Åpne hovedmenyen
Denne listen er foreløpig ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den. Husk referanser.

Nedenfor følger en liste over store proffseire av sykkellaget som har gått under navnene Mapei (1993–2002), Quick Step-Davitamon (2003–2004), Quick Step-Innergetic (2006–2007) og Quick Step (2005 og 2008-).


Quick StepRediger

2009Rediger

RyttereRediger

Rytter Fødselsdato
  Carlos Barredo 5. juni 1981 (38 år)
  Tom Boonen 15. oktober 1980 (38 år)
  Dario Cataldo 17. mars 1985 (34 år)
  Sylvain Chavanel 30. juni 1979 (40 år)
  Dominique Cornu 10. oktober 1985 (33 år)
  Allan Davis 27. juli 1980 (39 år)
  Steven de Jongh 25. november 1973 (45 år)
  Kevin De Weert 27. mai 1982 (37 år)
  Stijn Devolder 29. august 1979 (40 år)
  Dries Devenyns 22. juli 1983 (36 år)
  Addy Engels 16. juni 1977 (42 år)
  Mauro Facci 11. mai 1982 (37 år)
  Kurt Hovelijnck 2. juni 1981 (38 år)
  Kevin Hulsmans 11. april 1978 (41 år)
  Andrej Kunitski 2. juli 1985 (34 år)
Rytter Fødselsdato
  Thomas Vedel Kvist 18. august 1987 (32 år)
  Davide Malacarne 11. juli 1987 (32 år)
  Jérôme Pineau 2. januar 1980 (39 år)
  Francesco Reda 19. november 1982 (36 år)
  Sébastien Rosseler 15. juli 1981 (38 år)
  Branislaw Samojlaw 25. mai 1985 (34 år)
  Hubert Schwab 5. april 1982 (37 år)
  Kevin Seeldraeyers 12. september 1986 (33 år)
  Matteo Tosatto 14. mai 1974 (45 år)
  Jurgen Van de Walle 9. februar 1977 (42 år)
  Kevin van Impe 19. april 1981 (38 år)
  Marco Velo 9. mars 1974 (45 år)
  Wouter Weylandt 27. september 1984 (34 år)
  Maarten Wijnants 13. mai 1982 (37 år)

Store seireRediger

Dato Ritt Vunnet Rytter
25. januar Tour Down Under 3. etappe Allan Davis
10. mars Paris–Nice 3. etappe Sylvain Chavanel
5. april Flandern rundt Klassiker Stijn Devolder
12. april Paris–Roubaix 2009 Klassiker Tom Boonen
31. mai Giro d'Italia Ungdomstrøyen Kevin Seeldraeyers
1. august Clásica de San Sebastián Klassiker Carlos Barredo


2008Rediger

     
 
Trøye 2008-

RytterneRediger

Rytter Fødselsdato
  Carlos Barredo 5. juni 1981 (38 år)
  Paolo Bettini 1. april 1974 (45 år)
  Tom Boonen 15. oktober 1980 (38 år)
  Matteo Carrara 25. mars 1979 (40 år)
  Wilfried Cretskens 10. juli 1976 (43 år)
  Steven de Jongh 25. november 1973 (45 år)
  Stijn Devolder 29. august 1979 (40 år)
  Alexander Efimkin 2. desember 1981 (37 år)
  Addy Engels 16. juni 1977 (42 år)
  Mauro Facci 11. mai 1982 (37 år)
  Juan Manuel Gárate 24. april 1976 (43 år)
  Dmitry Grabovskiy 30. september 1985 (33 år)
  Kevin Hulsmans 11. april 1978 (41 år)
  Alessandro Proni 28. desember 1982 (36 år)
Rytter Fødselsdato
  Sébastien Rosseler 15. juli 1981 (38 år)
  Leonardo Scarselli 19. april 1975 (44 år)
  Hubert Schwab 5. april 1982 (37 år)
  Kevin Seeldraeyers 12. september 1986 (33 år)
  Gert Steegmans 30. september 1980 (38 år)
  Andrea Tonti 16. februar 1976 (43 år)
  Matteo Tosatto 14. mai 1974 (45 år)
  Jurgen Van de Walle 9. februar 1977 (42 år)
  Kevin van Impe 19. april 1981 (38 år)
  Davide Viganò 12. juni 1984 (35 år)
  Giovanni Visconti 13. januar 1983 (36 år)
  Wouter Weylandt 27. september 1984 (34 år)
  Maarten Wijnants 13. mai 1982 (37 år)

2007Rediger

     
 
Trøye 2006-2007

RytterneRediger

   

SeiereRediger

Dato Ritt Sted Vunnet Rytter
7.-29. juli Tour de France   Poengkonkurransen Tom Boonen
22.-29. august ENECO Tour     Lagkonkurransen -

MapeiRediger