewaard 1979-07-1818. juli 1979 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Østerrike Christoph Soukup 1980-10-1111. oktober 1980 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Belgia Sven Nys 1976-06-1717. juni 1976 [8]
2007-05-033. mai 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Brasil Rubens Valeriano 1979-08-1414. august 1979 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Canada Geoff Kabush 1977-04-1414. april 1977 [8]
2007-03-1818. mars 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Chile Javier Eduardo Puschel 1983-09-099. september 1983 [8]
2007-10-2020. oktober 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Colombia Hector Leonardo Paez Leon 1982-07-1010. juli 1982 [8]
2007-07-088. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Kroatia Dani Simcic 1986-09-2727. september 1986 [8]
2007-07-088. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Kypros Giorgos Fattas 1985-12-1111. desember 1985 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Tsjekkia Jaroslav Kulhavy 1985-01-088. januar 1985 [8]
2007-08-1919. august 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Danmark Peter Riis Andersen 1980-07-2525. juli 1980 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Estland Martin Loo 1988-04-099. april 1988 [8]
2007-08-1919. august 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Finland Eero Jappinen 1977-01-2323. januar 1977 [8]
2007-07-2020. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Frankrike Julien Absalon 1980-08-1616. august 1980 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyskland Wolfram Kurschat 1975-05-1717. mai 1975 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Storbritannia Oliver Beckingsale 1976-06-077. juni 1976 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Hellas Periklis Ilias 1986-06-2626. juni 1986 [8]
2007-07-088. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Hongkong Chun Hing Chan 1981-04-2424. april 1981 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Ungarn Andras Parti 1982-09-1818. september 1982 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [8]
2007-09-2929. september 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Italia Yader Zoli 1975-10-011. oktober 1975 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Japan Kenji Takeya 1969-11-077. november 1969 [8]
2007-07-2828. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Kasakhstan Yevgeniy Yakovlev 1980-02-2626. februar 1980 [8]
2007-07-077. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Latvia Olegs Melehs 1982-03-2424. mars 1982 [8]
2007-12-099. desember 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Libanon Zaher El Hage 1977-08-1515. august 1977 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Namibia Mannie Heymans 1971-07-1414. juli 1971 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Nederland Bart Brentjens 1968-10-1010. oktober 1968 [8]
2007-01-2727. januar 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite New Zealand Clinton Robert Avery 1987-12-033. desember 1987 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Norge Håkon Austad 1978-03-055. mars 1978 [8]
2007-08-077. august 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Kina Ji Jianhua 1982-01-2929. januar 1982 [8]
2007-08-2424. august 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Polen Marek Galinski 1974-08-011. august 1974 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Portugal Nuno Oliveira 1984-07-011. juli 1984 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Romania Tudor Oprea Ovidiu 1976-09-1010. september 1976 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Russland Yury Trofimov 1984-01-2626. januar 1984 [8]
2007-07-055. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovakia Maros Kovac 1977-04-1111. april 1977 [8]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovenia Miha Solar 1982-03-1515. mars 1982 [8]
2007-03-1010. mars 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Sør-Afrika Burry Stander 1987-09-1616. september 1987 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Spania José Antonio Hermida Ramos 1978-08-2424. august 1978 [8]
2007-07-2020. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Sverige Fredrik Kessiakoff 1980-05-1717. mai 1980 [8]
2007-05-2020. mai 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Sveits Jürg Graf 1983-09-1111. september 1983 [8]
2007-06-2323. juni 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyrkia Bilal Akgul 1982-10-1313. oktober 1982 [8]
2007-03-2525. mars 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Ukraina Sergiy Rysenko 1980-03-1515. mars 1980 [8]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite USA Adam Craig 1981-08-1515. august 1981 [8]
2007-08-044. august 2007 Rundbane olympisk format Herrer elite Venezuela Jesus Yoandri Hernandez 1984-12-1212. desember 1984 [8]
2006-01-1919. januar 2006 Utfor 4X Herrer elite Australia Wade Bootes 1974-05-3030. mai 1974 [9]
2006-06-2424. juni 2006 Utfor 4X Herrer elite Østerrike Georg Engel 1982-07-1818. juli 1982 [9]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor 4X Herrer elite Frankrike Mickael Deldycke 1980-08-2626. august 1980 [9]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor 4X Herrer elite Storbritannia Will Longden 1974-11-2323. november 1974 [9]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor 4X Herrer elite Japan Tetsuya Fukutomi 1983-09-2121. september 1983 [9]
2006-07-088. juli 2006 Utfor 4X Herrer elite Slovenia Tilen Frank 1987-05-1818. mai 1987 [9]
2006-06-1818. juni 2006 Utfor 4X Herrer elite Spania Rafael Alvarez De Lara Lucas 1981-03-011. mars 1981 [9]
2006-09-1515. september 2006 Utfor 4X Herrer elite Sveits Reto Schmid 1988-03-033. mars 1988 [9]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor 4X Herrer elite USA Eric Carter 1970-03-066. mars 1970 [9]
2006-01-1919. januar 2006 Utfor Herrer elite Australia Nathan Rennie 1981-05-3131. mai 1981 [10]
2006-09-1717. september 2006 Utfor Herrer elite Østerrike Mathias Haas 1981-03-3030. mars 1981 [10]
2006-07-2222. juli 2006 Utfor Herrer elite Brasil Markolf Berchtold 1980-02-099. februar 1980 [10]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Herrer elite Canada Andrew Mitchell 1987-08-1313. august 1987 [10]
2006-04-2929. april 2006 Utfor Herrer elite Chile Ramon Antonio Leiva Figueroa 1984-02-2626. februar 1984 [10]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Herrer elite Tsjekkia Adam Vagner 1981-04-2525. april 1981 [10]
2006-07-2121. juli 2006 Utfor Herrer elite Finland Visa Linnala 1986-02-1212. februar 1986 [10]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor Herrer elite Frankrike Fabien Barel 1980-07-2626. juli 1980 [10]
2006-10-088. oktober 2006 Utfor Herrer elite Tyskland Marcus Klausmann 1977-08-088. august 1977 [10]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor Herrer elite Storbritannia Marc Beaumont 1984-09-2525. september 1984 [10]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Herrer elite Ungarn Krisztian Halasz 1980-06-033. juni 1980 [10]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Herrer elite Irland Ben Reid 1986-03-2424. mars 1986 [10]
2006-07-3030. juli 2006 Utfor Herrer elite Italia Alan Beggin 1985-03-2424. mars 1985 [10]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor Herrer elite Japan Naoki Idegawa 1980-04-2222. april 1980 [10]
2006-01-2828. januar 2006 Utfor Herrer elite New Zealand Nathan Rankin 1979-04-3030. april 1979 [10]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor Herrer elite Norge Espen Johnsen (syklist) 1980-07-088. juli 1980 [10]
2006-03-2626. mars 2006 Utfor Herrer elite Paraguay Heiko Grobenstieg 1975-08-2828. august 1975 [10]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Herrer elite Portugal Claudio Loureiro 1983-03-2222. mars 1983 [10]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Herrer elite Slovakia Filip Polc 1982-04-1010. april 1982 [10]
2006-07-2222. juli 2006 Utfor Herrer elite Slovenia Jan Cestnik 1986-03-3030. mars 1986 [10]
2006-07-2222. juli 2006 Utfor Herrer elite Slovenia Jure Logar 1983-04-2424. april 1983 [10]
2006-03-2525. mars 2006 Utfor Herrer elite Sør-Afrika Johan Potgieter 1987-01-066. januar 1987 [10]
2006-06-1818. juni 2006 Utfor Herrer elite Spania David Vazquez Lopez 1979-02-1010. februar 1979 [10]
2006-09-1515. september 2006 Utfor Herrer elite Sveits Damien Mermoud 1981-01-2020. januar 1981 [10]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor Herrer elite USA Duncan Riffle 1986-10-2929. oktober 1986 [10]
2006-06-2525. juni 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Østerrike Heinz Verbnjak 1973-09-022. september 1973 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Belgia Roel Paulissen 1976-04-2727. april 1976 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Brasil Abraao Azevedo 1969-09-2323. september 1969 [11]
2006-05-2020. mai 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Danmark Thomas Christian Bonne 1977-05-2222. mai 1977 [11]
2006-10-1010. oktober 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Finland Eero Jappinen 1977-01-2323. januar 1977 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Tyskland Hannes Genze 1981-11-1616. november 1981 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Ungarn Andras Parti 1982-09-1818. september 1982 [11]
2006-09-2323. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Italia Gilberto Simoni 1971-08-2525. august 1971 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Nederland Bas Peters 1976-05-1414. mai 1976 [11]
2006-03-1212. mars 2006 Rundbane Maraton Herrer elite New Zealand Tim Vincent 1976-03-3030. mars 1976 [11]
2006-07-011. juli 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Norge Håkon Austad 1978-03-055. mars 1978 [11]
