Liste over Sveriges landskamper i fotball for herrer 1995-1999

Liste over Sveriges landskamper i fotball for herrer 1995–1999 inneholder samtlige landskamper spilt av Sveriges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge fra januar 1995 til desember 1999.

Sveriges landskamper 1995Rediger

Vennskapskamp, 8. mars 1995

  Kypros 3–3 (2-2)   Sverige Tsirion stadion (Limassol, Kypros)

Agathocleous   2'
Hadjilucas   5'
Engomitis   86'

Ekström   18'
K.Andersson   44'
Alexandersson   46'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli (12. Lars Eriksson fra 46) –
2. Roland Nilsson, 3. Magnus Johansson, 4. Pontus Kåmark, 5. Roger Ljung
7. Stefan Rehn (15. Magnus Erlingmark fra 79), 6. Håkan Mild (14. Niclas Alexandersson fra 46), 9. Jonas Thern, 8. Jesper Blomqvist (13. Mikael Nilsson fra 67) –
10. Kennet Andersson, 11. Johnny Ekström

[1][2]
Dommer: Anastasios Papaioannou
Tilskuere: 500

EM-kvalifisering, 29. mars 1995

  Tyrkia 2–1 (0–1)   Sverige İnönü Stadyumu (Istanbul, Tyrkia)

Emre   65'
Sergen   75'

K.Andersson   23' (straffe)

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Roger Ljung
8. Pär Zetterberg (15. Stefan Rehn fra 80), 9. Jonas Thern, 6. Stefan Schwarz, 7. Henrik Larsson (16. Jesper Blomqvist fra 78) –
11. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin

[3][4]
Dommer: Alfredo Pretalange
Tilskuere: 30 000
Tabellplassering etter runden: 3

EM-kvalifisering, 26. april 1995

  Ungarn 1–0 (1–0)   Sverige Nepstadion (Budapest, Ungarn)

Halmai   2'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli, 2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Pontus Kåmark, 5. Roger Ljung, 7. Niclas Alexandersson (15. Niklas Gudmundsson fra 81), 9. Håkan Mild (16. Robert Andersson fra 61), 10. Pär Zetterberg, 6. Stefan Schwarz, 8. Klas Ingesson, 11. Kennet Andersson

[5]
Dommer: Antonio Jesus Lopez Nieto
Tilskuere: 10 000
Tabellplassering etter runden: 3

EM-kvalifisering, 1. juni 1995

  Sverige 1–1 (1–1)   Island Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Brolin   16' (straffe)

A.Gunnlaugsson   3'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Gary Sundgren, 3. Patrik Andersson, 4. Jesper Mattsson, 5. Pontus Kåmark
11. Tomas Brolin, 6. Stefan Schwarz, 9. Jonas Thern, 7. Anders Limpar (16. Henrik Larsson fra 47) –
8. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin

[6][7]
Dommer: Atanas Ouzounov
Tilskuere: 25 676
Tabellplassering etter runden: 3

Vennskapskamp, 4. juni 1995

  Brasil 1–0 (1-0)   Sverige Villa Park (Birmingham, Storbritannia)

Edmundo   42'

Sveriges lag:
12. Bengt Andersson
14. Pontus Kåmark, 15. Teddy Lucic, 4. Joachim Björklund, 5. Roger Ljung
16. Niclas Alexandersson, 9. Jonas Thern (19. Niklas Gudmundsson fra 46), 8. Håkan Mild, 20. Magnus Erlingmark
11. Kennet Andersson (17. Henrik Larsson fra 68), 10. Martin Dahlin (21. Dick Lidman fra 79)

[8][9]
Dommer: Dick Jol
Tilskuere: 20 131

Vennskapskamp, 8. juni 1995

  England 3–3 (1-2)   Sverige Elland Road (Leeds, Storbritannia)

Sheringham   44'
Platt   89'
Anderton   90'

Mild   11'
Mild   37'
K.Andersson   46'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Gary Sundgren, 15. Teddy Lucic, 4. Joachim Björklund, 14. Pontus Kåmark
16. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild, 20. Magnus Erlingmark (18. Ola Andersson fra 89), 19. Niklas Gudmundsson
17. Henrik Larsson, 11. Kennet Andersson (21. Dick Lidman fra 85)

[10][11]
Dommer: Leslie Mottram
Tilskuere: 32 008

Vennskapskamp, 10. juni 1995

  Japan 2–2 (1-0)   Sverige City Ground (Nottingham, Storbritannia)

Fujita   9'
Kurosaki   52'

K.Andersson   53'
K.Andersson   69'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Gary Sundgren, 15. Teddy Lucic, 4. Joachim Björklund, 14. Pontus Kåmark
16. Niclas Alexandersson, 18. Ola Andersson, 7. Peter Wibrån, 19. Niklas Gudmundsson (13. Mikael Nilsson fra 74) –
17. Henrik Larsson, 11. Kennet Andersson

[12][13]
Dommer: Angelo Amendolia
Tilskuere: 5 591

Vennskapskamp, 16. august 1995

  Sverige 1–0 (0-0)   USA Norrköpings Idrottspark (Norrköping, Sverige)

Brolin   86' (straffe)

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Roland Nilsson (13. Mikael Nilsson fra 77), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
11. Tomas Brolin, 9. Jonas Thern, 6. Stefan Schwarz, 7. Stefan Landberg (17. Niklas Gudmundsson fra 74) –
8. Kennet Andersson (18. Jörgen Pettersson fra 59), 10. Martin Dahlin

