Liste over kjente ansatte ved Kuben yrkesarena

Liste over kjente ansatte ved Kuben yrkesarena er en oversikt over tidligere og nåværende kjente ansatte ved yrkesarenaen, inkludert Kuben videregående skole og Fagskolen Oslo som har egne artikler på norsk Wikipedia.[1]

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Bilde Navn Født Død Bakgrunn
2013 Axel Aubert.jpg Aubert, AxelAxel Aubert 1973 lærer, sakprosaforfatter og skuespiller
Boe, CarstenCarsten Boe 1970 lærer og jazzgitarist
EinarBruu 3 cut.jpg Bruu, EinarEinar Bruu 1955 skoleleder og bassist
Fattal, GekoGeko Fattal 1965 lærer og folkemusiker (Oud-spiller)
2016 Berit Follestad.jpg Follestad, BeritBerit Follestad 1947 lærer, miljøarbeider og sakprosaforfatter
Gamal, Omar SamyOmar Samy Gamal 1992 ingeniør, politiker (SV) og byråd i Oslo
Nora Neset Gjøen.jpg Gjøen, Nora NesetNora Neset Gjøen 1992 lærer, fotballspiller, tidl. keeper for LSK Kvinner
Kjell Ove (1) cut-b.jpg Hauge, Kjell OveKjell Ove Hauge 1969 skoleleder og tidl. friidrettsutøver
Kolenovic, BelkisaBelkisa Kolenovic 1983 lærer og sakprosaforfatter
Kordzadze, GurandaGuranda Kordzadze 1977 lærer og sakprosaforfatter
Claudio Latini Cosmopolite 2018 (214141).jpg Latini, ClaudioClaudio Latini 1955 assistent, jazzmusiker (gitarist og vokalist) og komponist
Leirvik, Camilla HaurenCamilla Hauren Leirvik 1955 skoleleder, kokk og sakprosaforfatter
Ljøen, HaraldHarald Ljøen 1953 2018 lærer, dr.ing, og elektroingeniør
Lundgren, HegeHege Lundgren 1965 lærer og lærebokforfatter
2013 Robert Aleksander Pettersen.jpg Pettersen, AlexanderAlexander Pettersen 1984 miljøarbeider og trommeslager
2013 Lars Morten Skaiaa.jpg Skaiaa, LarsLars Skaiaa 1970 lærer og skuespiller
Mishell Shakar.jpg Shakar, Mishell AkhtarMishell Akhtar Shakar 1982 rådgiver og forfatter
Sivertsen, Kristin BuvikKristin Buvik Sivertsen 1986 lærer og forfatter
Trine Skarvang portrait.JPG Skarvang, TrineTrine Skarvang 1953 lærer og lærebokforfatter
Solfjeld, Tale FuttrupTale Futtrup Solfjeld 1992 lærer og lacrossespiller
Stovner, Roar BakkenRoar Bakken Stovner 1987 lærer og ultraløper
Bjørnar.jpg Valstad, BjørnarBjørnar Valstad 1967 avdelingsleder og orienteringsløper
Westberg, Tron SteffenTron Steffen Westberg 1967 lærer og felespiller

Kjente elever ved Kuben videregående skoleRediger

Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.
Bilde Navn Født Død Bakgrunn
  Hassane, Abdulhakim «Hkeem»Abdulhakim «Hkeem» Hassane 1997 rapper, sanger og låtskriver
  Baig, TemurTemur Baig 1997 rapper, sanger og låtskriver

ReferanserRediger

  1. ^ «Kubens elevbok» (PDF). kuben.vgs.no. Besøkt 27. august 2020. [død lenke]

Eksterne lenkerRediger