2006-03-2626. mars 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Paraguay Heiko Grobenstieg 1975-08-2828. august 1975 [11]
2006-07-022. juli 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Spania Ruben Ruzafa Cueto 1984-09-099. september 1984 [11]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Sveits Christoph Sauser 1976-04-1313. april 1976 [11]
2006-10-077. oktober 2006 Rundbane Maraton Herrer elite Tyrkia Bilal Akgul 1982-10-1313. oktober 1982 [11]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane Maraton Herrer elite USA Travis Brown 1969-08-077. august 1969 [11]
2006-01-1212. januar 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Australia Sid Taberlay 1980-01-2222. januar 1980 [12]
2006-07-2323. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Østerrike Martin Kraler 1975-07-3131. juli 1975 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Belgia Filip Meirhaeghe 1971-03-055. mars 1971 [12]
2006-07-2222. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Brasil Ricardo Pscheidt 1980-09-077. september 1980 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Canada Geoff Kabush 1977-04-1414. april 1977 [12]
2006-04-2929. april 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Chile Cristobal Silva Ibaceta 1979-10-1212. oktober 1979 [12]
2006-10-011. oktober 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Colombia Hector Leonardo Paez Leon 1982-07-1010. juli 1982 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Kroatia Pavao Roset 1971-04-2929. april 1971 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Kypros Marios Athanasiades 1986-10-3131. oktober 1986 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Tsjekkia Pavel Boudny 1982-11-022. november 1982 [12]
2006-09-1717. september 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Danmark Jakob Fuglsang 1985-03-2222. mars 1985 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Estland Caspar Austa 1982-01-2828. januar 1982 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Finland Eero Jappinen 1977-01-2323. januar 1977 [12]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Frankrike Julien Absalon 1980-08-1616. august 1980 [12]
2006-06-1111. juni 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyskland Moritz Milatz 1982-06-2424. juni 1982 [12]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Storbritannia Oliver Beckingsale 1976-06-077. juni 1976 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Hellas Periklis Ilias 1986-06-2626. juni 1986 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Ungarn Andras Parti 1982-09-1818. september 1982 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [12]
2006-09-3030. september 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Italia Yader Zoli 1975-10-011. oktober 1975 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Japan Kenji Takeya 1969-11-077. november 1969 [12]
2006-12-022. desember 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Libanon Zaher El Hage 1977-08-1515. august 1977 [12]
2006-10-1414. oktober 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Litauen Arunas Gliaudelis 1982-09-1313. september 1982 [12]
2006-08-066. august 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Nederland Bart Brentjens 1968-10-1010. oktober 1968 [12]
2006-01-2828. januar 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite New Zealand Kashi Leuchs 1978-06-3030. juni 1978 [12]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Norge Anders Hovdenes 1987-09-1111. september 1987 [12]
2006-08-1212. august 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Kina Zhiqiang Duan 1985-04-011. april 1985 [12]
2006-08-066. august 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Polen Marek Galinski 1974-08-011. august 1974 [12]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Romania Tudor Oprea Ovidiu 1976-11-2020. november 1976 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Russland Maxim Gogolev 1981-10-2626. oktober 1981 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Serbia og Montenegro Bojan Djurdjic 1984-05-1313. mai 1984 [12]
2006-07-099. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovakia Milan Barenyi 1974-01-1414. januar 1974 [12]
2006-07-1717. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovenia Luka Kodra 1986-01-1616. januar 1986 [12]
2006-03-2525. mars 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Sør-Afrika Burry Stander 1987-09-1616. september 1987 [12]
2006-06-1818. juni 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Spania Ruben Ruzafa Cueto 1984-09-099. september 1984 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Sverige Fredrik Kessiakoff 1980-05-1717. mai 1980 [12]
2006-07-1717. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Sveits Christoph Sauser 1976-04-1313. april 1976 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyrkia Muammer Yildiz 1981-10-2323. oktober 1981 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Ukraina Sergiy Rysenko 1980-03-1515. mars 1980 [12]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite USA Ryan Trebon 1981-03-055. mars 1981 [12]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Herrer elite Venezuela Jesus Rojas 1981-06-077. juni 1981 [12]
2005-03-1919. mars 2005 Utfor 4X Herrer elite Australia Jared Graves 1982-12-1616. desember 1982 [13]
2005-07-2424. juli 2005 Utfor 4X Herrer elite Østerrike Niki Siedl 1982-08-1111. august 1982 [13]
2005-08-1515. august 2005 Utfor 4X Herrer elite Frankrike Mickael Deldycke 1980-08-2626. august 1980 [13]
2005-09-2424. september 2005 Utfor 4X Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [13]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor 4X Herrer elite Japan Yusaku Kosho [13]
2005-10-1515. oktober 2005 Utfor 4X Herrer elite Korea Sang Hoon Na 1984-02-077. februar 1984 [13]
2005-07-1515. juli 2005 Utfor 4X Herrer elite Spania Pablo Galan Carrasco 1986-11-2424. november 1986 [13]
2005-07-1414. juli 2005 Utfor 4X Herrer elite Sveits Reto Schmid 1988-03-033. mars 1988 [13]
2005-09-1515. september 2005 Utfor 4X Herrer elite USA Eric Carter 1970-03-066. mars 1970 [13]
2005-03-1919. mars 2005 Utfor Herrer elite Australia Michael Hannah 1983-11-2121. november 1983 [14]
2005-05-2929. mai 2005 Utfor Herrer elite Østerrike Mathias Haas 1981-03-3030. mars 1981 [14]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Herrer elite Brasil Felipe Wermuth Da Costa 1986-04-2424. april 1986 [14]
2005-06-1919. juni 2005 Utfor Herrer elite Canada Tyler Morland 1980-10-1515. oktober 1980 [14]
2005-02-055. februar 2005 Utfor Herrer elite Chile Sebastian Vasquez 1974-05-033. mai 1974 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Kroatia Nino Antic 1975-01-2020. januar 1975 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Tsjekkia Vlastimil Hyncica 1978-03-1616. mars 1978 [14]
2005-07-1010. juli 2005 Utfor Herrer elite Finland Vesa Virta 1983-10-1111. oktober 1983 [14]
2005-08-1515. august 2005 Utfor Herrer elite Frankrike Fabien Barel 1980-07-2626. juli 1980 [14]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Herrer elite Storbritannia Steve Peat 1974-06-1717. juni 1974 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Ungarn Krisztian Halasz 1980-06-033. juni 1980 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Irland Ben Reid 1986-03-2424. mars 1986 [14]
2005-09-2424. september 2005 Utfor Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [14]
2005-06-2626. juni 2005 Utfor Herrer elite Italia Alan Beggin 1985-03-2424. mars 1985 [14]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Herrer elite Japan Ryo Uchijima 1977-01-055. januar 1977 [14]
2005-10-1515. oktober 2005 Utfor Herrer elite Korea Sang Hoon Na 1984-02-077. februar 1984 [14]
2005-06-3030. juni 2005 Utfor Herrer elite Mongolia Boldbaatar Bold-Erdene 1983-06-2323. juni 1983 [14]
2005-02-2626. februar 2005 Utfor Herrer elite New Zealand John Kirkcaldie 1976-04-3030. april 1976 [14]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Herrer elite Norge Espen Johnsen (syklist) 1980-07-088. juli 1980 [14]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Herrer elite Portugal José Sousa 1978-09-077. september 1978 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Slovenia Luka Novak 1983-09-1616. september 1983 [14]
2005-08-066. august 2005 Utfor Herrer elite Sør-Afrika Jonty Neethling 1986-07-1717. juli 1986 [14]
2005-07-1515. juli 2005 Utfor Herrer elite Spania Iván Oulego 1976-06-044. juni 1976 [14]
2005-07-2424. juli 2005 Utfor Herrer elite Sverige Herman Ölund 1978-11-3030. november 1978 [14]
2005-07-1414. juli 2005 Utfor Herrer elite Sveits Damien Mermoud 1981-01-2020. januar 1981 [14]
2005-09-1515. september 2005 Utfor Herrer elite USA Cody Warren 1985-08-2727. august 1985 [14]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Herrer elite Venezuela Javier Matheus 1983-06-1111. juni 1983 [14]
2005-07-2424. juli 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Østerrike Karl Markt 1980-03-088. mars 1980 [15]
2005-04-033. april 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Kypros Giorgos Fattas 1985-12-1111. desember 1985 [15]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Storbritannia Nicholas Craig 1969-04-033. april 1969 [15]
2005-05-2929. mai 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Ungarn Peter Hasenfratz 1976-08-2929. august 1976 [15]
2005-09-1818. september 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [15]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [15]
2005-10-1515. oktober 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Korea Sang Hoon Na 1984-02-077. februar 1984 [15]
2005-06-1919. juni 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Nederland Bart Brentjens 1968-10-1010. oktober 1968 [15]