[14]
Dommer: Roy Helge Olsen
Tilskuere: 14 249

EM-kvalifisering, 6. september 1995

  Sverige 0–0 (0–0)   Sveits Gamla Ullevi (Göteborg, Sverige)
Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Pontus Kåmark, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Mikael Nilsson
7. Niclas Alexandersson, 9. Jonas Thern, 6. Stefan Schwarz (13. Magnus Erlingmark fra 90), 11. Tomas Brolin (16. Henrik Larsson fra 78) –
8. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin

[15]
Dommer: Piero Ceccarini
Tilskuere: 40 505
Tabellplassering etter runden: 3

Vennskapskamp, 11. oktober 1995

  Sverige 2–0 (2-0)   Skottland Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Pettersson   31'
Schwarz   36'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Teddy Lucic (14. Pontus Kåmark fra 90), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund
7. Niclas Alexandersson, 11. Tomas Brolin, 6. Stefan Schwarz, 8. Niklas Gudmundsson (16. Martin Pringle fra 66), 5. Mikael Nilsson
9. Jörgen Pettersson, 10. Kennet Andersson (13. Magnus Erlingmark fra 81)

[16]
Dommer: Manuel Díaz Vega
Tilskuere: 19 121

EM-kvalifisering, 15. november 1995

  Sverige 2–2 (1–0)   Tyrkia Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Alexandersson   25'
Pettersson   64'

Hakan   63'
selvmål   72'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Teddy Lucic, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund
5. Niclas Alexandersson, 11. Tomas Brolin (15. Pär Zetterberg fra 70), 6. Stefan Schwarz, 7. Håkan Mild, 8. Christer Furst
9. Jörgen Pettersson (16. Dan Sahlin fra 83), 10. Martin Dahlin

[17]
Dommer: Ryszard Wojcik
Tilskuere: 16 350
Tabellplassering etter runden: 3

EM 1996 kvalifisering - Gruppe 3 Kamper Seire Uavgjort Tap Mål Poeng
1   Sveits 8 5 2 1 15-7 17
2   Tyrkia 8 4 3 1 16-8 15
3   Sverige 8 2 3 3 9-10 9
4   Ungarn 8 2 2 4 7-13 8
5   Island 8 1 2 5 3-12 5


Sveriges landskamper 1996Rediger

Vennskapskamp, 22. februar 1996

  Japan 1–1 (0-0)   Sverige Hong Kong Stadium (Hong Kong)

Omura   65'

Miura  
Soma  
Takagi  
Honda  
Ihara  

Pringle   52'

Landberg  
Karlsson  
R.Nilsson  
M.Nilsson  
Alexandersson  

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Teddy Lucic, 5. Christian Karlsson, 13. Mikael Nilsson
9. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild, 14. Magnus Erlingmark, 15. Magnus Svensson
20. Dan Sahlin (19. Martin Pringle fra 46)(7. Stefan Landberg fra 104), 18. Mattias Jonson (6. Sebastian Henriksson fra 80)

[18][19]
Dommer: Peter Mikkelsen
Tilskuere: 31 932

Vennskapskamp, 25. februar 1996

  Australia 0–2 (0-0)   Sverige Lang Park (Brisbane, Australia)

A.Andersson   86'
A.Andersson   88'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Roland Nilsson, 3. Teddy Lucic, 5. Christian Karlsson, 13. Mikael Nilsson
9. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild, 6. Sebastian Henriksson (16. Peter Wibrån fra 56), 15. Magnus Svensson (7. Stefan Landberg fra 68) –
17. Andreas Andersson, 14. Magnus Erlingmark

[20][21]
Dommer: Eugene Brazzale
Tilskuere: 10 081

Vennskapskamp, 28. februar 1996

  Australia 0–0 (0-0)   Sverige Sydney Football Stadium (Sydney, Australia)
Sveriges lag:
12. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Teddy Lucic, 4. Andreas Jacobsson, 13. Mikael Nilsson
9. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild (10. Anders Andersson fra 59), 16. Peter Wibrån, 7. Stefan Landberg
14. Magnus Erlingmark, 17. Andreas Andersson (18. Mattias Jonson fra 68)

[22][23]
Dommer: Eddie Lenny
Tilskuere: 13 905

Vennskapskamp, 24. april 1996

  Nord-Irland 1–2 (0-1)   Sverige Windsor Park (Belfast, Storbritannia)

McMahon   84'

Dahlin   22'
Ingesson   58'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
7. Peter Wibrån (15. Pär Zetterberg fra 46), 8. Klas Ingesson, 9. Jonas Thern, 6. Stefan Schwarz
11. Kennet Andersson (16. Jörgen Pettersson fra 59), 10. Martin Dahlin (17. Henrik Larsson fra 80)

[24][25]
Dommer: Hugh Dallas
Tilskuere: 5 666

Vennskapskamp, 9. mai 1996

  Sverige 2–1 (0-0)   Slovakia Olympia (Helsingborg, Sverige)

Dahlin   51'
selvmål   85'

Zeman   65'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
7. Peter Wibrån (14. Niclas Alexandersson fra 56), 9. Jonas Thern (16. Pär Zetterberg fra 46), 8. Klas Ingesson, 6. Anders Limpar (17. Henrik Larsson fra 74) –
10. Martin Dahlin, 11. Kennet Andersson

[26][27]
Dommer: David Elleray
Tilskuere: 10 798

Vennskapskamp, 16. mai 1996

  Sør-Korea 0–2 (0-1)   Sverige Olympiastadion (Seoul, Sør-Korea)

Dahlin   13'
Limpar   59'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson (12. Jonnie Fedel fra 46) –
2. Roland Nilsson (13. Teddy Lucic fra 73), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
7. Håkan Mild (14. Niclas Alexandersson fra 63), 8. Pär Zetterberg, 9. Jonas Thern, 6. Anders Limpar
11. Kennet Andersson (16. Jörgen Pettersson fra 76), 10. Martin Dahlin

[28][29]
Dommer: Pirom Unprasert
Tilskuere: 85 000

VM-kvalifisering, 1. juni 1996

  Sverige 5–1 (2–0)   Hviterussland Råsunda stadion (Solna, Sverige)

K.Andersson   20' (straffe)
Dahlin   30'
K.Andersson   62'
P.Andersson   77'
Larsson   87'

Belkevitsj   75'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
8. Klas Ingesson (14. Håkan Mild fra 85), 9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg, 6. Anders Limpar
10. Martin Dahlin (16. Henrik Larsson fra 77), 11. Kennet Andersson

[30][31]
Dommer: Rémi Harrel
Tilskuere: 30 014
Tabellplassering etter runden: 1

Vennskapskamp, 14. august 1996

  Sverige 0–1 (0–1)   Danmark Nya Ullevi (Göteborg, Sverige)

Bjur   29'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson (12. Thomas Ravelli fra 46) –
2. Roland Nilsson (13. Teddy Lucic fra 46), 3. Patrik Andersson (17. Christian Karlsson fra 46), 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
8. Anders Limpar, 9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg (15. Jesper Blomqvist fra 46), 6. Stefan Schwarz (14. Håkan Mild fra 77) –
11. Kennet Andersson (16. Henrik Larsson fra 67), 10. Martin Dahlin

[32][33]
Dommer: Lubos Michel
Tilskuere: 21 350

VM-kvalifisering, 1. september 1996

  Latvia 1–2 (0–2)   Sverige Daugava stadion (Riga, Latvia)

Rimkus   56'

Dahlin   16'
K.Andersson   20'

Sveriges lag:
1. Bengt Andersson, 2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren, 6. Håkan Mild (16. Anders Limpar fra 81), 9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg (15. Stefan Schwarz fra 85), 8. Jesper Blomqvist, 11. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin (17. Andreas Andersson fra 77)

[34]
Dommer: László Vagner
Tilskuere: 8 500
Tabellplassering etter runden: 1

VM-kvalifisering, 9. oktober 1996

  Sverige 0–1 (0–1)   Østerrike Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Herzog   12'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 6. Stefan Schwarz
7. Pär Zetterberg, 8. Klas Ingesson (16. Håkan Mild fra 68), 9. Jonas Thern, 5. Jesper Blomqvist
11. Kennet Andersson (17. Henrik Larsson fra 43), 10. Martin Dahlin (18. Andreas Andersson fra 84)

[35][36]
Dommer: Vaclav Krondl
Tilskuere: 36 859
Tabellplassering etter runden: 1

VM-kvalifisering, 10. november 1996

  Skottland 1–0 (1–0)   Sverige Ibrox Stadium (Glasgow, Storbritannia)

McGinlay   8'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
8. Niclas Alexandersson (18. Henrik Larsson fra 68), 9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg (16. Andreas Andersson fra 76), 6. Stefan Schwarz, 11. Jesper Blomqvist
10. Martin Dahlin (17. Kennet Andersson fra 17)

[37][38]
Dommer: José Maria García-Aranda Encinar
Tilskuere: 46 738
Tabellplassering etter runden: 3

Sveriges landskamper 1997Rediger

King's Cup, 9. februar 1997

  Romania 0–2 (0–1)   Sverige Suphachalasai stadion (Bangkok, Thailand)

Andreas Andersson   8'
Matovac   76'

Sveriges lag:
12. Magnus Hedman
15. Stefan Landberg, 3. Teddy Lucic, 4. Jozo Matovac, 5. Gary Sundgren
11. Peter Wibrån, 9. Joakim Persson (6. Niclas Alexandersson fra 79), 16. Anders Andersson
7. Andreas Andersson, 19. Pascal Simpson (20. Robert Steiner fra 67), 17. Marino Rahmberg (10. Daniel Tjernström fra 76)

[39][40]
Dommer: Pirom Unprasert
Tilskuere: 17 500

King's Cup, 11. februar 1997

  Thailand 0–0 (0–0)   Sverige Suphachalasai stadion (Bangkok, Thailand)
Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
4. Jozo Matovac, 13. Christian Karlsson, 14. Andreas Jacobsson, 15. Stefan Landberg
6. Niclas Alexandersson, 18. Daniel Andersson, 8. Andreas Bild (16. Anders Andersson fra 64), 10. Daniel Tjernström (11. Peter Wibrån fra 77) –
17. Marino Rahmberg, 20. Robert Steiner (7. Andreas Andersson fra 64)

[41][42]
Dommer: Nik Ahmad Yaacob
Tilskuere: 15 000

King's Cup, 13. februar 1997

  Japan 0–1 (0–1)   Sverige Suphachalasai stadion (Bangkok, Thailand)

Anders Andersson   14'

Sveriges lag:
12. Magnus Hedman
3. Teddy Lucic, 13. Christian Karlsson, 14. Andreas Jacobsson, 5. Gary Sundgren
11. Peter Wibrån (8. Andreas Bild fra 86), 16. Anders Andersson, 9. Joakim Persson (17. Marino Rahmberg fra 70) –
6. Niclas Alexandersson, 19. Pascal Simpson (18. Daniel Andersson fra 76), 7. Andreas Andersson

[43][44]
Dommer: Nik Ahmad Yaacob
Tilskuere: 10 010

King's Cup finale, 16. februar 1997

  Thailand 1–3 (0–0)   Sverige Suphachalasai stadion (Bangkok, Thailand)

Sasom   89'

