Åpne hovedmenyen

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1965–1969

Liste over Norges landskamper i fotball for herrer 1965–1969 inneholder samtlige landskamper spilt av Norges herrelandslag i fotball i kronologisk rekkefølge i perioden fra januar 1975 til desember 1969.

Innhold

Norges landskamper 1965Rediger

Vennskapskamp, 19. mai 1965

  Norge 7–0 (1–0)   Thailand Brann Stadion (Bergen)

Arne Pedersen   39'
Harald Berg   49'
Harald Berg   72'
Olav Nilsen   76'
Harald Berg   78'
Erik Johansen   80'
Kjell Kaspersen   86' (Straffe)

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Erik Johansen, Olav Nilsen, Svein Bredo Østlien, Harald Berg, Egil Roger Olsen.


Dommer: Kaj Sørensen
Tilskuere: Ukjent

Kvalifisering til VM, 27. mai 1965

  Norge 4–2 (1–2)   Luxembourg Lerkendal stadion (Trondheim)

Arne Pedersen   16'
Erik Johansen   61'
Kai Sjøberg   66'
Per Kristoffersen   77'

Ernest Brenner   10' (Straffe)
Edy Dublin   26'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Andersen, Per Kristoffersen, Kai Sjøberg, Olav Nilsen, Erik Johansen, Harald Berg.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 22 126

Kvalifisering til VM, 16. juni 1965

  Norge 3–0 (1–0)   Jugoslavia Ullevaal Stadion (Oslo)

Finn Seemann   9'
Olav Nilsen   60'
Harald Berg   87'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Nils Arne Eggen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Kai Sjøberg, Olav Nilsen, Erik Johansen, Finn Seemann, Harald Berg.


Dommer: Jack Lowry
Tilskuere: 29 038

Nordic Cup, 8. august 1965

  Finland 4–0 (1–0)   Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Kai Pahlman   36'
Asko Mäkilä   63'
Markku Kumpulampi   79'
Tommy Lindholm   88'

Norges lag:
Kjell Kaspersen (Sverre Andersen fra 45'), Roar Johansen, Nils Arne Eggen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Martin Kjølholdt, Olav Nilsen (Erik Hagen fra 63'), Finn Seemann, Harald Berg, Erik Johansen.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 16 525

Kvalifisering til VM, 15. september 1965

  Norge 0–1 (0–1)   Frankrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Néstor Combin   22'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Sveinung Aarnseth, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Arild Gulden, Erik Johansen, Kai Sjøberg, Finn Seemann, Harald Berg.


Dommer: Hugh Phillips
Tilskuere: 31 234

Nordic Cup, 26. september 1965

  Norge 2–2 (2–1)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Ole Stavrum   18'
Erik Johansen   40'

Tommy Troelsen   44'
Ole Fritsen   53'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Per Sønstabø, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Berg, Arild Gulden, Harald Sunde, Ole Stavrum, Erik Johansen.


Dommer: Per Engblom
Tilskuere: 15 000

Nordic Cup, 31. oktober 1965

  Sverige 0–0 (0–0)   Norge Råsundastadion (Stockholm)
Norges lag:
Sverre Andersen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Sveinung Aarnseth, Edgar Stakset, Harald Berg, Olav Nilsen, Harald Sunde (Martin Kjølholdt fra 75'), Ole Stavrum, Erik Johansen.


Dommer: Wacław Majdan
Tilskuere: 12 922

Kvalifisering til VM, 7. november 1965

  Jugoslavia 1–1 (1–1)   Norge JNA Stadion (Beograd)

Velibor Vasović   39'

Ole Stavrum   13'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Arne Pedersen, Sveinung Aarnseth, Arild Mathisen, Harald Sunde, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Erik Johansen, Harald Berg.


Dommer: Menachem Ashkenazi
Tilskuere: 17 538

  • Norge endte på andreplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til VM i fotball 1966, som ble arrangert i England.

Kvalifiseringsgruppe 3

Land K V U T Mål P
  Frankrike 6 5 0 1 9-2 10
  Norge 6 3 1 2 10-5 7
  Jugoslavia 6 3 1 2 10-8 7
  Luxembourg 6 0 0 6 6-20 0

Norges landskamper 1966Rediger

Vennskapskamp, 12. juni 1966

  Portugal 4–0 (3–0)   Norge Estádio da Luz (Lisboa)

Eusébio   9'
José Augusto   24'
Eusébio   36'
José Augusto   63'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Ole Stavrum, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Gaspar Pintado Viu
Tilskuere: 30 000

Nordic Cup, 26. juni 1966

  Danmark 0–1 (0–0)   Norge Idrætsparken (København)

Erik Johansen   51'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Ole Stavrum, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Curt Liedberg
Tilskuere: 27 500

Vennskapskamp, 29. juni 1966

  Norge 1–6 (1–5)   England Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Sunde   4'

Jimmy Greaves   20'
John Connelly   22'
Jimmy Greaves   24'
Bobby Moore   40'
Jimmy Greaves   44'
Jimmy Greaves   74'

Norges lag:
Sverre Andersen (Kjell Kaspersen fra 42'), Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Edgar Stakset, Finn Thorsen, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Harald Sunde, Erik Johansen, Harald Johan Berg.


Dommer: Hans Carlsson
Tilskuere: 29 500

Nordic Cup, 14. august 1966

  Norge 1–1 (1–0)   Finland Stavanger stadion (Stavanger)

Arne Pedersen   25'

Tommy Lindholm   68'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Ole Stavrum, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Gerhard Schulenburg
Tilskuere: 11 000

Nordic Cup, 18. september 1966

  Norge 2–4 (2–0)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Kjetil Hasund   9'
Harald Johan Berg   27'

Jan Karlsson   48' (Straffe)
Tom Turesson   60'
Tom Turesson   63'
Tom Turesson   70'

Norges lag:
Sverre Andersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Kjetil Hasund, Olav Nilsen, Erik Johansen.


Dommer: Bramming Sørensen
Tilskuere: 24 550

Kvalifisering til EM, 13. november 1966

  Bulgaria 4–2 (3–0)   Norge Vasil Levski stadion (Sofia)

Nikola Tsanev   18'
Petar Jekov   42'
Nikola Tsanev   43'
Petar Jekov   85'

Kjetil Hasund   59'
Kjetil Hasund   86'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Trygve Bornø, Bjørn Borgen, Per Kristoffersen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Muzaffer Sarvan
Tilskuere: 30 000

Vennskapskamp, 19. november 1966

  Vest-Tyskland 3–0 (2–0)   Norge Müngersdorfer Stadion (Köln)

Uwe Seeler   42'
Lothar Ulsaß   44'
Lothar Ulsaß   78'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Roar Johansen, Arild Mathisen, Arne Pedersen, Finn Thorsen, Edgar Stakset, Trygve Bornø, Per Kristoffersen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Adrianus Aalbrecht
Tilskuere: 38 000

Norges landskamper 1967Rediger

Nordic Cup, 1. juni 1967

  Finland 0–2 (0–1)   Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Olav Nilsen   20'
Olav Nilsen   58'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Edgar Stakset, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Kjetil Hasund.


Dommer: Arnth Jensen
Tilskuere: 6 672

Kvalifisering til EM, 8. juni 1967

  Norge 1–2 (1–1)   Portugal Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen   35'

Eusébio   15'
Eusébio   60'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Leif Eriksen.


Dommer: William Syme
Tilskuere: 31 151

Kvalifisering til EM, 29. juni 1967

  Norge 0–0 (0–0)   Bulgaria Ullevaal Stadion (Oslo)
Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: John Adair (fotballdommer)
Tilskuere: 25 545

Kvalifisering til EM, 3. september 1967

  Norge 3–1 (1–1)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Johan Berg   23'
Sven Otto Birkeland   47'
Harald Sunde   80'

Thomas Nordahl   18'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Tore Børrehaug, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Sven Otto Birkeland.