2005-03-1212. mars 2005 Rundbane Maraton Herrer elite New Zealand Tim Vincent 1976-03-3030. mars 1976 [15]
2005-07-022. juli 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Sverige Philip Tavell 1975-06-033. juni 1975 [15]
2005-07-033. juli 2005 Rundbane Maraton Herrer elite Sveits Balz Weber 1981-01-2020. januar 1981 [15]
2005-03-1919. mars 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Australia Chris Jongewaard 1979-07-1818. juli 1979 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Østerrike Christoph Soukup 1980-10-1111. oktober 1980 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Belgia Sven Nys 1976-06-1717. juni 1976 [16]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Brasil Marcio Ravelli 1972-02-077. februar 1972 [16]
2005-06-1111. juni 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Canada Geoff Kabush 1977-04-1414. april 1977 [16]
2005-02-055. februar 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Chile Cristobal Silva Ibaceta 1979-10-1212. oktober 1979 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Kroatia Pavao Roset 1971-04-2929. april 1971 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Kypros Giorgos Fattas 1985-12-1111. desember 1985 [16]
2005-07-2323. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Tsjekkia Pavel Boudny 1982-11-022. november 1982 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Danmark Peter Riis Andersen 1980-07-2525. juli 1980 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Estland Alges Maasikmets 1968-08-1818. august 1968 [16]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Frankrike Julien Absalon 1980-08-1616. august 1980 [16]
2005-06-1212. juni 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyskland Lado Fumic 1976-05-2020. mai 1976 [16]
2005-07-2323. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Storbritannia Oliver Beckingsale 1976-06-077. juni 1976 [16]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Hellas Periklis Ilias 1986-06-2626. juni 1986 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Ungarn Zsolt Vinczeffy 1974-09-2323. september 1974 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [16]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [16]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Japan Raita Suzuki 1972-08-1111. august 1972 [16]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Kasakhstan Yevgeniy Yakovlev 1980-02-2626. februar 1980 [16]
2005-10-1515. oktober 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Korea Sang Hoon Na 1984-02-077. februar 1984 [16]
2005-07-1010. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Latvia Olegs Melehs 1982-03-2424. mars 1982 [16]
2005-06-3030. juni 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Mongolia Boldbaatar Bold-Erdene 1983-06-2323. juni 1983 [16]
2005-07-022. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Nederland Bart Brentjens 1968-10-1010. oktober 1968 [16]
2005-02-2727. februar 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite New Zealand Michael Northcott 1981-02-1515. februar 1981 [16]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Norge Martin Bratland 1980-05-2323. mai 1980 [16]
2005-07-033. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Peru Ruso Covarrubias [16]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Polen Marek Galinski 1974-08-011. august 1974 [16]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Portugal Ricardo Ribeiro 1980-03-2828. mars 1980 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Romania Tudor Oprea Ovidiu 1976-09-1010. september 1976 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Russland Yury Trofimov 1984-01-2626. januar 1984 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovakia Milan Barenyi 1974-01-1414. januar 1974 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovenia Bostjan Pahovnik 1984-06-088. juni 1984 [16]
2005-08-066. august 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Sør-Afrika John Paul Pearton 1984-04-099. april 1984 [16]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Spania Ruben Ruzafa Cueto 1984-09-099. september 1984 [16]
2005-07-2424. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Sverige Fredrik Modin 1980-04-055. april 1980 [16]
2005-07-1414. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Sveits Balz Weber 1981-01-2020. januar 1981 [16]
2005-07-1010. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyrkia Bilal Akgul 1982-10-1313. oktober 1982 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Ukraina Igor Bogdan 1981-03-1313. mars 1981 [16]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Herrer elite Venezuela Jesus Rojas 1981-06-077. juni 1981 [16]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane circuit racing Herrer elite Israel Rotem Ishai 1986-09-077. september 1986 [17]
2005-10-1515. oktober 2005 Rundbane circuit racing Herrer elite Korea Sang Hoon Na 1984-02-077. februar 1984 [17]
2005-09-1515. september 2005 Rundbane circuit racing Herrer elite USA Jeremy Horgan-Kobelski 1978-08-1111. august 1978 [17]
2004-02-2525. februar 2004 Utfor 4X Herrer elite Australia Michael Hannah 1983-11-2121. november 1983 [18]
2004-08-1414. august 2004 Utfor 4X Herrer elite Østerrike Roman Lagler 1975-05-044. mai 1975 [18]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor 4X Herrer elite Frankrike Mickael Deldycke 1980-08-2626. august 1980 [18]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor 4X Herrer elite Storbritannia Dan Atherton 1982-01-2525. januar 1982 [18]
2004-08-1515. august 2004 Utfor 4X Herrer elite Latvia Aivars Buris 1981-10-1414. oktober 1981 [18]
2004-07-1616. juli 2004 Utfor 4X Herrer elite Spania Pasqual Canals Flix 1984-09-1515. september 1984 [18]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor 4X Herrer elite Sveits Roger Rinderknecht 1981-05-044. mai 1981 [18]
2004-09-2323. september 2004 Utfor 4X Herrer elite USA Brian Lopes 1971-09-066. september 1971 [18]
2004-02-2525. februar 2004 Utfor Herrer elite Australia Samuel Hill 1985-07-2121. juli 1985 [19]
2004-09-2626. september 2004 Utfor Herrer elite Østerrike Walter Martinschitz 1983-11-2727. november 1983 [19]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Herrer elite Canada Mathieu Laurin 1982-03-1717. mars 1982 [19]
2004-10-2323. oktober 2004 Utfor Herrer elite Colombia Jorge Salazar 1982-10-2929. oktober 1982 [19]
2004-08-1515. august 2004 Utfor Herrer elite Finland Jukka Keinonen 1985-01-1919. januar 1985 [19]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor Herrer elite Frankrike Yoann Barelli 1985-08-1717. august 1985 [19]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Herrer elite Storbritannia Gee Atherton 1985-02-2626. februar 1985 [19]
2004-10-033. oktober 2004 Utfor Herrer elite Irland Ben Reid 1986-03-2424. mars 1986 [19]
2004-12-1818. desember 2004 Utfor Herrer elite Israel Nimrod Hemmo 1987-05-2222. mai 1987 [19]
2004-07-2525. juli 2004 Utfor Herrer elite Italia Alan Beggin 1985-03-2424. mars 1985 [19]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor Herrer elite Japan Yasushi Adachi 1976-10-1515. oktober 1976 [19]
2004-07-1111. juli 2004 Utfor Herrer elite Latvia Gundars Osis 1976-06-1515. juni 1976 [19]
2004-01-3030. januar 2004 Utfor Herrer elite New Zealand John Kirkcaldie 1976-04-3030. april 1976 [19]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Herrer elite Norge Trond Hansen 1981-12-2020. desember 1981 [19]
2004-07-2525. juli 2004 Utfor Herrer elite Portugal Emanuel Pombo 1987-06-1616. juni 1987 [19]
2004-08-2828. august 2004 Utfor Herrer elite Slovenia Janez Stupar 1983-03-044. mars 1983 [19]
2004-07-1616. juli 2004 Utfor Herrer elite Spania Pasqual Canals Flix 1984-09-1515. september 1984 [19]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Herrer elite Sveits Damien Mermoud 1981-01-2020. januar 1981 [19]
2004-05-2020. mai 2004 Rundbane Maraton Herrer elite Østerrike Alban Lakata 1979-06-2525. juni 1979 [20]
2004-04-1818. april 2004 Rundbane Maraton Herrer elite Belgia Ronny Poelvoorde 1969-01-1313. januar 1969 [20]
2004-07-044. juli 2004 Rundbane Maraton Herrer elite Italia Massimo De Bertolis 1975-04-2828. april 1975 [20]
2004-07-044. juli 2004 Rundbane Maraton Herrer elite Sveits Johann Tschopp 1982-07-011. juli 1982 [20]
2004-02-2525. februar 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Australia Sid Taberlay 1980-01-2222. januar 1980 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Østerrike Michael Weiss 1981-01-1717. januar 1981 [21]
2004-07-3131. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Brasil Edivando Cruz 1978-07-1919. juli 1978 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Canada Ricky Federau 1981-10-088. oktober 1981 [21]
2004-10-2323. oktober 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Colombia Gerardo Colimba 1976-07-2626. juli 1976 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Kypros Marios Athanasiades 1986-12-1111. desember 1986 [21]
2004-07-2525. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Danmark Peter Riis Andersen 1980-07-2525. juli 1980 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Estland Raido Kodanipork 1969-05-088. mai 1969 [21]
2004-07-1515. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Frankrike Julien Absalon 1980-08-1616. august 1980 [21]
2004-05-099. mai 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Tyskland Lado Fumic 1976-05-2020. mai 1976 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Storbritannia Jody Crawforth 1980-08-044. august 1980 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Hellas Emmanouil Kotoulas 1978-04-033. april 1978 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Ungarn Janos Vizdak 1978-02-1414. februar 1978 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Irland Robin Seymour 1971-04-066. april 1971 [21]
2004-10-2323. oktober 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Israel Eyal Steinitz 1981-11-2121. november 1981 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Italia Dario Acquaroli 1975-03-1010. mars 1975 [21]
2004-07-1515. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Japan Shinobu Noguchi 1973-08-033. august 1973 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Kasakhstan Yevgeniy Yakovlev 1980-02-2626. februar 1980 [21]
2004-07-1111. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Latvia Olegs Melehs 1982-03-2424. mars 1982 [21]
2004-07-066. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Litauen Arunas Gliaudelis 1982-09-1313. september 1982 [21]
2004-08-077. august 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Nederland Bart Brentjens 1968-10-1010. oktober 1968 [21]
2004-01-3030. januar 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite New Zealand Kashi Leuchs 1978-06-3030. juni 1978 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Norge Håkon Austad 1978-03-055. mars 1978 [21]
2004-09-055. september 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Polen Marek Galinski 1974-08-011. august 1974 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Russland Ivan Seledkov 1983-01-055. januar 1983 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Slovenia Robert Vrecer 1980-10-088. oktober 1980 [21]
2004-07-1616. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Spania José Antonio Hermida Ramos 1978-08-2424. august 1978 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Sverige Fredrik Kessiakoff 1980-05-1717. mai 1980 [21]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Sveits Ralph Naef 1980-05-1010. mai 1980 [21]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite Ukraina Sergiy Rysenko 1980-03-1515. mars 1980 [21]
2004-09-2323. september 2004 Rundbane olympisk format Herrer elite USA Jeremy Horgan-Kobelski 1978-08-1111. august 1978 [21]
2004-08-1515. august 2004 Rundbane point to point Herrer elite Østerrike Hans Peter Obwaller 1971-06-1717. juni 1971 [22]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane point to point Herrer elite Belgia Damien Bynens 1982-07-2222. juli 1982 [22]
2004-07-2525. juli 2004 Rundbane short circuit Herrer elite Kroatia Lenart Noc 1976-05-077. mai 1976 [23]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane short circuit Herrer elite Tsjekkia Pavel Elsnic 1969-02-2121. februar 1969 [23]
2004-09-2323. september 2004 Rundbane short circuit Herrer elite USA Jeremy Horgan-Kobelski 1978-08-1111. august 1978 [23]
2008-01-2424. januar 2008 Utfor 4X Kvinner elite Australia Caroline Buchanan 1990-10-2424. oktober 1990 [24]
2008-06-2828. juni 2008 Utfor 4X Kvinner elite Østerrike Angelika Hohenwarter 1985-02-1212. februar 1985 [24]
2008-05-1818. mai 2008 Utfor 4X Kvinner elite Tyskland Steffi Marth 1985-08-1919. august 1985 [24]
2008-05-1818. mai 2008 Utfor 4X Kvinner elite Storbritannia Charlie Phillips 1988-02-2626. februar 1988 [24]
2008-08-1717. august 2008 Utfor 4X Kvinner elite Ungarn Andrea Balogh 1988-06-2424. juni 1988 [24]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor 4X Kvinner elite Italia Elisa Canepa 1986-04-1616. april 1986 [24]
2008-07-066. juli 2008 Utfor 4X Kvinner elite Polen Maja Kryriska 1986-02-099. februar 1986 [24]
2008-07-055. juli 2008 Utfor 4X Kvinner elite Sverige Cim Sjölander 1987-09-099. september 1987 [24]
2008-10-1111. oktober 2008 Utfor 4X Kvinner elite Sveits Rachel Seydoux 1982-03-2323. mars 1982 [24]
2008-05-2525. mai 2008 Utfor 4X Kvinner elite USA Melissa Buhl 1982-01-2525. januar 1982 [24]
2008-01-2424. januar 2008 Utfor Kvinner elite Australia Tracey Hannah 1988-06-1313. juni 1988 [25]
2008-05-1717. mai 2008 Utfor Kvinner elite Østerrike Petra Bernhard 1980-11-1818. november 1980 [25]
2008-07-1212. juli 2008 Utfor Kvinner elite Canada Sheila Morris 1969-04-1010. april 1969 [25]
2008-05-044. mai 2008 Utfor Kvinner elite Chile Veronica Francisca Miranda Fuentes 1986-09-1111. september 1986 [25]
2008-07-066. juli 2008 Utfor Kvinner elite Kroatia Andrea Radacic 1985-11-022. november 1985 [25]
2008-07-066. juli 2008 Utfor Kvinner elite Tsjekkia Katarina Tothova 1986-10-1010. oktober 1986 [25]
2008-07-1818. juli 2008 Utfor Kvinner elite Frankrike Emmeline Ragot 1986-05-2727. mai 1986 [25]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Kvinner elite Storbritannia Tracy Moseley 1979-04-1212. april 1979 [25]
2008-09-2828. september 2008 Utfor Kvinner elite Ungarn Dalma Kiss 1976-10-2020. oktober 1976 [25]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Kvinner elite Irland Aoife O'donoghue 1986-12-1212. desember 1986 [25]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor Kvinner elite Italia Elisa Canepa 1986-04-1616. april 1986 [25]
2008-07-1919. juli 2008 Utfor Kvinner elite Japan Mio Suemasa 1983-04-011. april 1983 [25]
2008-02-2222. februar 2008 Utfor Kvinner elite New Zealand Sheryl Macleod 1977-10-1919. oktober 1977 [25]
2008-08-1717. august 2008 Utfor Kvinner elite Norge Anita Ager-Wick 1978-08-3131. august 1978 [25]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Kvinner elite Polen Anna Rucinska 1983-01-1111. januar 1983 [25]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Kvinner elite Portugal Aurea Agostinho [25]
2008-03-1616. mars 2008 Utfor Kvinner elite Sør-Afrika Gina Nixon 1972-04-1616. april 1972 [25]
2008-06-2727. juni 2008 Utfor Kvinner elite Spania Victoria Hernandez Molinas 1974-10-2121. oktober 1974 [25]
2008-07-055. juli 2008 Utfor Kvinner elite Sverige Elin Berglund 1988-01-2222. januar 1988 [25]
2008-10-1111. oktober 2008 Utfor Kvinner elite Sveits Emilie Siegenthaler 1986-09-1919. september 1986 [25]
2008-07-2020. juli 2008 Utfor Kvinner elite USA Melissa Buhl 1982-01-2525. januar 1982 [25]
2008-06-088. juni 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Argentina Agustina Maria Apaza 1979-07-022. juli 1979 [26]
2008-09-2121. september 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Østerrike Maria Osl 1984-01-2424. januar 1984 [26]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Belgia Githa Michiels 1983-03-2828. mars 1983 [26]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Brasil Erika Fernanda Gramiscelli 1983-08-2020. august 1983 [26]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Costa Rica Adriana Rojas 1984-07-2828. juli 1984 [26]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Danmark Kristine Noergaard 1977-08-033. august 1977 [26]
2008-06-011. juni 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Storbritannia Sally Bigham 1978-04-1111. april 1978 [26]
2008-06-077. juni 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Ungarn Anett Deli 1981-05-3131. mai 1981 [26]
2008-08-2424. august 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Irland Elliot Caitlin 1985-05-2323. mai 1985 [26]
2008-05-3131. mai 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [26]
2008-06-2222. juni 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Latvia Ivanda Eiduka 1977-03-2929. mars 1977 [26]
2008-09-2828. september 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Nederland Laura Turpijn 1978-12-2626. desember 1978 [26]
2008-04-066. april 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite New Zealand Erin Greene 1982-10-055. oktober 1982 [26]
2008-08-022. august 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Slovakia Elena Ondasova 1978-03-1818. mars 1978 [26]
2008-09-1414. september 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Spania Anna Villar Argente 1983-06-2929. juni 1983 [26]
2008-08-3030. august 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite Sverige Hannah Myerscough 1978-06-1717. juni 1978 [26]
2008-07-044. juli 2008 Rundbane Maraton Kvinner elite USA Sari Anderson 1978-12-3030. desember 1978 [26]
2008-01-2424. januar 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Australia Dellys Starr 1976-10-022. oktober 1976 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Østerrike Elisabeth Osl 1985-11-2121. november 1985 [27]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Belgia Githa Michiels 1983-03-2828. mars 1983 [27]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Brasil Jaqueline Mourao 1976-12-2727. desember 1976 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Canada Marie-Helene Premont 1977-10-2424. oktober 1977 [27]
2008-03-1616. mars 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Chile Francisca Campos Salas 1985-07-1919. juli 1985 [27]
2008-05-2525. mai 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Costa Rica Adriana Rojas 1984-07-2828. juli 1984 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kroatia Andrea Kirsic 1979-09-055. september 1979 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [27]
2008-07-1313. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tsjekkia Pavla Havlikova 1983-04-2020. april 1983 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Danmark Marie Kunst 1977-02-011. februar 1977 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Estland Maaris Meier 1983-02-2222. februar 1983 [27]
2008-07-1818. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Frankrike Cécile Rode Ravanel 1981-01-066. januar 1981 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyskland Sabine Spitz 1971-12-2727. desember 1971 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Storbritannia Jenny Copnall 1975-11-1919. november 1975 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Hellas Eleni Diakaki 1981-07-2626. juli 1981 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ungarn Marta Vajda 1974-03-033. mars 1974 [27]
2008-06-1616. juni 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Indonesia Kusmawat Yazid 1982-10-1919. oktober 1982 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Irland Elliot Caitlin 1985-05-2323. mai 1985 [27]
2008-10-1818. oktober 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Italia Elena Gaddoni 1980-05-055. mai 1980 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Japan Rie Katayama 1979-09-1313. september 1979 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Latvia Ivanda Eiduka 1977-03-2929. mars 1977 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Nederland Elsbeth Van Rooij-Vink 1973-01-2525. januar 1973 [27]
2008-02-2222. februar 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite New Zealand Sonia Hill 1978-08-022. august 1978 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Norge Elisabeth Sveum 1989-01-2424. januar 1989 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kina Ying Liu 1985-11-2323. november 1985 [27]
2008-06-2828. juni 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Peru Noemi Yucra Naupa [27]
2008-07-2727. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Polen Maja Wloszczowska 1983-11-099. november 1983 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Portugal Sandra Araujo 1977-05-044. mai 1977 [27]
2008-07-066. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Romania Ana Condurache 1986-06-2828. juni 1986 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Russland Irina Kalentieva 1977-11-1010. november 1977 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Serbia Vanesa Durman [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovakia Janka Stevkova 1976-02-044. februar 1976 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovenia Nina Homovec 1985-06-2121. juni 1985 [27]
2008-03-1616. mars 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sør-Afrika Amy-Jane Mundy 1981-08-2222. august 1981 [27]
2008-06-2727. juni 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Spania Margarita Fullana Riera 1972-04-099. april 1972 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sverige Alexandra Engen 1988-01-055. januar 1988 [27]
2008-07-1919. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sveits Katrin Leumann 1982-02-088. februar 1982 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyrkia Senem Guler 1984-02-088. februar 1984 [27]
2008-07-2020. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ukraina Nataliya Krompets 1987-02-1515. februar 1987 [27]
2008-07-1717. juli 2008 Rundbane olympisk format Kvinner elite USA Mary Mcconneloug 1971-06-2424. juni 1971 [27]
2007-01-2323. januar 2007 Utfor 4X Kvinner elite Australia Caroline Buchanan 1990-10-2424. oktober 1990 [28]
2007-05-2626. mai 2007 Utfor 4X Kvinner elite Østerrike Petra Bernhard 1980-11-1818. november 1980 [28]
2007-10-088. oktober 2007 Utfor 4X Kvinner elite Tsjekkia Jana Horakova 1983-09-044. september 1983 [28]
2007-06-022. juni 2007 Utfor 4X Kvinner elite Tyskland Sonja Granzow 1979-02-2828. februar 1979 [28]
2007-08-044. august 2007 Utfor 4X Kvinner elite Storbritannia Kim Bent 1981-01-2424. januar 1981 [28]
2007-08-2626. august 2007 Utfor 4X Kvinner elite Nederland Simone Rengeling 1989-11-2525. november 1989 [28]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor 4X Kvinner elite Sverige Elin Berglund 1988-01-2222. januar 1988 [28]
2007-09-2222. september 2007 Utfor 4X Kvinner elite Sveits Lucia Oetjen 1981-09-2626. september 1981 [28]
2007-01-2323. januar 2007 Utfor Kvinner elite Australia Julia Boer 1977-08-033. august 1977 [29]
2007-05-2626. mai 2007 Utfor Kvinner elite Østerrike Petra Bernhard 1980-11-1818. november 1980 [29]
2007-07-1919. juli 2007 Utfor Kvinner elite Canada Micayla Gatto 1988-08-2121. august 1988 [29]
2007-03-2525. mars 2007 Utfor Kvinner elite Chile Veronica Francisca Miranda Fuentes 1986-09-1111. september 1986 [29]
2007-07-1515. juli 2007 Utfor Kvinner elite Tsjekkia Katarina Tothova 1986-10-1010. oktober 1986 [29]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor Kvinner elite Frankrike Sabrina Jonnier 1981-08-1919. august 1981 [29]
2007-06-1717. juni 2007 Utfor Kvinner elite Tyskland Antje Kramer 1969-03-3131. mars 1969 [29]
2007-07-1515. juli 2007 Utfor Kvinner elite Storbritannia Tracy Moseley 1979-04-1212. april 1979 [29]
2007-07-2222. juli 2007 Utfor Kvinner elite Ungarn Dalma Kiss 1976-10-2020. oktober 1976 [29]
2007-07-1414. juli 2007 Utfor Kvinner elite Irland Maeve Baxter 1978-08-2222. august 1978 [29]
2007-12-011. desember 2007 Utfor Kvinner elite Israel Nil Goren 1985-06-1515. juni 1985 [29]
2007-08-044. august 2007 Utfor Kvinner elite Italia Elisa Canepa 1986-04-1616. april 1986 [29]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Kvinner elite Japan Mio Suemasa 1983-04-011. april 1983 [29]
2007-01-2727. januar 2007 Utfor Kvinner elite New Zealand Scarlett Hagen 1987-03-1818. mars 1987 [29]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Kvinner elite Norge Anita Ager-Wick 1978-08-3131. august 1978 [29]
2007-08-055. august 2007 Utfor Kvinner elite Polen Anna Rucinska 1983-01-1111. januar 1983 [29]
2007-07-2222. juli 2007 Utfor Kvinner elite Portugal Aurea Agostinho [29]
2007-03-1010. mars 2007 Utfor Kvinner elite Sør-Afrika Rika Olivier 1973-10-2020. oktober 1973 [29]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Kvinner elite Spania Victoria Hernandez Molinas 1974-10-2121. oktober 1974 [29]
2007-07-2020. juli 2007 Utfor Kvinner elite Sverige Elin Berglund 1988-01-2222. januar 1988 [29]
2007-07-2121. juli 2007 Utfor Kvinner elite USA Kathleen Pruitt 1982-12-2626. desember 1982 [29]
2007-06-1010. juni 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Argentina Agustina Maria Apaza 1979-07-022. juli 1979 [30]
2007-05-2020. mai 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Østerrike Bärbel Jungmeier 1975-07-088. juli 1975 [30]
2007-10-077. oktober 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Danmark Marie Kunst 1977-02-011. februar 1977 [30]
2007-09-099. september 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Finland Pia Sundstedt 1975-05-022. mai 1975 [30]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Frankrike Helene Marcouyre 1979-10-1616. oktober 1979 [30]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Tyskland Katrin Schwing 1972-03-2121. mars 1972 [30]
2007-09-2323. september 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Storbritannia Elizabeth Scalia 1974-04-2424. april 1974 [30]
2007-07-011. juli 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Ungarn Erika Csomor 1983-11-1010. november 1983 [30]
2007-09-022. september 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [30]
2007-06-1717. juni 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Latvia Ivanda Eiduka 1977-03-2929. mars 1977 [30]
2007-10-1414. oktober 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Nederland Laura Turpijn 1978-12-2626. desember 1978 [30]
2007-03-1010. mars 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite New Zealand Jennifer O'connor 1976-03-033. mars 1976 [30]
2007-07-077. juli 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Norge Linda Larsen 1977-04-1010. april 1977 [30]
2007-06-1616. juni 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Spania Sandra Santanyes Murillo 1978-01-1010. januar 1978 [30]
2007-07-1515. juli 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Sverige Sofia Bleckur 1984-07-033. juli 1984 [30]
2007-07-1414. juli 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Sveits Dolores Rupp 1973-07-1212. juli 1973 [30]
2007-11-033. november 2007 Rundbane Maraton Kvinner elite Tyrkia Esra Kurkcu 1987-02-055. februar 1987 [30]
2007-01-2323. januar 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Australia Tory Thomas 1978-09-022. september 1978 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Østerrike Elisabeth Osl 1985-11-2121. november 1985 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Belgia Kristien Nelen 1978-11-2020. november 1978 [31]
2007-05-033. mai 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Brasil Adriana Dos Santos Nascimento 1976-04-1111. april 1976 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Canada Marie-Helene Premont 1977-10-2424. oktober 1977 [31]
2007-03-1818. mars 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Chile Francisca Campos Salas 1985-07-1919. juli 1985 [31]
2007-10-2020. oktober 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Colombia Viviana Andrea Maya Tabares 1984-07-1818. juli 1984 [31]
2007-07-088. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kroatia Viena Balen 1986-08-1818. august 1986 [31]
2007-07-088. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tsjekkia Katerina Nash 1977-12-099. desember 1977 [31]
2007-08-1919. august 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Danmark Sandra Dolcerocca 1975-10-1111. oktober 1975 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Estland Maaris Meier 1983-02-2222. februar 1983 [31]
2007-08-1919. august 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Finland Pia Sundstedt 1975-05-022. mai 1975 [31]
2007-07-2020. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Frankrike Laurence Leboucher 1972-02-2222. februar 1972 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyskland Hanka Kupfernagel 1974-03-1919. mars 1974 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Storbritannia Jenny Copnall 1975-11-1919. november 1975 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ungarn Eszter Erdelyi 1982-05-2525. mai 1982 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Irland Beth Mccluskey 1971-07-2727. juli 1971 [31]
2007-09-2929. september 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Japan Rie Katayama 1979-09-1313. september 1979 [31]
