Liste over falne olympiske utøvere under første verdenskrig

Wikimedia-listeartikkel

Liste over falne olympiske utøvere under første verdenskrig inneholder totalt 137 personer som ble drept under første verdenskrig og som også hadde deltatt i de olympiske sommerleker.[1]

ListeRediger

Navn Nasjon[1] Idrett(er) Leker Medalje Ref
Andrej Akimov   Russland (RUS) Fotball Sommer-OL 1912 [2]
Gordon Alexander   Storbritannia (GBR) Fekting Sommer-OL 1912 [3]
Laurie Anderson   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1912 [4]
William Anderson   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1906 [5]
Henry Ashington   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1912 [6]
Louis Bach   Frankrike (FRA) Fotball Sommer-OL 1900 Sølv [7]
Fritz Bartholomae   Tyskland (GER) Roing Sommer-OL 1912 Bronse [8]
Georg Baumann   Russland (RUS) Bryting Sommer-OL 1912 [9]
Béla Békessy   Ungarn (HUN) Fekting Sommer-OL 1912 Sølv [10]
Isaac Bentham   Storbritannia (GBR) Vannpolo Sommer-OL 1912 Gull [11]
Renon Boissière   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1912 [12]
Henri Bonnefoy   Frankrike (FRA) Skyting Sommer-OL 1908 Bronse [13]
Hermann Bosch   Tyskland (GER) Fotball Sommer-OL 1912 [14]
Jean Bouin   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv, bronse [15]
Hanns Braun   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv (x2), bronse [16]
Karl Braunsteiner   Østerrike (AUT) Fotball Sommer-OL 1912 [17]
Kurt Bretting   Tyskland (GER) Svømming Sommer-OL 1912 [18]
Wilhelm Brülle   Tyskland (GER) Turn Sommer-OL 1912 [19]
Heinrich Burkowitz   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1912 [20]
Edmund Bury   Storbritannia (GBR) Racquet Sommer-OL 1908 Sølv [21]
George Butterfield   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [22]
Oswald Carver   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Bronse [23]
Joseph Caullé   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1912 [24]
Ralph Chalmers   Storbritannia (GBR) Fekting Sommer-OL 1908 [25]
Noel Chavasse   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [26]
Geoffrey Coles   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1908 Bronse [27]
André Corvington   Haiti (HAI) Fekting Sommer-OL 1900 [28]
Percy Courtman   Storbritannia (GBR) Svømming Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Bronse [29]
Harry Crank   Storbritannia (GBR) Stuping Sommer-OL 1908 [30]
Robert Davies   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1912 [31]
Louis de Champsavin   Frankrike (FRA) Hestesport Sommer-OL 1900 Bronse [32]
Georges de la Nézière   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1896 [33]
Bertrand Marie de Lesseps   Frankrike (FRA) Fekting Sommer-OL 1908 [34]
Ismaël de Lesseps   Frankrike (FRA) Fekting Sommer-OL 1908 [35]
Jean de Mas Latrie   Frankrike (FRA) Fekting, moderne femkamp Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [36]
Félix Debax   Frankrike (FRA) Fekting Sommer-OL 1900 [37]
Alex Decoteau   Canada (CAN) Friidrett Sommer-OL 1912 [38]
Oszkár Demján   Ungarn (HUN) Svømming Sommer-OL 1912 [39]
Charles Devendeville   Frankrike (FRA) Svømming, vannpolo Sommer-OL 1900 Gull [40]
Joseph Dines   Storbritannia (GBR) Fotball Sommer-OL 1912 Gull [41]
Herman Donners   Belgia (BEL) Vannpolo Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv, bronse [42]
Jimmy Duffy   Canada (CAN) Friidrett Sommer-OL 1912 [43]
Hugh Durant   Storbritannia (GBR) Moderne femkamp, skyting Sommer-OL 1912 Bronse (x2) [44]
George Fairbairn   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Sølv [45]
René Fenouillière   Frankrike (FRA) Fotball Sommer-OL 1908 [46]
Léon Flameng   Frankrike (FRA) Sykling Sommer-OL 1896 Gull, sølv, bronse [47]
Alfred Flaxman   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [48]
Herbert Gayler   Storbritannia (GBR) Sykling Sommer-OL 1912 [49]
Thomas Gillespie   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1912 Sølv [50]
Henry Gullsmith   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1912 Bronse [51]
Lajos Gönczy   Ungarn (HUN) Friidrett Sommer-OL 1900, Sommer-OL 1904, Sommer-OL 1906 Sølv, bronse [52]