Sundgren   68'
Persson   82'
Steiner   90'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 13. Christian Karlsson, 14. Andreas Jacobsson, 5. Gary Sundgren
6. Niclas Alexandersson, 11. Peter Wibrån (9. Joakim Persson fra 71), 16. Anders Andersson, 15. Stefan Landberg (10. Daniel Tjernström fra 76) –
7. Andreas Andersson, 17. Marino Rahmberg (20. Robert Steiner fra 61)

[45][46]
Dommer: Abdullah Mohamed Nazri
Tilskuere: 30 033

Vennskapskamp, 12. mars 1997

  Israel 0–1 (0–0)   Sverige Ramat Gan stadion (Tel-Aviv, Israel)

Andreas Andersson   69'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli (12. Magnus Hedman fra 46) –
2. Roland Nilsson, 3. Christian Karlsson, 4. Andreas Jacobsson, 5. Teddy Lucic
6. Johan Mjällby (15. Niclas Alexandersson fra 75), 7. Håkan Mild, 8. Anders Andersson
9. Andreas Andersson, 10. Kennet Andersson (17. Mathias Svensson fra 62), 11. Jesper Blomqvist

[47]
Dommer: Hartmut Strampe
Tilskuere: 18 000

Vennskapskamp, 2. april 1997

  Frankrike 1–0 (1–0)   Sverige Parc des Princes (Paris, Frankrike)

Djorkaeff   45' (straffe)

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson (14. Gary Sundgren fra 57), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Teddy Lucic
6. Niclas Alexandersson (15. Stefan Schwarz fra 46), 7. Pär Zetterberg, 8. Jesper Blomqvist (17. Henrik Larsson fra 67) –
9. Andreas Andersson, 11. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin (16. Jörgen Pettersson fra 60)

[48][49]
Dommer: Marnix Sandra
Tilskuere: 34 514

VM-kvalifisering, 30. april 1997

  Sverige 2–1 (1–0)   Skottland Ullevi (Göteborg, Sverige)

K.Andersson   43'
K.Andersson   64'

Gallacher   84'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Gary Sundgren, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg, 6. Stefan Schwarz (15. Håkan Mild fra 13) –
8. Andreas Andersson, 11. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin

[50][51]
Dommer: Pierluigi Collina
Tilskuere: 40 302
Tabellplassering etter runden: 3

Vennskapskamp, 22. mai 1997

  Sverige 2–2 (2–0)   Polen Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Zetterberg   15'
Zetterberg   32' (straffe)

Bukalski   60'
Kaluzny   87'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman, 2. Gary Sundgren, 3. Patrik Andersson (13. Christian Karlsson fra 46) (18. Mathias Svensson fra 59), 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark (17. Andreas Jacobsson fra 57), 6. Håkan Mild (14. Peter Wibrån fra 40), 7. Pär Zetterberg, 8. Andreas Andersson, 9. Jonas Thern, 10. Martin Dahlin (16. Jörgen Pettersson fra 46), 11. Kennet Andersson,

[52]
Dommer: Kenny Clark
Tilskuere: 10 071

VM-kvalifisering, 8. juni 1997

  Estland 2–3 (0–1)   Sverige Kadriorg stadion (Tallinn, Estland)

Oper   76'
Kristal   84'

Dahlin   14'
Zetterberg   54' (straffe)
K.Andersson   72'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
9. Jonas Thern, 7. Pär Zetterberg, 6. Håkan Mild (16. Niclas Alexandersson fra 77) –
8. Andreas Andersson, 10. Martin Dahlin (20. Jörgen Pettersson fra 73), 11. Kennet Andersson

[53][54]
Dommer: Ryszard Wojcik
Tilskuere: 2 500
Tabellplassering etter runden: 3

Vennskapskamp, 6. august 1997

  Sverige 1–0 (1–0)   Litauen Malmö stadion (Malmö, Sverige)

Dahlin   33'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli, 2. Pontus Kåmark, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren (14. Mattias Thylander fra 66), 6. Håkan Mild (17. Daniel Andersson fra 66), 7. Pär Zetterberg, 8. Dan Sahlin (15. Niclas Alexandersson fra 46), 9. Jonas Thern (16. Anders Andersson fra 46), 10. Martin Dahlin, 11. Kennet Andersson (18. Mattias Jonson fra 74)

[55]
Dommer: Lutz Michael Fröhlich
Tilskuere: 15 043

VM-kvalifisering, 20. august 1997

  Hviterussland 1–2 (1–0)   Sverige Dinamo stadion (Minsk, Hviterussland)

Gurenko   38'

K.Andersson   76'
Zetterberg   85'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli, 2. Pontus Kåmark, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren, 7. Pär Zetterberg, 9. Jonas Thern, 6. Niclas Alexandersson, 10. Martin Dahlin (16. Håkan Mild fra 88), 8. Andreas Andersson (15. Jesper Blomqvist fra 46), 11. Jörgen Pettersson (17. Kennet Andersson fra 54)

[56]
Dommer: Dermot Gallagher
Tilskuere: 10 000
Tabellplassering etter runden: 3

VM-kvalifisering, 6. september 1997

  Østerrike 1–0 (0–0)   Sverige Ernst Happel stadion (Wien, Østerrike)

Herzog   76'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
6. Niclas Alexandersson, 7. Pär Zetterberg, 9. Jonas Thern, 8. Håkan Mild (16. Jesper Blomqvist fra 54) –
11. Kennet Andersson, 10. Martin Dahlin

[57][58]
Dommer: Antonio Jesus Lopez Nieto
Tilskuere: 45 050
Tabellplassering etter runden: 3

VM-kvalifisering, 10. september 1997

  Sverige 1–0 (0–0)   Latvia Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Jonson   87'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Gary Sundgren, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
6. Niclas Alexandersson, 7. Pär Zetterberg, 9. Jonas Thern, 8. Håkan Mild (16. Jesper Blomqvist fra 76) –
10. Martin Dahlin (17. Andreas Andersson fra 58), 11. Kennet Andersson (18. Mattias Jonson fra 68)

[59][60]
Dommer: Markus Merk
Tilskuere: 20 251
Tabellplassering etter runden: 3

VM-kvalifisering, 11. oktober 1997

  Sverige 1–0 (1–0)   Estland Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Zetterberg   24'

Sveriges lag:
1. Thomas Ravelli
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Jozo Matovac, 5. Gary Sundgren
6. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild, 7. Pär Zetterberg, 9. Jesper Blomqvist (18. Mattias Jonson fra 66) –
11. Henrik Larsson (17. Andreas Andersson fra 66), 10. Martin Dahlin (15. Anders Andersson fra 79)

[61][62]
Dommer: Stefan Ormandijev
Tilskuere: 18 702
Tabellplassering etter runden: 3

VM 1998 kvalifisering - Gruppe 4 Kamper Seire Uavgjort Tap Mål Poeng
1   Østerrike 10 8 1 1 17-4 25
2   Skottland 10 7 2 1 15-3 23
3   Sverige 10 7 0 3 16-9 21
4   Latvia 10 3 1 6 10-14 10
5   Estland 10 1 1 8 4-16 4
6   Hviterussland 10 1 1 8 5-21 4

Tommy Söderberg tok over som trener 13. oktober 1997.[63]

Sveriges landskamper 1998Rediger

Vennskapskamp, 24. januar 1998

  USA 1–0 (1–0)   Sverige Citrus Bowl (Orlando, USA)

Wegerle   2'

Sveriges lag:
1. Magnus Kihlstedt
8. Morgan Nilsson, 4. Andreas Jacobsson, 7. Johan Mjällby, 5. Teddy Lucic
10. Hans Bergh (9. Daniel Andersson fra 76), 2. Magnus Erlingmark, 13. Fredrik Ljungberg (11. Marcus Lantz fra 76), 19. Yksel Osmanovski
20. Erik Wahlstedt (17. Mats Lilienberg fra 76), 16. Mattias Jonson (18. Christer Mattiasson fra 86)

[64][65]
Dommer: Richard Grady
Tilskuere: 12 773

Vennskapskamp, 29. januar 1998

  Jamaica 0–0 (0–0)   Sverige The National Stadium (Kingston, Jamaica)
Sveriges lag:
12. Håkan Svensson
8. Morgan Nilsson, 6. Jozo Matovac, 7. Johan Mjällby (4. Andreas Jacobsson fra 45), 3. Mikael Gustavsson
5. Yksel Osmanovski (10. Hans Bergh fra 55), 9. Daniel Andersson, 11. Marcus Lantz, 14. Daniel Tjernström (13. Fredrik Ljungberg fra 61), –
17. Mats Lilienberg, 18. Christer Mattiasson (16. Mattias Jonson fra 77)

[66][67]
Dommer: Ramesh Ramdhan
Tilskuere: 20 188

Vennskapskamp, 25. mars 1998

  Spania 4–0 (3–0)   Sverige Estadio de Balaídos (Vigo, Spania)

Morientes   1'
Morientes   5'
Raúl   30'
Etxeberria   65'

Sveriges lag:
1. Håkan Svensson
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren (13. Teddy Lucic fra 70) –
10. Henrik Larsson (18. Yksel Osmanovski fra 80), 8. Klas Ingesson, 7. Pär Zetterberg, 6. Stefan Schwarz
11. Kennet Andersson, 9. Jörgen Pettersson (17. Håkan Mild fra 70)

[68][69]
Dommer: Georg Dardenne
Tilskuere: 20 010

Vennskapskamp, 22. april 1998

  Sverige 0–0 (0–0)   Frankrike Råsunda stadion (Solna, Sverige)
Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Teddy Lucic, 3. Patrik Andersson (13. Johan Mjällby fra 46), 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
6. Stefan Schwarz, 7. Pär Zetterberg (15. Daniel Andersson) fra 46), 8. Håkan Mild (16. Jörgen Pettersson fra 77), 9. Jesper Blomqvist
10. Henrik Larsson, 11. Andreas Andersson

[70][71]
Dommer: Graham Poll
Tilskuere: 14 018

Vennskapskamp, 28. mai 1998

  Sverige 3–0 (2–0)   Danmark Malmö stadion (Malmö, Sverige)

Ljungberg   23'
Pettersson   33' (straffe)
Pettersson   50'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Johan Mjällby, 5. Pontus Kåmark
7. Håkan Mild (16. Jesper Blomqvist fra 75), 8. Henrik Larsson, 6. Stefan Schwarz (17. Magnus Erlingmark fra 75), 9. Fredrik Ljungberg
11. Jörgen Pettersson, 10. Andreas Andersson (19. Kennet Andersson fra 62)

[72][73]
Dommer: Rene Temmink
Tilskuere: 25 258

Vennskapskamp, 2. juni 1998

  Sverige 1–0 (0–0)   Italia Ullevi (Göteborg, Sverige)

K.Andersson   89'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund (14. Morgan Nilsson fra 46), 5. Pontus Kåmark
7. Håkan Mild, 8. Henrik Larsson, 6. Stefan Schwarz, 9. Fredrik Söderström (17. Andreas Andersson fra 62) –
10. Kennet Andersson, 11. Jörgen Pettersson

[74][75]
Dommer: Terje Hauge
Tilskuere: 25 553

Vennskapskamp, 19. august 1998

  Sverige 1–0 (1–0)   Russland Eyravallen (Örebro, Sverige)

Pettersson   3'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson (13. Teddy Lucic fra 46), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund (14. Johan Mjällby fra 46), 5. Pontus Kåmark
7. Pär Zetterberg (17. Magnus Svensson fra 81), 8. Henrik Larsson, 6. Stefan Schwarz, 9. Fredrik Ljungberg
11. Jörgen Pettersson, 10. Andreas Andersson (15. Daniel Andersson fra 69)

[76][77]
Dommer: Luc Huyghe
Tilskuere: 8 118

EM-kvalifisering, 5. september 1998

  Sverige 2–1 (2–1)   England Råsunda stadion (Solna, Sverige)

K.Andersson   30'
Mjällby   33'

Shearer   2'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark (13. Teddy Lucic fra 82) –
7. Andreas Andersson (15. Daniel Andersson fra 89), 6. Stefan Schwarz, 8. Johan Mjällby, 9. Fredrik Ljungberg
10. Henrik Larsson, 11. Jörgen Pettersson

[78][79]
Dommer: Pierluigi Collina
Tilskuere: 35 394
Tabellplassering etter runden: 2

EM-kvalifisering, 14. oktober 1998

  Bulgaria 0–1 (0–0)   Sverige Neftokhimik stadion (Burgas, Bulgaria)

Larsson   62'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Teddy Lucic (13. Gary Sundgren fra 76) –
7. Håkan Mild, 8. Johan Mjällby, 6. Stefan Schwarz, 9. Fredrik Ljungberg
11. Martin Åslund (15. Jesper Blomqvist fra 71), 10. Henrik Larsson (16. Magnus Erlingmark fra 88)

[80][81]
Dommer: Bernd Heynemann
Tilskuere: 12 021
Tabellplassering etter runden: 2

Sveriges landskamper 1999Rediger

Vennskapskamp, 10. februar 1999

  Tunisia 0–1 (0–0)   Sverige Stade olympique d'El Menzah (Tunis, Tunisia)

Alexandersson   77'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman (12.Magnus Kihlstedt fra 46) –
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Teddy Lucic (14. Pontus Kåmark fra 65) –
7. Niclas Alexandersson, 6. Daniel Andersson, 8. Andreas Andersson (17. Mattias Jonson fra 84), 9. Jesper Blomqvist
10. Henrik Larsson (18. Jörgen Pettersson fra 46), 11. Kennet Andersson

[82][83]
Dommer: Mahmoud Abdelkarim
Tilskuere: 2 000

EM-kvalifisering, 27. mars 1999

  Sverige 2–0 (1–0)   Luxembourg Ullevi (Göteborg, Sverige)

Mjällby   34'
Larsson   86'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Pontus Kåmark (13. Teddy Lucic fra 68), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Gary Sundgren
7. Niclas Alexandersson, 6. Stefan Schwarz, 8. Johan Mjällby, 9. Fredrik Ljungberg (14. Daniel Andersson fra 78) –
10. Henrik Larsson, 11. Kennet Andersson

[84][85]
Dommer: Vasilij Melnitsjuk
Tilskuere: 37 728
Tabellplassering etter runden: 1

EM-kvalifisering, 31. mars 1999

  Polen 0–1 (0–1)   Sverige Stadion Narodowy (Chorzów, Polen)

Ljungberg   36'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Pontus Kåmark, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Teddy Lucic
7. Håkan Mild (15. Niclas Alexandersson fra 73), 6. Stefan Schwarz, 8. Johan Mjällby, 9. Fredrik Ljungberg
10. Henrik Larsson (18. Jörgen Pettersson fra 89), 11. Kennet Andersson

[86]
Dommer: Markus Merk
Tilskuere: 32 000
Tabellplassering etter runden: 1

Vennskapskamp, 28. april 1999

  Irland 2–0 (0–0)   Sverige Lansdowne Road (Dublin, Irland)

Kavanagh   75'
Kennedy   76'

Sveriges lag:
1. Magnus Kihlstedt
2. Pontus Kåmark, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund (13. Andreas Jacobsson fra 46), 5. Teddy Lucic
7. Håkan Mild (16. Niclas Alexandersson fra 46), 6. Stefan Schwarz, 8. Daniel Andersson, 9. Jesper Blomqvist
10. Henrik Larsson, 11. Jörgen Pettersson (18. Mattias Jonson fra 80)

[87][88]
Dommer: Pascal Garibian
Tilskuere: 29 300

Vennskapskamp, 27. mai 1999

  Sverige 2–1 (2–0)   Jamaica Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Osmanovski   18'
Osmanovski   29'

Gayle   76'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson (14. Mikael Gustavsson fra 46), 3. Patrik Andersson (13. Johan Anegrund fra 67), 4. Pontus Kåmark, 5. Mikael Hellström
7. Niclas Alexandersson, 8. Daniel Andersson, 6. Magnus Svensson, 9. Fredrik Ljungberg (17. Fredrik Söderström fra 46) –
11. Yksel Osmanovski, 10. Jörgen Pettersson (19. Mattias Jonson fra 46)

[89]
Dommer: Jack van Hulten
Tilskuere: 27 298

EM-kvalifisering, 5. juni 1999

  England 0–0 (0–0)   Sverige Wembley Stadium (London, Storbritannia)
Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
7. Håkan Mild (15. Niclas Alexandersson fra 6), 8. Johan Mjällby (16. Daniel Andersson fra 82), 6. Stefan Schwarz, 9. Fredrik Ljungberg
10. Henrik Larsson (17. Magnus Svensson fra 69), 11. Kennet Andersson

[90][91]
Dommer: José Maria García-Aranda Encinar
Tilskuere: 75 824
Tabellplassering etter runden: 1

Vennskapskamp, 18. august 1999

  Sverige 0–0 (0–0)   Østerrike Malmö stadion (Malmö, Sverige)
Sveriges lag:
1. Magnus Hedman (12. Magnus Kihlstedt fra 46) –
2. Tomas Gustafsson, 3. Johan Mjällby, 4. Teddy Lucic, 5. Pontus Kåmark (15. Michael Svensson fra 46) –
7. Niclas Alexandersson (17. Håkan Mild fra 46), 6. Magnus Svensson (16. Fredrik Ljungberg fra 46), 8. Daniel Andersson, 9. Yksel Osmanovski
11. Kennet Andersson, 10. Henrik Larsson (19. Jörgen Pettersson fra 46)

[92][93]
Dommer: Claus Bo Larsen
Tilskuere: 12 222

EM-kvalifisering, 4. september 1999

  Sverige 1–0 (0–0)   Bulgaria Råsunda stadion (Solna, Sverige)

Alexandersson   65'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
7. Håkan Mild (16. Magnus Svensson fra 83), 6. Daniel Andersson, 8. Johan Mjällby, 9. Fredrik Ljungberg (15. Niclas Alexandersson fra 63) –
11. Kennet Andersson, 10. Henrik Larsson

[94][95]
Dommer: Dani Koren
Tilskuere: 35 640
Tabellplassering etter runden: 1

EM-kvalifisering, 8. september 1999

  Luxembourg 0–1 (0–1)   Sverige Josy Barthel stadion (Luxembourg, Luxembourg)

Alexandersson   39'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson, 3. Patrik Andersson, 4. Johan Mjällby, 5. Teddy Lucic
7. Niclas Alexandersson, 8. Håkan Mild, 6. Stefan Schwarz (14. Gary Sundgren fra 81), 9. Magnus Svensson (16. Pär Zetterberg fra 46) –
10. Henrik Larsson, 11. Kennet Andersson

[96][97]
Dommer: Attila Hanacsek
Tilskuere: 4 288
Tabellplassering etter runden: 1

EM-kvalifisering, 9. oktober 1999

  Sverige 2–0 (0–0)   Polen Råsunda stadion (Solna, Sverige)

K.Andersson   64'
Larsson   90'

Sveriges lag:
1. Magnus Hedman
2. Roland Nilsson (13. Gary Sundgren fra 46), 3. Patrik Andersson, 4. Joachim Björklund, 5. Pontus Kåmark
7. Niclas Alexandersson, 6. Stefan Schwarz, 8. Johan Mjällby, 9. Fredrik Ljungberg (15. Håkan Mild fra 83) –
10. Henrik Larsson, 11. Kennet Andersson

[98][99]
Dommer: Urs Meier
Tilskuere: 35 037
Tabellplassering etter runden: 1

EM 2000 kvalifisering - Gruppe 5 Kamper Seire Uavgjort Tap Mål Poeng
1   Sverige 8 7 1 0 10-1 22
2   England 8 3 4 1 14-4 13
3   Polen 8 4 1 3 12-8 13
4   Bulgaria 8 2 2 4 6-8 8
5   Luxembourg 8 0 0 8 2-23 0
Vennskapskamp, 27. november 1999

  Sør-Afrika 1–0 (0–0)   Sverige Minolta Super Stadium (Pretoria, Sør-Afrika)

Nomvete   88'

Sveriges lag:
1. Magnus Kihlstedt (12. Mattias Asper fra 46) –
6. Roland Nilsson, 4. Andreas Jacobsson, 5. Pontus Kåmark, 3. Tomas Gustafsson
9. Andreas Andersson, 14. Håkan Mild, 17. Daniel Tjernström (13. Tobias Linderoth fra 59), 15. Magnus Svensson
8. Marcus Allbäck (18. Jonas Wallerstedt fra 79), 10. Mattias Jonson (16. Anders Svensson fra 88)