2007-07-077. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Latvia Ivanda Eiduka 1977-03-2929. mars 1977 [31]
2007-12-099. desember 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Libanon Lina Rahme 1980-09-1919. september 1980 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Namibia Carmen Bassingthwaighte 1986-03-1616. mars 1986 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Nederland Laura Turpijn 1978-12-2626. desember 1978 [31]
2007-01-2727. januar 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite New Zealand Anja Mcdonald 1980-12-2626. desember 1980 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Norge Lene Byberg 1982-11-2525. november 1982 [31]
2007-08-077. august 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kina Ying Liu 1985-11-2323. november 1985 [31]
2007-08-2424. august 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Polen Maja Wloszczowska 1983-11-099. november 1983 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Portugal Sandra Araujo 1977-05-044. mai 1977 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Russland Irina Kalentieva 1977-11-1010. november 1977 [31]
2007-07-055. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovakia Janka Stevkova 1976-02-044. februar 1976 [31]
2007-07-2222. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovenia Tanja Zakelj 1988-09-1515. september 1988 [31]
2007-03-1010. mars 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sør-Afrika Amy-Jane Mundy 1981-08-2222. august 1981 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Spania Rocio Gamonal Ferrera 1979-02-2525. februar 1979 [31]
2007-07-2020. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sverige Alexandra Engen 1988-01-055. januar 1988 [31]
2007-05-2020. mai 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sveits Petra Henzi 1969-10-1414. oktober 1969 [31]
2007-06-2323. juni 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyrkia Senem Guler 1984-02-088. februar 1984 [31]
2007-03-2525. mars 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ukraina Nataliya Krompets 1987-02-1515. februar 1987 [31]
2007-07-2121. juli 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite USA Mary Mcconneloug 1971-06-2424. juni 1971 [31]
2007-08-044. august 2007 Rundbane olympisk format Kvinner elite Venezuela Liliana Alejandra Uzcategui Vasquez 1984-12-1212. desember 1984 [31]
2006-01-1919. januar 2006 Utfor 4X Kvinner elite Australia Tracey Hannah 1988-06-1313. juni 1988 [32]
2006-06-2424. juni 2006 Utfor 4X Kvinner elite Østerrike Angelika Hohenwarter 1985-02-1212. februar 1985 [32]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor 4X Kvinner elite Storbritannia Joey Gough 1981-01-3030. januar 1981 [32]
2006-09-2323. september 2006 Utfor 4X Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [32]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor 4X Kvinner elite Japan Miho Kamoshita 1987-07-077. juli 1987 [32]
2006-06-1818. juni 2006 Utfor 4X Kvinner elite Spania Eva Castro Fernandez [32]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor 4X Kvinner elite USA Jill Kintner 1981-10-2424. oktober 1981 [32]
2006-01-1919. januar 2006 Utfor Kvinner elite Australia Tracey Hannah 1988-06-1313. juni 1988 [33]
2006-09-1717. september 2006 Utfor Kvinner elite Østerrike Anita Molcik 1980-11-1212. november 1980 [33]
2006-07-2222. juli 2006 Utfor Kvinner elite Brasil Bruna Ulrich 1990-06-055. juni 1990 [33]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Kvinner elite Canada Michelle Dumaresq 1970-06-1515. juni 1970 [33]
2006-04-2929. april 2006 Utfor Kvinner elite Chile Veronica Francisca Miranda Fuentes 1986-09-1111. september 1986 [33]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Kvinner elite Tsjekkia Katarina Siskova 1978-12-011. desember 1978 [33]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor Kvinner elite Frankrike Emmeline Ragot 1986-05-2727. mai 1986 [33]
2006-10-088. oktober 2006 Utfor Kvinner elite Tyskland Antje Kramer 1969-03-3131. mars 1969 [33]
2006-07-1414. juli 2006 Utfor Kvinner elite Storbritannia Tracy Moseley 1979-04-1212. april 1979 [33]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Kvinner elite Ungarn Zsofia Koczka 1987-09-066. september 1987 [33]
2006-07-2323. juli 2006 Utfor Kvinner elite Irland Maeve Baxter 1978-08-2222. august 1978 [33]
2006-09-2323. september 2006 Utfor Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [33]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor Kvinner elite Japan Mio Suemasa 1983-04-011. april 1983 [33]
2006-01-2828. januar 2006 Utfor Kvinner elite New Zealand Jennifer Makgill 1986-01-1414. januar 1986 [33]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Kvinner elite Portugal Aurea Agostinho [33]
2006-07-1616. juli 2006 Utfor Kvinner elite Slovakia Katarina Siskova 1978-12-011. desember 1978 [33]
2006-07-2222. juli 2006 Utfor Kvinner elite Slovenia Rebeka Barlic 1989-01-1717. januar 1989 [33]
2006-03-2525. mars 2006 Utfor Kvinner elite Sør-Afrika Rika Olivier 1973-10-2020. oktober 1973 [33]
2006-06-1818. juni 2006 Utfor Kvinner elite Spania Violeta Alfageme Janeiro 1982-10-088. oktober 1982 [33]
2006-09-1515. september 2006 Utfor Kvinner elite Sveits Miriam Ruchti 1987-01-011. januar 1987 [33]
2006-07-1515. juli 2006 Utfor Kvinner elite USA Tara Llanes 1976-11-2828. november 1976 [33]
2006-06-2525. juni 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Østerrike Doris Posch 1973-04-011. april 1973 [34]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Belgia Pia Sundstedt 1975-05-022. mai 1975 [34]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Brasil Roberta Kelly Stopa 1980-01-1919. januar 1980 [34]
2006-10-1010. oktober 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Finland Pia Sundstedt 1975-05-022. mai 1975 [34]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Ungarn Erika Csomor 1983-11-1010. november 1983 [34]
2006-09-2323. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [34]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Nederland Elsbeth Van Rooij-Vink 1973-01-2525. januar 1973 [34]
2006-07-011. juli 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Norge Lene Byberg 1982-11-2525. november 1982 [34]
2006-07-022. juli 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Spania Cristina Mascarreras Sabria 1980-12-066. desember 1980 [34]
2006-09-2424. september 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Sveits Petra Henzi 1969-10-1414. oktober 1969 [34]
2006-10-077. oktober 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite Tyrkia Semra Yetis 1987-10-011. oktober 1987 [34]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane Maraton Kvinner elite USA Melissa Thomas 1970-01-1414. januar 1970 [34]
2006-01-1212. januar 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Australia Dellys Starr 1976-10-022. oktober 1976 [35]
2006-07-2323. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Østerrike Elisabeth Osl 1985-11-2121. november 1985 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Belgia Catherine Delfosse 1981-06-1111. juni 1981 [35]
2006-07-2222. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Brasil Jaqueline Mourao 1976-12-2727. desember 1976 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Canada Marie-Helene Premont 1977-10-2424. oktober 1977 [35]
2006-04-2929. april 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Chile Francisca Campos Salas 1985-07-1919. juli 1985 [35]
2006-10-011. oktober 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Colombia Flor Delgadillo Ruiz 1972-02-2121. februar 1972 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kroatia Viena Balen 1986-08-1818. august 1986 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tsjekkia Tereza Hurikova 1987-02-1111. februar 1987 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Estland Helen Schmidt 1988-12-066. desember 1988 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Finland Carina Ketonen 1976-08-011. august 1976 [35]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Frankrike Laurence Leboucher 1972-02-2222. februar 1972 [35]
2006-06-1111. juni 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyskland Sabine Spitz 1971-12-2727. desember 1971 [35]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Storbritannia Jenny Copnall 1975-11-1919. november 1975 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Hellas Eleni Diakaki 1981-07-2626. juli 1981 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ungarn Eszter Erdelyi 1982-05-2525. mai 1982 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Irland Tarja Owens 1977-05-2525. mai 1977 [35]
2006-09-3030. september 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [35]
2006-09-2323. september 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Japan Rie Katayama 1979-09-1313. september 1979 [35]
2006-12-022. desember 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Libanon Lina Rahme 1980-09-1919. september 1980 [35]
2006-10-1414. oktober 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Litauen Tatjana Kaliakina 1987-12-3030. desember 1987 [35]
2006-08-066. august 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Nederland Elsbeth Van Rooij-Vink 1973-01-2525. januar 1973 [35]
2006-01-2828. januar 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite New Zealand Rosara Joseph 1982-02-2121. februar 1982 [35]
2006-07-1414. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Norge Lene Byberg 1982-11-2525. november 1982 [35]
2006-08-1212. august 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kina Jingjing Wang 1981-09-1313. september 1981 [35]
2006-08-066. august 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Polen Anna Szafraniec 1981-02-1616. februar 1981 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Russland Irina Kalentieva 1977-11-1010. november 1977 [35]