Carl Goßler   Tyskland (GER) Roing Sommer-OL 1900 Gull [53]
Juho Halme   Finland (FIN) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [54]
Wyndham Halswelle   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1906, Sommer-OL 1908 Gull, sølv, bronse [55]
George Hawkins   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [56]
Harold Hawkins   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1908 Sølv [57]
Cecil Healy   Australia (AUS),   Australasia (ANZ) Svømming Sommer-OL 1906, Sommer-OL 1912 Gull, sølv, bronse [58]
Max Herrmann   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1912 [59]
George Hutson   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1912 Bronse (x2) [60]
Albert Jenicot   Frankrike (FRA) Fotball Sommer-OL 1908 [61]
Walther Jesinghaus   Tyskland (GER) Turn Sommer-OL 1912 [62]
Ernest Keeley   Sør-Afrika (RSA) Skyting Sommer-OL 1912 [63]
Frederick Kelly   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Gull [64]
Paul Kenna   Storbritannia (GBR) Hestesport Sommer-OL 1912 [65]
Alister Kirby   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1912 Gull [66]
Frederick Kitching   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [67]
Adolf Kofler   Østerrike (AUT) Sykling Sommer-OL 1912 [68]
Nikolai Kynin   Russland (RUS) Fotball Sommer-OL 1912 [69]
Ivan Laing   Storbritannia (GBR) Hockey Sommer-OL 1908 Bronse [70]
Octave Lapize   Frankrike (FRA) Sykling Sommer-OL 1908 Bronse [71]
Henry Leeke   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [72]
Erich Lehmann   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1912 [73]
Feliks Leparsky   Russland (RUS) Fekting Sommer-OL 1912 [74]
Georges Lutz   Frankrike (FRA) Sykling Sommer-OL 1908 [75]
Wilhelm Lützow   Tyskland (GER) Svømming Sommer-OL 1912 Sølv [76]
William Lyshon   USA (USA) Bryting Sommer-OL 1912 [77]
Henry Macintosh   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1912 Gull [78]
Duncan Mackinnon   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Gull [79]
Gilchrist Maclagan   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Gull [80]
Leopold Mayer   Østerrike (AUT) Svømming Sommer-OL 1906 [81]
Alphonse Meignant   Frankrike (FRA) Roing Sommer-OL 1912 [82]
Robert Merz   Østerrike (AUT) Fotball Sommer-OL 1912 [83]
Georg Mickler   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1912 [84]
Percival Molson   Canada (CAN) Friidrett Sommer-OL 1904 [85]
Alfred Motté   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [86]
István Mudin   Ungarn (HUN) Friidrett Sommer-OL 1906, Sommer-OL 1908 Sølv, bronse [87]
Edward Nash   Storbritannia (GBR) Hestesport Sommer-OL 1912 [88]
Grigori Nikitin   Russland (RUS) Fotball Sommer-OL 1912 [89]
Harcourt Ommundsen   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv (x2) [90]
Alan Patterson   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [91]
Árpád Pédery   Ungarn (HUN) Turn Sommer-OL 1912 Sølv [92]
Jacques Person   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1912 [93]
William Philo   Storbritannia (GBR) Boksing Sommer-OL 1908 Bronse [94]
Hermann Plaskuda   Tyskland (GER) Fekting Sommer-OL 1912 [95]
Léon Ponscarme   Frankrike (FRA) Sykling Sommer-OL 1900 [96]
Bobby Powell   Canada (CAN) Tennis Sommer-OL 1908 [97]
Kenneth Powell   Storbritannia (GBR) Friidrett, tennis Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [98]
Reggie Pridmore   Storbritannia (GBR) Hockey Sommer-OL 1908 Gull [99]
Joseph Racine   Frankrike (FRA) Sykling Sommer-OL 1912 [100]
Thomas Raddall   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1908 [101]
Maurice Raoul-Duval   Frankrike (FRA) Polo Sommer-OL 1900 Bronse [102]
Josef Rieder   Tyskland (GER) Sykling Sommer-OL 1912 [103]
John Robinson   Storbritannia (GBR) Hockey Sommer-OL 1908 Gull [104]
Patrick Roche   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 [105]
Claude Ross   Australasia (ANZ) Friidrett Sommer-OL 1912 [106]
Albert Rowland   Australasia (ANZ) Friidrett Sommer-OL 1908 [107]
Maurice Salomez   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1900 [108]
Ronald Sanderson   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Gull [109]
Heinrich Schneidereit   Tyskland (GER) Tautrekking, vektløfting Sommer-OL 1906 Gull, bronse (x2) [110]
André Six   Frankrike (FRA) Svømming Sommer-OL 1900 Sølv [111]
Pierre Six   Frankrike (FRA) Fotball Sommer-OL 1908 [112]
Michel Soalhat   Frankrike (FRA) Friidrett Sommer-OL 1906 [113]
John Somers-Smith   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Gull [114]
Eberhard Sorge   Tyskland (GER) Turn Sommer-OL 1912 [115]
Alfred Staats   Tyskland (GER) Turn Sommer-OL 1912 [116]
Jenő Szántay   Ungarn (HUN) Fekting Sommer-OL 1908 [117]
Geoffrey Taylor   Canada (CAN) Roing Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Bronse (x2) [118]
Waldemar Tietgens   Tyskland (GER) Roing Sommer-OL 1900 Gull [119]
Dragutin Tomašević   Serbia (SRB) Friidrett Sommer-OL 1912 [120]
Justin Vialaret   Frankrike (FRA) Fotball Sommer-OL 1908 [121]
Charles Vigurs   Storbritannia (GBR) Turn Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Bronse [122]
Hermann von Bönninghausen   Tyskland (GER) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [123]
Bernhard von Gaza   Tyskland (GER) Roing Sommer-OL 1908 Bronse [124]
Amon Ritter von Gregurich   Ungarn (HUN) Fekting Sommer-OL 1900 [125]
Béla von Las-Torres   Ungarn (HUN) Svømming Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv [126]
Eduard von Lütcken   Tyskland (GER) Hestesport Sommer-OL 1912 Sølv [127]
Prins Friedrich Karl av Preussen   Tyskland (GER) Hestesport Sommer-OL 1912 Bronse [128]
Edmond Wallace   Frankrike (FRA) Fekting Sommer-OL 1900 [129]
Rudolf Watzl   Østerrike (AUT) Bryting Sommer-OL 1906 Gull, bronse [130]
Arthur Wear   USA (USA) Tennis Sommer-OL 1904 Bronse [131]
Arthur Wilde   Storbritannia (GBR) Skyting Sommer-OL 1908 [132]
Tony Wilding   Australasia (ANZ) Tennis Sommer-OL 1912 Bronse [133]
Edward Williams   Storbritannia (GBR) Roing Sommer-OL 1908 Bronse [134]
Harold Wilson   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908 Gull, sølv [135]
Herbert Wilson   Storbritannia (GBR) Polo Sommer-OL 1908 Gull [136]
Richard Yorke   Storbritannia (GBR) Friidrett Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 [137]
Béla Zulawszky   Ungarn (HUN) Fekting Sommer-OL 1908, Sommer-OL 1912 Sølv [138]

FotnoteRediger

A.[2]Nasjonen utøveren deltok for på den tiden.

ReferanserRediger

  1. ^ «Olympians Who Were Killed or Missing in Action or Died as a Result of War». Sports Reference. Besøkt 19. oktober 2015.  Arkivert 27. februar 2017 hos Wayback Machine.
  2. ^ «Andrey Akimov». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  3. ^ «Gordon Alexander». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. august 2011 hos Wayback Machine.
  4. ^ «Laurie Anderson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  5. ^ «William Anderson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. desember 2009 hos Wayback Machine.
  6. ^ «Henry Ashington». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  7. ^ «Louis Bach». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 21. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  8. ^ «Fritz Bartholomae». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. februar 2013 hos Wayback Machine.
  9. ^ «Georg Baumann». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. februar 2013 hos Wayback Machine.
  10. ^ «Béla Békessy». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 27. juli 2011 hos Wayback Machine.
  11. ^ «Isaac Bentham». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  12. ^ «Renon Boissière». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 6. januar 2009 hos Wayback Machine.
  13. ^ «Henri Bonnefoy». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 6. januar 2009 hos Wayback Machine.
  14. ^ «Hermann Bosch». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  15. ^ «Jean Bouin». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 22. juli 2015 hos Wayback Machine.
  16. ^ «Hanns Braun». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. mai 2019 hos Wayback Machine.
  17. ^ «Karl Braunsteiner». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. august 2011 hos Wayback Machine.
  18. ^ «Kurt Bretting». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  19. ^ «Wilhelm Brülle». Sports Reference. Besøkt 19. oktober 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  20. ^ «Heinrich Burkowitz». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 8. november 2012 hos Wayback Machine.
  21. ^ «Edmund Bury». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 16. november 2012 hos Wayback Machine.
  22. ^ «George Butterfield». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  23. ^ «Oswald Carver». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 24. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  24. ^ «Joseph Caullé». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 22. september 2009 hos Wayback Machine.
  25. ^ «Ralph Chalmers». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  26. ^ «Noel Chavasse». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. desember 2012 hos Wayback Machine.
  27. ^ «Geoffrey Coles». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 27. februar 2014 hos Wayback Machine.
  28. ^ «André Corvington». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  29. ^ «Percy Courtman». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 30. januar 2012 hos Wayback Machine.
  30. ^ «Harry Crank». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  31. ^ «Robert Davies». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 10. november 2012 hos Wayback Machine.
  32. ^ «Louis de Champsavin». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. november 2009 hos Wayback Machine.
  33. ^ «Georges de la Nézière». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  34. ^ «Bertrand Marie de Lesseps». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  35. ^ «Ismaël de Lesseps». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  36. ^ «Jean de Mas Latrie». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  37. ^ «Félix Debax». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. oktober 2011 hos Wayback Machine.
  38. ^ «Alex Decouteau». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. september 2011 hos Wayback Machine.
  39. ^ «Oszkár Demján». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  40. ^ «Charles Devendeville». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 9. august 2012 hos Wayback Machine.
  41. ^ «Joseph Dines». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  42. ^ «Herman Donners». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  43. ^ «Jimmy Duffy». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  44. ^ «Hugh Durant». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 18. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  45. ^ «George Fairbairn». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  46. ^ «René Fenouillière». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. desember 2012 hos Wayback Machine.
  47. ^ «Léon Flameng». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 28. juli 2011 hos Wayback Machine.
  48. ^ «Alfred Flaxman». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  49. ^ «Herbert Gayler». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. februar 2013 hos Wayback Machine.
  50. ^ «Thomas Gillespie». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 12. august 2011 hos Wayback Machine.
  51. ^ «Henry Gullsmith». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  52. ^ «Lajos Gönczy». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 3. september 2011 hos Wayback Machine.
  53. ^ «Carl Goßler». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 18. desember 2012 hos Wayback Machine.
  54. ^ «Juho Halme». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 12. november 2012 hos Wayback Machine.
  55. ^ «Wyndham Halswelle». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. april 2020 hos Wayback Machine.
  56. ^ «George Hawkins». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  57. ^ «Harold Hawkins». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 28. desember 2013 hos Wayback Machine.
  58. ^ «Cecil Healy». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 30. mars 2012 hos Wayback Machine.
  59. ^ «Max Herrmann». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 12. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  60. ^ «George Hutson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 27. juli 2015 hos Wayback Machine.
  61. ^ «Albert Jenicot». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. september 2011 hos Wayback Machine.
  62. ^ «Walther Jesinghaus». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 20. oktober 2013 hos Wayback Machine.
  63. ^ «Ernest Keeley». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. september 2011 hos Wayback Machine.
  64. ^ «Frederick Kelly». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  65. ^ «Paul Kenna». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. desember 2012 hos Wayback Machine.
  66. ^ «Alister Kirby». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 24. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  67. ^ «Frederick Kitching». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  68. ^ «Adolf Kofler». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  69. ^ «Nikolai Kynin». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  70. ^ «Ivan Laing». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  71. ^ «Octave Lapize». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  72. ^ «Henry Leeke». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  73. ^ «Erich Lehmann». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  74. ^ «Feliks Leparsky». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 29. august 2011 hos Wayback Machine.
  75. ^ «Georges Lutz». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 5. februar 2013 hos Wayback Machine.
  76. ^ «Wilhelm Lützow». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. april 2020 hos Wayback Machine.
  77. ^ «William Lyshon». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 14. november 2012 hos Wayback Machine.
  78. ^ «Henry Macintosh». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  79. ^ «Duncan Mackinnon». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 24. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  80. ^ «Gilchrist Maclagan». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  81. ^ «Leopold Mayer». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. september 2011 hos Wayback Machine.
  82. ^ «Alphonse Meignant». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  83. ^ «Robert Merz». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  84. ^ «Georg Mickler». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  85. ^ «Percival Molson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  86. ^ «Alfred Motté». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 8. oktober 2009 hos Wayback Machine.
  87. ^ «István Mudin». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  88. ^ «Edward Nash». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  89. ^ «Grigori Nikitin». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  90. ^ «Harcourt Ommundsen». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 20. oktober 2013 hos Wayback Machine.
  91. ^ «Alan Patterson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 23. september 2009 hos Wayback Machine.
  92. ^ «Árpád Pédery». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 16. desember 2012 hos Wayback Machine.
  93. ^ «Jacques Person». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 3. desember 2016 hos Wayback Machine.
  94. ^ «William Philo». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 21. september 2011 hos Wayback Machine.
  95. ^ «Hermann Plaskud». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 21. september 2011 hos Wayback Machine.
  96. ^ «Léon Ponscarme». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 18. desember 2012 hos Wayback Machine.
  97. ^ «Bobby Powell». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 11. november 2012 hos Wayback Machine.
  98. ^ «Kenneth Powell». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 18. desember 2012 hos Wayback Machine.
  99. ^ «Reggie Pridmore». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 18. desember 2012 hos Wayback Machine.
  100. ^ «Joseph Racine». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 13. desember 2012 hos Wayback Machine.
  101. ^ «Thomas Raddall». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. september 2011 hos Wayback Machine.
  102. ^ «Maurice Raoul-Duval». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. oktober 2011 hos Wayback Machine.
  103. ^ «Josef Rieder». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 6. januar 2009 hos Wayback Machine.
  104. ^ «John Robinson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  105. ^ «Patrick Roche». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  106. ^ «Claude Ross». Sports Reference. Besøkt 18. september 2015.  Arkivert 12. november 2012 hos Wayback Machine.
  107. ^ «Albert Rowland». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  108. ^ «Maurice Salomez». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  109. ^ «Ronald Sanderson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. september 2011 hos Wayback Machine.
  110. ^ «Heinrich Schneidereit». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  111. ^ «André Six». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 9. august 2012 hos Wayback Machine.
  112. ^ «Pierre Six». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  113. ^ «Michel Soalhat». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  114. ^ «John Somers-Smith». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  115. ^ «Eberhard Sorge». Sports Reference. Besøkt 19. oktober 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  116. ^ «Alfred Staats». Sports Reference. Besøkt 19. oktober 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  117. ^ «Jenő Szántay». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  118. ^ «Geoffrey Taylor». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. april 2020 hos Wayback Machine.
  119. ^ «Waldemar Tietgens». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. april 2020 hos Wayback Machine.
  120. ^ «Dragutin Tomašević». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 14. desember 2012 hos Wayback Machine.
  121. ^ «Justin Vialaret». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  122. ^ «Charles Vigurs». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  123. ^ «Hermann von Bönninghausen». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  124. ^ «Bernhard von Gaza». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 17. desember 2012 hos Wayback Machine.
  125. ^ «Amon Ritter von Gregurich». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. oktober 2011 hos Wayback Machine.
  126. ^ «Béla von Las-Torres». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 19. mai 2011 hos Wayback Machine.
  127. ^ «Eduard von Lütcken». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 8. november 2012 hos Wayback Machine.
  128. ^ «Friedrich Karl, Prince von Preußen». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 14. november 2011 hos Wayback Machine.
  129. ^ «Edmond Wallace». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 26. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  130. ^ «Rudolf Watzl». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. februar 2010 hos Wayback Machine.
  131. ^ «Arthur Wear». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 15. desember 2012 hos Wayback Machine.
  132. ^ «Arthur Wilde». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 16. desember 2012 hos Wayback Machine.
  133. ^ «Tony Wilding». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 4. juli 2015 hos Wayback Machine.
  134. ^ «Edward Williams». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 24. oktober 2012 hos Wayback Machine.
  135. ^ «Harold Wilson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 2. august 2015 hos Wayback Machine.
  136. ^ «Herbert Wilson». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 1. august 2015 hos Wayback Machine.
  137. ^ «Richard Yorke». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 22. september 2009 hos Wayback Machine.
  138. ^ «Béla Zulawszky». Sports Reference. Besøkt 3. august 2015.  Arkivert 30. januar 2012 hos Wayback Machine.