Dommer: Jan Pawlik
Tilskuere: 32 151

Nordic Cup, 24. september 1967

  Norge 0–5 (0–2)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Erik Dyreborg   40'
Erik Dyreborg   41'
Erik Dyreborg   57'
Erik Dyreborg   60'
Erik Dyreborg   63'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Tore Børrehaug, Roar Johansen, Finn Thorsen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen (Sven Otto Birkeland fra 55'), Harald Johan Berg, Pål Sæthrang.


Dommer: Bo Nilsson
Tilskuere: 26 861

Kvalifisering til EM, 5. november 1967

  Sverige 5–2 (2–0)   Norge Råsundastadion (Stockholm)

Tom Turesson   15'
Inge Danielsson   39'
Leif Eriksson   48'
Leif Eriksson   85'
Tom Turesson   86'

Odd Iversen   57' (Straffe)
Olav Nilsen   90'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Frank Olafsen, Per Pettersen, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Sunde, Odd Iversen, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Kjetil Hasund.


Dommer: Rudi Glöckner
Tilskuere: 14 258


Kvalifisering til EM, 12. november 1967

  Portugal 2–1 (1–1)   Norge Estádio das Antas (Porto)

José Torres   30'
Jaime Graça   64'

Olav Nilsen   40'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Harald Johan Berg, Kai Sjøberg, Odd Iversen, Harald Sunde, Olav Nilsen.


Dommer: Michel Kitabdjian
Tilskuere: 35 000

  • Norge endte på fjerdeplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til EM i fotball 1968, som ble arrangert i Italia.

Kvalifiseringsgruppe 2

Land K V U T Mål P
  Bulgaria 6 4 2 0 10-2 10
  Portugal 6 2 2 2 6-6 6
  Sverige 6 2 1 3 9-12 5
  Norge 6 1 1 4 9-14 3

Norges landskamper 1968Rediger

Vennskapskamp, 9. juni 1968

  Norge 1–6 (1–3)   Polen Ullevaal Stadion (Oslo)

Harald Sunde   41'

Włodzimierz Lubański   14'
Andrzej Jarosik   21'
Andrzej Jarosik   38'
Andrzej Jarosik   55'
Janusz Żmijewski   71'
Włodzimierz Lubański   77'

Norges lag:
Sverre Andersen (Svein Bjørn Olsen fra 75'), Tore Børrehaug, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Ola Dybwad-Olsen (Thorodd Presberg fra 80').


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 26 861

Nordic Cup, 23. juni 1968

  Danmark 5–1 (3–1)   Norge Idrætsparken (København)

Tommy Troelsen   22'
Tommy Troelsen   24'
Steen Larsen   44'
Steen Larsen   55'
Tommy Troelsen   77' (Straffe)

Thorodd Presberg   2'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Inge Thun fra 45'), Arild Mathisen, Per Pettersen, Tor Alsaker-Nøstdahl (Svein Bredo Østlien fra 45'), Nils Arne Eggen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Harald Sunde, Odd Iversen, Steinar Pettersen, Thorodd Presberg.


Dommer: Arvo Jokinen
Tilskuere: 32 900

Vennskapskamp, 18. juli 1968

  Island 0–4 (0–3)   Norge Laugardalsvöllur (Reykjavík)

Olav Nilsen   11'
Harald Johan Berg   28'
Harald Johan Berg   33'
Ola Dybwad Olsen   90'

Norges lag:
Inge Thun, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Owen McCarthy
Tilskuere: 4 867

Nordic Cup, 18. august 1968

  Norge 4–1 (1–0)   Finland Ullevaal Stadion (Oslo)

Odd Iversen   36'
Odd Iversen   52'
Ola Dybwad Olsen   60'
Harald Johan Berg   85'

Arto Tolsa   75'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen (Leif Eriksen fra 46'), Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde (Kjetil Hasund fra 75').


Dommer: Carl W. Hansen
Tilskuere: 18 276

Nordic Cup, 15. september 1968

  Norge 1–1 (1–1)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen   30'

Leif Eriksson   23'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg (Kjetil Hasund fra 25'), Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Adrianus Aalbrecht
Tilskuere: 23 564

Kvalifisering til VM, 9. oktober 1968

  Sverige 5–0 (1–0)   Norge Råsundastadion (Stockholm)

Ove Kindvall   37'
Bo Larsson   56'
Ove Kindvall   58'
Ove Kindvall   61'
Bo Larsson   81'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang (Andreas Morisbak fra 63'), Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg, Odd Iversen, Harald Sunde (Thorodd Presberg fra 50').


Dommer: Pekko Aho
Tilskuere: 32 063

Kvalifisering til VM, 6. november 1968

  Frankrike 0–1 (0–0)   Norge Stade de la Meinau (Strasbourg)

Odd Iversen   67'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Karl Johan Johannessen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Harald Sunde.


Dommer: Francesco Francesconi
Tilskuere: 18 349

Norges landskamper 1969Rediger

Vennskapskamp, 8. mai 1969

  Norge 0–2 (0–1)   Mexico Ullevaal Stadion (Oslo)

Javier Fragoso   9'
Javier Fragoso   75'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Jan Rodvang, Per Pettersen (Andreas Morisbak fra 46'), Nils Arne Eggen, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen, Harald Johan Berg (Harry Hestad fra 46'), Odd Iversen, Harald Sunde (Ola Dybwad Olsen fra 46').


Dommer: Gunnar Michaelsen
Tilskuere: 25 000

Nordic Cup, 1. juni 1969

  Sverige 4–2 (3–1)   Norge Ullevi Stadion (Göteborg)

Sten Pålsson   8'
Inge Ejderstedt   9'
Inge Ejderstedt   25'
Rolf Andersson   70'

Odd Iversen   7'
Harald Johan Berg   71'

Norges lag:
Inge Thun (Svein Bjørn Olsen fra 30'), Nils Arne Eggen, Tor Alsaker-Nøstdahl, Andreas Morisbak, Arild Mathisen, Trygve Bornø, Harald Johan Berg, Harry Hestad, Steinar Pettersen, Odd Iversen (Erik Johansen fra 39'), Harald Sunde.


Dommer: Kevin Howley
Tilskuere: 25 671

Kvalifisering til VM, 19. juni 1969

  Norge 2–5 (0–3)   Sverige Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen   54'
Ola Dybwad Olsen   70'

Örjan Persson   20'
Leif Eriksson   25'
Ove Kindvall   36'
Ove Grahn   47'
Bruno Grip   49'

Norges lag:
Svein Bjørn Olsen, Arild Mathisen, Thor Spydevold, Nils Arne Eggen, Finn Seemann, Harald Johan Berg, Olav Nilsen, Roald «Kniksen» Jensen, Odd Iversen (Harald Sunde fra 46'), Erik Johansen (Ola Dybwad Olsen fra 46'), Trygve Bornø.


Dommer: Jacques Coiling
Tilskuere: 26 284

Vennskapskamp, 3. juli 1969

  Norge 3–0 (3–0)   Bermuda Stavanger stadion (Stavanger)

Odd Iversen   30'
Ola Dybwad Olsen   35'
Odd Iversen   87'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Nils Arne Eggen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia, Harry Hestad, Olav Nilsen (Egil Austbø fra 55'), Odd Iversen, Ola Dybwad Olsen.


Dommer: Bo Nilsson
Tilskuere: 13 057

Vennskapskamp, 21. juli 1969

  Norge 2–1 (3–0)   Island Lerkendal stadion (Trondheim)

Odd Iversen   6'
Olav Nilsen   37'

Ellert Schram   82'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Nils Arne Eggen, Thor Spydevold, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia (Jan Christiansen fra 46'), Harry Hestad (Erik Johansen fra 70'), Olav Nilsen, Odd Iversen, Ola Dybwad Olsen.


Dommer: Curt Lindberg
Tilskuere: 11 759

Nordic Cup, 24. august 1969

  Finland 2–2 (2–2)   Norge Olympiastadion (Helsingfors)

Arto Tolsa   5'
Tommy Lindholm   13'

Odd Iversen   21'
Odd Iversen   29'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, Arild Mathisen, Thor Spydevold, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Svein Kvia (Olav Nilsen fra 80'), Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang.


Dommer: Johan Einar Boström
Tilskuere: 10 727

Vennskapskamp, 27. august 1969

  Polen 6–1 (5–1)   Norge Stadion Miejski (Łódź)

Włodzimierz Lubański   10'
Joachim Marx   25'
Kazimierz Deyna   26'
Lucjan Brychczy   36'
Włodzimierz Lubański   37'
Joachim Marx   90'

Odd Iversen   40'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Per Haftorsen fra 87'), Arild Mathisen (Finn Thorsen fra 46'), Thor Spydevold, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Olav Nilsen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang (Harry Hestad fra 53').


Dommer: Franz Wöhrer
Tilskuere: 30 000

Kvalifisering til VM, 10. september 1969

  Norge 1–3 (0–1)   Frankrike Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen   90'

Hervé Revelli   25'
Hervé Revelli   55'
Jean-Paul Rostagni   70'

Norges lag:
Kjell Kaspersen, (Per Haftorsen fra 55'), Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Finn Seemann, Ola Dybwad Olsen, Harald Johan Berg (Harry Hestad fra 46'), Odd Iversen, Roald «Kniksen» Jensen.


Dommer: Laurens Van Ravens
Tilskuere: 22 495

  • Norge endte på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe, og ble dermed ikke kvalifisert til VM i fotball 1970, som ble arrangert i Mexico.

Kvalifiseringsgruppe 5

Land K V U T Mål P
  Sverige 4 3 0 1 12-5 6
  Frankrike 4 2 0 2 6-4 4
  Norge 4 1 0 3 4-13 2

Nordic Cup, 21. september 1969

  Norge 2–0 (0–0)   Danmark Ullevaal Stadion (Oslo)

Ola Dybwad Olsen   26'
Pål Sæthrang   35'

Norges lag:
Per Haftorsen, Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Terje Gulbrandsen, Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang.


Dommer: Martti Hirviniemi
Tilskuere: 12 054

Vennskapskamp, 11. november 1969

  Mexico 4–0 (2–0)   Norge Estadio Azteca (Mexico by)

Alberto Onofre   6'
Aarón Padilla Gutiérrez   39'
Sabás Ponce   71'
Mario Velarde   73'

Norges lag:
Per Haftorsen, Nils Arne Eggen, Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Terje Gulbrandsen (Thor Spydevold fra 37'), Ola Dybwad Olsen, Odd Iversen, Erik Johansen, Pål Sæthrang (Harry Hestad fra 82').


Dommer: Mario Canessa
Tilskuere: 25 000

Vennskapskamp, 16. november 1969

  Guatemala 1–3 (0–2)   Norge Estadio Mateo Flores (Guatemala by)

Hugo Torres   77'

Harry Hestad   34'
Harry Hestad   43'
Thor Spydevold   61'

Norges lag:
Per Haftorsen, (Geir Karlsen fra ?), Nils Arne Eggen (Kjetil Wangen fra ?), Finn Thorsen, Frank Olafsen, Sigbjørn Slinning, Trygve Bornø, Thor Spydevold, Ola Dybwad Olsen, Harald Sunde (Arild Mathisen fra 71'), Harry Hestad, Pål Sæthrang.


Dommer: [[]]
Tilskuere: 27 000

Eksterne lenkerRediger