2006-07-099. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovakia Janka Stevkova 1976-02-044. februar 1976 [35]
2006-07-1717. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovenia Blaza Klemencic 1980-03-1111. mars 1980 [35]
2006-03-2525. mars 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sør-Afrika Yolanda Speedy 1976-12-3030. desember 1976 [35]
2006-06-1818. juni 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Spania Margarita Fullana 1972-04-099. april 1972 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sverige Maria Östergren 1978-04-099. april 1978 [35]
2006-07-1717. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sveits Petra Henzi 1969-10-1414. oktober 1969 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyrkia Esra Kurkcu 1987-02-055. februar 1987 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ukraina Liliya Zaytseva 1988-11-2727. november 1988 [35]
2006-07-1515. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite USA Georgia Gould 1980-01-055. januar 1980 [35]
2006-07-1616. juli 2006 Rundbane olympisk format Kvinner elite Venezuela Maria Alejandra Castillo 1976-01-011. januar 1976 [35]
2005-09-2424. september 2005 Utfor 4X Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [36]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor 4X Kvinner elite Japan Hiroko Inomata 1978-06-2020. juni 1978 [36]
2005-07-1515. juli 2005 Utfor 4X Kvinner elite Spania Covadenga Gonzalez Corroti 1977-08-2525. august 1977 [36]
2005-07-1414. juli 2005 Utfor 4X Kvinner elite Sveits Sari Jorgensen 1980-07-2525. juli 1980 [36]
2005-09-1515. september 2005 Utfor 4X Kvinner elite USA Jill Kintner 1981-10-2424. oktober 1981 [36]
2005-03-1919. mars 2005 Utfor Kvinner elite Australia Tracey Hannah 1988-06-1313. juni 1988 [37]
2005-05-2929. mai 2005 Utfor Kvinner elite Østerrike Anita Molcik 1980-11-1212. november 1980 [37]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Kvinner elite Brasil Patricia Loureiro 1980-01-2626. januar 1980 [37]
2005-06-1919. juni 2005 Utfor Kvinner elite Canada Adrienne Miller 1977-04-1212. april 1977 [37]
2005-02-055. februar 2005 Utfor Kvinner elite Chile Veronica Miranda 1986-09-1111. september 1986 [37]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Kvinner elite Tsjekkia Bohdana Pulpanova 1975-08-1919. august 1975 [37]
2005-07-1010. juli 2005 Utfor Kvinner elite Finland Katja Lähteinen 1979-03-077. mars 1979 [37]
2005-08-1515. august 2005 Utfor Kvinner elite Frankrike Anne-Caroline Chausson 1977-10-088. oktober 1977 [37]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Kvinner elite Storbritannia Rachel Atherton 1987-12-066. desember 1987 [37]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Kvinner elite Ungarn Dalma Kiss 1976-10-2020. oktober 1976 [37]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Kvinner elite Irland Michelle Mccartney 1975-05-022. mai 1975 [37]
2005-09-2424. september 2005 Utfor Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [37]
2005-06-2626. juni 2005 Utfor Kvinner elite Italia Michela Thaler 1986-07-099. juli 1986 [37]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Kvinner elite Japan Mio Suemasa 1983-04-011. april 1983 [37]
2005-06-3030. juni 2005 Utfor Kvinner elite Mongolia Jamsran Ulziisolongo 1969-04-077. april 1969 [37]
2005-02-2626. februar 2005 Utfor Kvinner elite New Zealand Vanessa Quin 1976-10-1515. oktober 1976 [37]
2005-07-1616. juli 2005 Utfor Kvinner elite Portugal Margarida Algrave 1984-06-2626. juni 1984 [37]
2005-08-066. august 2005 Utfor Kvinner elite Sør-Afrika Julie Rudman 1982-07-1313. juli 1982 [37]
2005-07-1515. juli 2005 Utfor Kvinner elite Spania Miriam Blas Otondo 1979-07-044. juli 1979 [37]
2005-07-2424. juli 2005 Utfor Kvinner elite Sverige Anita Gullberg 1975-05-1212. mai 1975 [37]
2005-07-1414. juli 2005 Utfor Kvinner elite Sveits Marielle Saner 1977-03-2222. mars 1977 [37]
2005-09-1515. september 2005 Utfor Kvinner elite USA Melissa Buhl 1982-01-2525. januar 1982 [37]
2005-07-1717. juli 2005 Utfor Kvinner elite Venezuela Deysi Obispo 1985-04-044. april 1985 [37]
2005-07-2424. juli 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Østerrike Monika Schachl 1978-04-2121. april 1978 [38]
2005-04-033. april 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [38]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Storbritannia Caroline Jackson 1974-10-033. oktober 1974 [38]
2005-05-2929. mai 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Ungarn Marta Vajda 1974-03-033. mars 1974 [38]
2005-09-1818. september 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Irland Jenny Mccauley 1974-07-1818. juli 1974 [38]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [38]
2005-06-1919. juni 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Nederland Bernardine Boog-Rauwerda 1971-05-088. mai 1971 [38]
2005-03-1212. mars 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite New Zealand Sonia Foote 1978-08-022. august 1978 [38]
2005-07-022. juli 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Sverige Anna Enocsson 1971-03-1818. mars 1971 [38]
2005-07-033. juli 2005 Rundbane Maraton Kvinner elite Sveits Petra Henzi 1969-10-1414. oktober 1969 [38]
2005-03-1919. mars 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Australia Emma Colson 1968-10-2525. oktober 1968 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Østerrike Monika Schachl 1978-04-2121. april 1978 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Belgia Catherine Delfosse 1981-06-1111. juni 1981 [39]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Brasil Jaqueline Mourao 1976-12-2727. desember 1976 [39]
2005-06-1111. juni 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Canada Marie-Helene Premont 1977-10-2424. oktober 1977 [39]
2005-02-055. februar 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Chile Elisa Maria Garcia 1968-04-1515. april 1968 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kroatia Viena Balen 1986-08-1818. august 1986 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [39]
2005-07-2323. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tsjekkia Martina Nemcova 1982-10-2626. oktober 1982 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Danmark Julie Bollerup Hansen 1973-04-2323. april 1973 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Estland Grete Treier 1977-12-1212. desember 1977 [39]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Frankrike Séverine Hansen 1981-02-055. februar 1981 [39]
2005-06-1212. juni 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyskland Sabine Spitz 1971-12-2727. desember 1971 [39]
2005-07-2323. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Storbritannia Jenny Copnall 1975-11-1919. november 1975 [39]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Hellas Anastasia Pastourmatzi 1977-11-044. november 1977 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ungarn Marta Vajda 1974-03-033. mars 1974 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Irland Tarja Owens 1977-05-2525. mai 1977 [39]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [39]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Japan Rie Katayama 1979-09-1313. september 1979 [39]
2005-07-1010. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Latvia Ivanda Eiduka 1977-03-2929. mars 1977 [39]
2005-06-3030. juni 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Mongolia Baatar Erdenechimeg 1985-05-1212. mai 1985 [39]
2005-07-022. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Nederland Bernardine Boog-Rauwerda 1971-05-088. mai 1971 [39]
2005-02-2727. februar 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite New Zealand Rosara Joseph 1982-02-2121. februar 1982 [39]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Norge Gunn-Rita Dahle Flesjå 1973-02-1010. februar 1973 [39]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Polen Magdalena Sadlecka 1982-03-1717. mars 1982 [39]
2005-07-1616. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Portugal Isabel Caetano 1979-12-2828. desember 1979 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Romania Anna Bickei 1985-04-099. april 1985 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Russland Irina Kalentyeva 1977-11-1010. november 1977 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovakia Janka Stevkova 1976-02-044. februar 1976 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovenia Blaza Klemencic 1980-03-1111. mars 1980 [39]
2005-08-066. august 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sør-Afrika Anke Erlank 1977-06-2828. juni 1977 [39]
2005-07-1515. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Spania Margarita Fullana 1972-04-099. april 1972 [39]
2005-07-2424. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sverige Maria Östergren 1978-04-099. april 1978 [39]
2005-07-1414. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sveits Petra Henzi 1969-10-1414. oktober 1969 [39]
2005-07-1010. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyrkia Ozge Tinaz 1983-08-1818. august 1983 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ukraina Nataliya Krompets 1987-02-1515. februar 1987 [39]
2005-07-1717. juli 2005 Rundbane olympisk format Kvinner elite Venezuela Yaniz Hernandez 1975-06-1212. juni 1975 [39]
2005-09-2424. september 2005 Rundbane circuit racing Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [40]
2005-09-1515. september 2005 Rundbane circuit racing Kvinner elite USA Mary Mc Conneloug 1971-06-2424. juni 1971 [40]
2004-08-1414. august 2004 Utfor 4X Kvinner elite Østerrike Petra Bernhard 1980-11-1818. november 1980 [41]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor 4X Kvinner elite Frankrike Audrey Le Corguille 1986-06-2929. juni 1986 [41]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor 4X Kvinner elite Storbritannia Joey Gough 1981-01-3030. januar 1981 [41]
2004-07-1616. juli 2004 Utfor 4X Kvinner elite Spania Eva Castro Fernandez [41]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor 4X Kvinner elite Sveits Sari Jorgensen 1980-07-2525. juli 1980 [41]
2004-09-2323. september 2004 Utfor 4X Kvinner elite USA Tara Llanes 1976-11-2828. november 1976 [41]
2004-02-2525. februar 2004 Utfor Kvinner elite Australia Tracey Hannah 1988-06-1313. juni 1988 [42]
2004-09-2626. september 2004 Utfor Kvinner elite Østerrike Petra Bernhard 1980-11-1818. november 1980 [42]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Kvinner elite Canada Michelle Dumaresq 1970-06-1515. juni 1970 [42]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor Kvinner elite Frankrike Nolvenn Le Caer 1978-02-2323. februar 1978 [42]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Kvinner elite Storbritannia Rachel Atherton 1987-12-066. desember 1987 [42]
2004-10-033. oktober 2004 Utfor Kvinner elite Irland Michelle Mccartney 1975-05-022. mai 1975 [42]
2004-12-1818. desember 2004 Utfor Kvinner elite Israel Nil Goren 1985-06-1515. juni 1985 [42]
2004-07-2525. juli 2004 Utfor Kvinner elite Italia Michela Thaler 1986-07-099. juli 1986 [42]
2004-07-1515. juli 2004 Utfor Kvinner elite Japan Mio Suemasa 1983-04-011. april 1983 [42]
2004-01-3030. januar 2004 Utfor Kvinner elite New Zealand Vanessa Quin 1976-10-1515. oktober 1976 [42]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Kvinner elite Norge Lene Høgset 1975-12-077. desember 1975 [42]
2004-08-2828. august 2004 Utfor Kvinner elite Slovenia Rebeka Barlic 1989-01-1717. januar 1989 [42]
2004-07-1616. juli 2004 Utfor Kvinner elite Spania Victoria Hernandez Molinas 1974-10-2121. oktober 1974 [42]
2004-07-1717. juli 2004 Utfor Kvinner elite Sveits Sari Jorgensen 1980-07-2525. juli 1980 [42]
2004-05-2020. mai 2004 Rundbane Maraton Kvinner elite Østerrike Monika Schachl 1978-04-2121. april 1978 [43]
2004-04-1818. april 2004 Rundbane Maraton Kvinner elite Belgia Mieke De Roo 1972-04-077. april 1972 [43]
2004-07-044. juli 2004 Rundbane Maraton Kvinner elite Italia Alexandra Hober 1974-07-2222. juli 1974 [43]
2004-07-044. juli 2004 Rundbane Maraton Kvinner elite Sveits Andrea Huser 1973-12-1111. desember 1973 [43]
2004-02-2525. februar 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Australia Lisa Mathison 1985-01-3131. januar 1985 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Østerrike Bärbel Jungmeier 1975-07-088. juli 1975 [44]
2004-07-3131. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Brasil Erika Fernanda Gramiscelli 1983-08-2020. august 1983 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Canada Marie-Helene Premont 1977-10-2424. oktober 1977 [44]
2004-10-2323. oktober 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Colombia Flor Delgadillo Ruiz 1972-02-2121. februar 1972 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Kypros Elina Sophocleous 1978-01-1111. januar 1978 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Estland Grete Treier 1977-12-1212. desember 1977 [44]
2004-07-1515. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Frankrike Séverine Hansen 1981-02-055. februar 1981 [44]
2004-05-099. mai 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Tyskland Sabine Spitz 1971-12-2727. desember 1971 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Storbritannia Sue Thomas 1976-06-2525. juni 1976 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Hellas Maria Michalogiannaki 1982-05-1313. mai 1982 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Ungarn Marta Vajda 1974-03-033. mars 1974 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Irland Tarja Owens 1977-05-2525. mai 1977 [44]
2004-10-2323. oktober 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Israel Inbar Ronen 1973-07-2222. juli 1973 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Italia Annabella Stropparo 1968-07-044. juli 1968 [44]
2004-07-1515. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Japan Rie Katayama 1979-09-1313. september 1979 [44]
2004-07-1111. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Latvia Grete Treier 1977-12-1212. desember 1977 [44]
2004-07-066. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Litauen RASA Leleivyte 1988-07-2222. juli 1988 [44]
2004-08-077. august 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Nederland Elsbeth Van Rooij-Vink 1973-01-2525. januar 1973 [44]
2004-01-3030. januar 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite New Zealand Sonia Foote 1978-08-022. august 1978 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Norge Gunn-Rita Dahle 1973-02-1010. februar 1973 [44]
2004-09-055. september 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Polen Maja Wloszczowska 1983-11-099. november 1983 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Russland Valentina Pazitova 1978-08-1010. august 1978 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Slovenia Blaza Klemencic 1980-03-1111. mars 1980 [44]
2004-07-1616. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Spania Margarita Fullana 1972-04-099. april 1972 [44]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sverige Anna Enocsson 1971-03-1818. mars 1971 [44]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite Sveits Katrin Leumann 1982-02-088. februar 1982 [44]
2004-09-2323. september 2004 Rundbane olympisk format Kvinner elite USA Alison Dunlap 1969-07-2727. juli 1969 [44]
2004-08-1515. august 2004 Rundbane point to point Kvinner elite Østerrike Petra Schörkmayer 1971-10-033. oktober 1971 [45]
2004-07-1717. juli 2004 Rundbane point to point Kvinner elite Belgia Catherine Delfosse 1981-06-1111. juni 1981 [45]
2004-07-1818. juli 2004 Rundbane short circuit Kvinner elite Tsjekkia Katerina Bohata 1984-05-1010. mai 1984 [46]
2004-09-2323. september 2004 Rundbane short circuit Kvinner elite USA Alison Dunlap 1969-07-2727. juli 1969 [46]


ReferanserRediger

  1. ^ a b c d e f g h i j k «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 27. mai 2012. Besøkt 22. oktober 2010. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  3. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  4. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  5. ^ a b c d e f g h i j k l m n «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  6. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  7. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  8. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  9. ^ a b c d e f g h i «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  10. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  11. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 15. juli 2015. Besøkt 22. oktober 2010. 
  12. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  13. ^ a b c d e f g h i «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  14. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  15. ^ a b c d e f g h i j k «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 18. mai 2013. Besøkt 22. oktober 2010. 
  16. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  17. ^ a b c «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  18. ^ a b c d e f g h «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  19. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  20. ^ a b c d «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  21. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 27. mai 2012. Besøkt 22. oktober 2010. 
  22. ^ a b «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  23. ^ a b c «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  24. ^ a b c d e f g h i j «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  25. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  26. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  27. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am «2008 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  28. ^ a b c d e f g h «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  29. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  30. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  31. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al «2007 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  32. ^ a b c d e f g «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  33. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  34. ^ a b c d e f g h i j k l «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  35. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak «2006 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  36. ^ a b c d e «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  37. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 3. mars 2016. Besøkt 22. oktober 2010. 
  38. ^ a b c d e f g h i j «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Arkivert fra originalen 27. mai 2012. Besøkt 22. oktober 2010. 
  39. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å aa ab ac ad ae af ag ah «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  40. ^ a b «2005 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  41. ^ a b c d e f «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  42. ^ a b c d e f g h i j k l m n «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  43. ^ a b c d «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  44. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  45. ^ a b «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]
  46. ^ a b «2004 UCI Mountain Bike National Championships» (engelsk). UCI. Besøkt 22. oktober 2010. [død lenke]