Liste over Maaruds produkter

Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Maarud. Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret.

Maaruds produkter (med lanseringsår)Rediger

  • Maarud Potetgull Salt (1936)
  • Maarud Potetgull Ost & Løk (1965)
  • Maarud Pop-Corn (1967)
  • Maarud Potetgull Paprika (1968)
  • Maarud Bacongull (1969)
  • Maarud Ostepop (1971)
  • Maarud Peanøtter (1973)
  • Maarud Potetskruer (1975)
  • Maarud Potetgull med Dill (på 70 og 80-tallet)
  • Maarud Potetgull med Pizzasmak (1976) (utgått)
  • Maarud Potetskjell (1978) (utgått)
  • Maarud Nøttekuler (1979) (utgått)
  • Maarud Potetgull Salt & Pepper (80-tallet)
  • Maarud Sombreros (1989/1990)
  • Maarud Guttelus (2010)
  • Maarud Jentelus (2010)
  • Maarud Chakalaka VM-gull med smak fra Sør-Afrika (2010) (utgått)
  • Maarud Grillchips (2010)
  • Maarud Katjang nøtter (2010)
  • Maarud Proviant med smak av Skikkelig bacon (2010) (utgått)
  • Maarud Popcorn cheddar (2011)
  • Maarud Gaardspotetgull med Havsalt (2011)
  • Maarud Gaardspotetgull med Biff & Løk (2011)
  • Maarud Taffelsticks (2011)
  • Maarud Dipmix Hot Holiday (2011)
  • Maarud Tortillachips 4 dip (2011)
  • Maarud Salsa 4 chips (2011)
  • Maarud Potetgull dobbel paprika (2011)
  • Maarud Potetgull dobbel salt (2011)
  • Maarud Ostepop (relansert 2012)
  • Maarud Knertenchips (2012)
  • Maarud Gaardspotetgull med Paprika (2012)
  • Maarud Superfries (2013)
  • Maarud Knerten Mini-Ostepop (2013)
  • Maarud Tortilla Sticks (2013)
  • Maarud Gaardsgull med Havsalt & Pepper (2013)
  • Maarud Potetgull Crispy Bacon (2013)
  • Maarud Grillmix Salt & Pepper (2013)
  • Maarud Grill Dipmix Spicy & Smokey (2013)
  • Maarud Superchips Bacon (2013)
  • Maarud Dipmix Paprika (2013)
  • Maarud Dipmix Tzatziki (2013)
  • Maarud Supermix Salt (2013)
  • Maarud Supermix Paprika (2013)
  • Maarud Salsa Dip (beger) (2014)
  • Salt Sjørøver-Gull (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Grillet ost & løk (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Jacks Pepperbiff (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Max Paprika (2014)
  • Maarud Gaardsgull Havsalt (2014)
  • Maarud Gaardsgull rømme & løk (2014)
  • Maarud Baderinger Grillkrydder (2014)
  • Maarud Superfries Tasty Tomato (2014)
  • Maarud VM Gull Italiensk Pizza (2014)
  • Maarud VM Gull Spansk Paprika (2014)
  • Maarud Potetgull Frisk Dill (2014)
  • Maarud Kickers Nacho Cheese (2014)
  • Maarud Fresh dipmix Holiday (2014)
  • Maarud Fresh dipmix Tex mex (2014)
  • Maarud Tortilla Mucho Cheese & Chili (2014)
  • Maarud Tortilla Mucho Pepper & Sourcream (2014)
  • Maarud Julehjerter Paprika (2014)
  • Maarud Julegull Paprika (2014)
  • Maarud Salte Julehjerter (2014)
  • Maarud Supercheese Ostepop (2015)
  • Maarud Superrifla American Ranch (2015)
  • Maarud Superrifla Crème fraîche & Løk (2015)
  • Maarud Original Chips Crème Fraîche & Ramsløk (2015)
  • Maarud Original Chips Paprika & Sweet chili (2015)
  • Maarud Nøtt & Sprøtt Original Salt (2015)
  • Maarud Nøtt & Sprøtt Paprika Chili (2015)
  • Maarud Dipmix Sourcream & Onion (2015)
  • Maarud Exxtra Røffe Rifler Max Grill (2015)
  • Maarud Exxtra Røffe Rifler Rock Salt (2015)
  • Maarud Sommergull Havsalt (2015)
  • Maarud Fried Chicken (2015)
  • Maarud Potetgull Holiday (2015)
  • Maarud Nypotetgull Smørstekte kantareller & crème fraîche (2015)
  • Maarud Potetgull Lettere Paprika (2016)
  • Maarud EM-Gull 4 Onion (2016)
  • Maarud EM-Gull Crème fraîche & Paprika (2016)
  • Maarud Ostepop (relansert 2016)
  • Maarud I love Hjerter Paprika (relansert 2016)
  • Maarud 3 Amigos Nacho Cheese & Hot Sweet Chili (2016)
  • Maarud Peanøtter Ovnsrøstet & Saltet (2016)
  • Maarud Chilinøtter Ekstra Sprø (2016)
  • Maarud Sommergull Dill (2016)

Maaruds produkter (uten lanseringsår)Rediger

  • Maarud Potetgull Crème Fraîche & Ramsløk
  • Maarud Potetgull Sourcream & Onion
  • Maarud Potetgull Salt & Vinegar
  • Maarud Potetgull Rifla Salt
  • Maarud Potetgull Lettere Salt
  • Maarud Original Chips Havsalt
  • Maarud Original Chips Biff & Løk
  • Maarud Superchips Salt
  • Maarud Superchips Paprika
  • Maarud Superchips Salt & Pepper
  • Maarud Potetskruer Salt
  • Maarud Potetskruer Paprika
  • Maarud Appelsin Juice (utgått)
  • Maarud Crispers
  • Maarud Cruncher
  • Maarud Baconsvor
  • Maarud Popcorn Pop Selv
  • Maarud Micropop Salt
  • Maarud Micropop Smør
  • Maarud Micropop 50% Mindre Fett
  • Maarud Kjøtt Snack (utgått)
  • Maarud Nøtte Mix (utgått)
  • Maarud Nøtte Rosin (utgått)
  • Maarud Potet Sticks (utgått)
  • Maarud Salte Kjeks (utgått)
  • Maarud Tortillachips Ost
  • Maarud Soletti Saltstenger
  • Maarud Goldfish
  • Maarud Peanøtter Røstet & saltet
  • Maarud Peanøtter Røstet & usaltet
  • Maarud Cashew Røstet & saltet
  • Maarud Dipmix Holiday
  • Maarud Dipmix Tomat (utgått)
  • Maarud Dipmix Tortilla
  • Maarud Dipmix Garlic
  • Maarud Dipmix Onion

Se ogsåRediger

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger