Kathleen Robertson

kanadisk skuespiller

Kathleen Robertson (født 8. juli 1973) er en canadisk skuespillerinne.

Kathleen Robertson
KathleenRobertson10TIFF.jpg
Født8. juli 1973[1]Rediger på Wikidata (49 år)
HamiltonRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Utdannet ved Hillfield Strathallan CollegeRediger på Wikidata
Ektefelle Gregg ArakiRediger på Wikidata
Nasjonalitet CanadaRediger på Wikidata
Aktive år1992
IMDbIMDb

Robertson ble født i Hamilton i Ontario. Hun begynte som skuespiller da hun var ti år gammel, da hun spilte både i TV-serier og filmer i Canada. Hennes første store rolle i en TV-serie var i den canadiske serien Maniac Mansion, der hun hadde rollen som Tina Edison fra 1990 til 1993. Hun er kanskje mest kjent for sin rolle som Clare Arnold i Beverly Hills 90210, der hun var med fram til 1997.

Utvalgt filmografiRediger

År Film Rolle
2006 Hollywoodland Carol Van Ronkel
2006 Last Exit Beth Welland
2004 Control Eden Ross
2004 Until the Night Elizabeth
2004 Mall Cop Donna
2003 In the Dark (TV-film) Rachel Speller
2003 I Love Your Work Journalist
2002 Torso: The Evelyn Dick Story (TV-film) Evelyn Dick
2002 XX/XY Thea
2001 I Am Sam Kelner
2001 Scary Movie 2 Theo
1992 Blown Away Darla

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 27. april 2014[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger