Åpne hovedmenyen

Liste over Team Columbias proffseire

Wikimedia-listeartikkel

Nedenfor følger en liste over store proffseire av sykkellaget som har gått under navnene Team Telekom (1991–2003), T-Mobile Team (2004–2007), Team High Road (2008) og Team Columbia (2008–). Alle listene, med unntak av "Trøyer i andre store etapperitt", bør være komplette fra og med 1998 til og med 2007. Listen "Etappeseire i andre store etapperitt" inneholder ikke seire før 1998, og også de andre listene kan være mangelfulle fra sesongen 1997 og tidligere.

Innhold

SeireRediger

Team ColombiaRediger

     
 
Trøye 2008-

2008Rediger

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
09. juli Tour de France   05. etappe Mark Cavendish
12. juli Tour de France   08. etappe Mark Cavendish
17. juli Tour de France   12. etappe Mark Cavendish
18. juli Tour de France   13. etappe Mark Cavendish
24. juli Tour de France   18. etappe Marcus Burghardt
22. august ENECO Tour   2. etappe André Greipel
26. august ENECO Tour   6. etappe Edvald Boasson Hagen
30. august Tyskland rundt   1. etappe Linus Gerdemann
2. september Tyskland rundt   4. etappe André Greipel
3. september Tyskland rundt   5. etappe Gerald Ciolek

Team High RoadRediger

     
 
Trøye 2008

2008Rediger

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
23. januar Tour Down Under   2. etappe André Greipel
25. januar Tour Down Under   4. etappe André Greipel
26. januar Tour Down Under   5. etappe André Greipel
27. januar Tour Down Under   6. etappe André Greipel
27. januar Tour Down Under   Sammenlagt André Greipel
27. januar Tour Down Under   Poengkonkurransen André Greipel
8. april Baskerland rundt   2. etappe Kim Kirchen
10. april Baskerland rundt   4. etappe Kim Kirchen
23. april La Flèche Wallonne   Klassiker Kim Kirchen
13. mai Giro d'Italia   4. etappe Mark Cavendish
23. mai Giro d'Italia   13. etappe Mark Cavendish
28. mai Giro d'Italia   17. etappe André Greipel
1. juni Giro d'Italia   21. etappe Marco Pinotti
10. juni Dauphiné Libéré   2. etappe George Hincapie

T-MobileRediger

     
 
Trøye 1991-2007

2007Rediger

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
11. april Gent–Wevelgem   - Marcus Burghardt
22. mai Katalonia rundt   Etappe Mark Cavendish
26. mai Katalonia rundt   Etappe Mark Cavendish
14. juli Tour de France   Etappe Linus Gerdemann
23. juli Tour de France   Etappe Kim Kirchen
15. august Deutschland Tour   Etappe Gerald Ciolek
16. august Deutschland Tour   Etappe Gerald Ciolek
18. august Deutschland Tour   Etappe Gerald Ciolek
24. august Eneco Tour   Etappe Mark Cavendish
22.-29. august ENECO Tour     Poengkonkurransen Mark Cavendish
8. september Vuelta a España   Etappe Bert Grabsch
14. september Vuelta a España   Etappe Andreas Klier

Sammenlagtseirer i store etapperittRediger

KlassikerseireRediger

Etappeseire i Grand ToursRediger

Etappeseire i Tour de FranceRediger

Dato Ritt Etappe Rytter
1993 Tour de France 13. etappe Olaf Ludwig
1995 Tour de France 6. etappe Erik Zabel
1995 Tour de France 17. etappe Erik Zabel
1996 Tour de France 3. etappe Erik Zabel
1996 Tour de France 9. etappe Bjarne Riis
1996 Tour de France 10. etappe Erik Zabel
1996 Tour de France 16. etappe Bjarne Riis
1996 Tour de France 20. etappe Jan Ullrich
1997 Tour de France 3. etappe Erik Zabel
1997 Tour de France 7. etappe Erik Zabel
1997 Tour de France 8. etappe Erik Zabel
1997 Tour de France 10. etappe Jan Ullrich
1997 Tour de France 12. etappe Jan Ullrich
1998 Tour de France 3. etappe Jens Heppner
1998 Tour de France 7. etappe Jan Ullrich
1998 Tour de France 16. etappe Jan Ullrich
1998 Tour de France 20. etappe Jan Ullrich
1999 Tour de France 10. etappe Giuseppe Guerini
2000 Tour de France 20. etappe Erik Zabel
2001 Tour de France 1. etappe Erik Zabel
2001 Tour de France 3. etappe Erik Zabel
2001 Tour de France 19. etappe Erik Zabel
2002 Tour de France 6. etappe Erik Zabel
2003 Tour de France 9. etappe Alexandre Vinokourov
2005 Tour de France 11. etappe Alexandre Vinokourov
2005 Tour de France 19. etappe Giuseppe Guerini
2005 Tour de France 21. etappe Alexandre Vinokourov
2006 Tour de France 3. etappe Matthias Kessler
2006 Tour de France 7. etappe Serhiy Honchar
2006 Tour de France 19. etappe Serhiy Honchar
2007 Tour de France 7. etappe Linus Gerdemann
2007 Tour de France 15. etappe Kim Kirchen
 

Etappeseire i Giro d'ItaliaRediger

År Ritt Etappe Rytter
1992 Giro d'Italia 18. etappe Udo Bölts
2001 Giro d'Italia 2. etappe Danilo Hondo
2001 Giro d'Italia 3. etappe Danilo Hondo
2006 Giro d'Italia 10. etappe Jan Ullrich
 

Etappeseire i Vuelta a EspañaRediger

År Ritt Etappe Rytter
1995 Vuelta a España 12. etappe Bert Dietz
1995 Vuelta a España 13. etappe Christian Henn
1998 Vuelta a España 7. etappe Giovanni Lombardi
1999 Vuelta a España 5. etappe Jan Ullrich
1999 Vuelta a España 20. etappe Jan Ullrich
2000 Vuelta a España 18. etappe Aleksandre Vinokourov
2001 Vuelta a España 2. etappe Erik Zabel
2001 Vuelta a España 3. etappe Erik Zabel
2001 Vuelta a España 4. etappe Erik Zabel
2003 Vuelta a España 10. etappe Erik Zabel
2003 Vuelta a España 11. etappe Erik Zabel
2007 Vuelta a España 8. etappe Bert Grabsch
2007 Vuelta a España 13. etappe Andreas Klier

Etappeseire i andre store etapperittRediger

År Ritt Etappe Rytter
1998 Tirreno-Adriatico 2. etappe Erik Zabel
1998 Tirreno-Adriatico 6. etappe Giovanni Lombardi
1998 Tirreno-Adriatico 7. etappe Erik Zabel
1998 Tirreno-Adriatico 8. etappe Erik Zabel
1999 Katalonia rundt 4. etappe Erik Zabel
1999 Katalonia rundt 5. etappe Erik Zabel
2000 Paris-Nice 7. etappe Andreas Klöden
2000 Tirreno-Adriatico 4. etappe Erik Zabel
2000 Baskerland rundt 5. etappe Andreas Klöden
2000 Sveits rundt 1. etappe Lagtempo
2000 Katalonia rundt 2. etappe Erik Zabel
2000 Katalonia rundt 3. etappe Erik Zabel
2000 Katalonia rundt 5. etappe Giovanni Lombardi
2000 Katalonia rundt 6. etappe Giovanni Lombardi
2001 Sveits rundt 2. etappe Erik Zabel
2001 Sveits rundt 4. etappe Aleksandre Vinokourov
2001 Sveits rundt 9. etappe Erik Zabel
2002 Tirreno-Adriatico 1. etappe Erik Zabel
2002 Paris-Nice 4. etappe Aleksandre Vinokourov
2002 Katalonia rundt 2. etappe Danilo Hondo
2002 Sveits rundt 2. etappe Erik Zabel
2002 Sveits rundt 3. etappe Aleksandre Vinokourov
2002 Sveits rundt 8. etappe Erik Zabel
2003 Paris-Nice 5. etappe Aleksandre Vinokourov
2003 Sveits rundt 1. etappe Aleksandre Vinokourov
2003 Sveits rundt 7. etappe Sergei Jakovlev
2004 Paris-Nice 5. etappe Aleksandre Vinokourov
2004 Paris-Nice 7. etappe Aleksandre Vinokourov
2004 Paris-Nice 8. etappe Aleksandre Vinokourov
2004 Sveits rundt 1. etappe Jan Ullrich
2004 Sveits rundt 9. etappe Jan Ullrich
2005 Dauphiné Libéré 4. etappe Aleksandre Vinokourov
2005 Sveits rundt 2. etappe Jan Ullrich
2005 Tyskland rundt 8. etappe Jan Ullrich
2006 Giro d'Italia 11. etappe Jan Ullrich
2006 Sveits rundt 9. etappe Jan Ullrich
2007 Katalonia rundt 2. etappe Mark Cavendish
2007 Katalonia rundt 6. etappe Mark Cavendish
2007 Deutschland Tour 6. etappe Gerald Ciolek
2007 Deutschland Tour 7. etappe Gerald Ciolek
2007 Deutschland Tour 9. etappe Gerald Ciolek
2007 Eneco Tour 2. etappe Mark Cavendish
2008 Tour Down Under 2. etappe André Greipel
2008 Tour Down Under 4. etappe André Greipel
2008 Tour Down Under 5. etappe André Greipel
2008 Tour Down Under 6. etappe André Greipel

Trøyer i Grand TourRediger

Trøyer i andre store etapperittRediger

Seire i lagkonkurranser i Grand TourRediger