[100][101]
Dommer: Edwin Senai
Tilskuere: 15 000


ReferanserRediger

  1. ^ «Cypern - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  2. ^ «Svensk flopp på Cypern». Svenska Dagbladet. 9. mars 1995. s. 34. 
  3. ^ «Turkiet - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  4. ^ «Schweiz håller undan i topp». Svenska Dagbladet. 31. mars 1995. s. 32. 
  5. ^ «Ungern - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  6. ^ «Sverige - Island - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  7. ^ «Sport». Svenska Dagbladet. 3. juni 1995. s. 42. 
  8. ^ «Brasilien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  9. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 6. juni 1995. s. 31. 
  10. ^ «England - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  11. ^ «För-EM». Svenska Dagbladet. 10. juni 1995. s. 19. 
  12. ^ «Japan - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  13. ^ Mats Härdh (11. juni 1995). «Svensson: "Känns som vi givit bort två matcher"». Svenska Dagbladet. s. 26. 
  14. ^ «Sverige - USA - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  15. ^ «Sverige - Schweiz - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 21. august 2021. 
  16. ^ «Sverige - Skottland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 21. august 2021. 
  17. ^ «Sverige - Turkiet - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 21. august 2021. 
  18. ^ «Japan - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 20. august 2021. 
  19. ^ «Pringle behållningen i stelbent Sverige». Svenska Dagbladet. 23. februar 1996. s. 27-29. 
  20. ^ «Australien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 22. august 2021. 
  21. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 26. februar 1996. s. 27. 
  22. ^ «Australien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 22. august 2021. 
  23. ^ Jan Majlard (29. februar 1996). «Målvaktslejon tämjde "aussies"». Svenska Dagbladet. s. 45-47. 
  24. ^ «Nordirland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 25. august 2021. 
  25. ^ «Sport». Svenska Dagbladet. 26. april 1996. s. 52. 
  26. ^ Jan Majlard (10. september 1996). «Zetterbergs friska offensiv gav belackarna svar på tal». Svenska Dagbladet. s. 53. 
  27. ^ «Sverige - Slovakien - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 25. august 2021. 
  28. ^ Leif Ekstig (17. mai 1996). «Limpars drömlobb sänkte koreanerna». Svenska Dagbladet. s. 28-30. 
  29. ^ «Sydkorea - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  30. ^ «Sport». Svenska Dagbladet. 3. juni 1996. s. 28. 
  31. ^ «Sverige - Vitryssland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  32. ^ «Sport». Svenska Dagbladet. 15. august 1996. s. 32. 
  33. ^ «Sverige - Danmark - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  34. ^ «Lettland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  35. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 11. oktober 1996. s. 33. 
  36. ^ «Sverige - Österrike - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  37. ^ Mats Härdh (11. november 1996). «Ödesdiger förlust för Sverige». Svenska Dagbladet. s. 35. 
  38. ^ «Skottland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  39. ^ Mats Härdh (10. februar 1997). «En landslagsdebut med mersmak». Svenska Dagbladet. s. 34-35. 
  40. ^ «Rumänien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 26. august 2021. 
  41. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 12. februar 1997. s. 29. 
  42. ^ «Thailand - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 27. august 2021. 
  43. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 14. februar 1997. s. 32. 
  44. ^ «Japan - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  45. ^ Mats Härdh (17. februar 1997). «Mål en härlig belöning för Sundgren». Svenska Dagbladet. s. 24-27. 
  46. ^ «Thailand - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  47. ^ «Israel - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 24. august 2021. 
  48. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 4. april 1997. s. 31. 
  49. ^ «Frankrike - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 24. august 2021. 
  50. ^ Mats Härdh (2. mai 1997). «Den svenska dunderduoen är het igen». Svenska Dagbladet. s. 35-37. 
  51. ^ «Sverige - Skottland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  52. ^ «Sverige - Polen - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  53. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 10. juni 1997. s. 47. 
  54. ^ «Estland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  55. ^ «Sverige - Litauen - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  56. ^ «Vityssland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  57. ^ Mats Härdh (8. september 1997). «Sverige har för få riktigt bra spelare». Svenska Dagbladet. s. 35. 
  58. ^ «Österrike - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  59. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 12. september 1997. s. 39. 
  60. ^ «Sverige - Lettland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  61. ^ «Sport». Svenska Dagbladet. 12. oktober 1997. s. 43. 
  62. ^ «Sverige - Estland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 4. september 2021. 
  63. ^ Mats Härdh (13. oktober 1997). «Tio tips till Tommy». Svenska Dagbladet. s. 40. 
  64. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 26. januar 1998. s. 35. 
  65. ^ «USA - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  66. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 31. januar 1998. s. 43. 
  67. ^ «Jamaica - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  68. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 27. mars 1998. s. 47. 
  69. ^ «Spanien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  70. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 24. april 1998. s. 51. 
  71. ^ «Sverige - Frankrike - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  72. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 30. mai 1998. s. 43. 
  73. ^ «Sverige - Danmark - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  74. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 4. juni 1998. s. 47. 
  75. ^ «Sverige - Italien - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  76. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 21. august 1998. s. 47. 
  77. ^ «Sverige - Ryssland - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  78. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 7. september 1998. s. 39. 
  79. ^ «Sverige - England - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  80. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 16. oktober 1998. s. 43. 
  81. ^ «Bulgarien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  82. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 12. februar 1999. s. 39. 
  83. ^ «Tunisien - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 24. august 2021. 
  84. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 28. mars 1999. s. 45. 
  85. ^ «Sverige - Luxemburg - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  86. ^ «USA - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  87. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 30. april 1999. s. 51. 
  88. ^ «Irland - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  89. ^ «Sverige - Jamaica - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 24. august 2021. 
  90. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 6. juni 1999. s. 47. 
  91. ^ «England - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  92. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 20. august 1999. s. 42. 
  93. ^ «Sverige - Österrike - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  94. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 6. september 1999. s. 37. 
  95. ^ «Sverige - Bulgarien - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  96. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 10. september 1999. s. 43. 
  97. ^ «Luxemburg - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  98. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 10. oktober 1999. s. 51. 
  99. ^ «Sverige - Polen - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 5. september 2021. 
  100. ^ «Sydafrika - Sverige - matchfakta - Svensk fotboll». Svenska Fotbollförbundet. Besøkt 24. august 2021. 
  101. ^ «Sportfakta». Svenska Dagbladet. 28. november 1999. s. 52. 


KilderRediger

  • Mike Hammond (1995). The European Football Yearbook 1995/96. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 966-972. ISBN 0946866287. 
  • Mike Hammond (1996). The European Football Yearbook 1996/97. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 970-975. ISBN 0946866376. 
  • Mike Hammond (1997). The European Football Yearbook 1997/98. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 971-976. ISBN 0946866422. 
  • Mike Hammond (1998). The European Football Yearbook 1998/99. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 979-983. ISBN 0946866481. 
  • Mike Hammond (1999). The European Football Yearbook 1999/00. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 969-974. ISBN 0946866538. 
  • Mike Hammond (2000). The European Football Yearbook 2000/01. Storbritannia: Sports Projects Limited. s. 970-975. ISBN 0946866554.