Jytte Borberg

Jytte Borberg
Født16. juli 1917[1]Rediger på Wikidata
RomanshornRediger på Wikidata
Død25. februar 2007[1]Rediger på Wikidata (89 år)
RungstedRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SkribentRediger på Wikidata
Nasjonalitet DanmarkRediger på Wikidata
Utmerkelser Kritikerprisen (1996)Rediger på Wikidata

Jytte Borberg (født 16. juli 1917, død 25. februar 2007) var en dansk forfatter.

Hun debuterte i 1968 med novellesamlingen Vindebroen.

BibliografiRediger

  • Vindebroen (noveller) – 1968
  • Nældefeber – 1970
  • Orange – 1972
  • Turné – 1974
  • Eline Bessers læretid – 1976
  • Det bedste og det værste, Eline Besser til det sidste – 1977
  • Rapport fra havbunden – 1978
  • Nu eller aldrig – 1979
  • Mario – 1981
  • Sjælen er gul – 1981
  • I hører fra os – 1982
  • Slaraffenland – 1982
  • Alice og mig – 1983
  • Skyggernes bog – 1983
  • Hvad tænkte egentlig kaninen? – 1984
  • Noget af en helt – 1984
  • Novemberløgne – 1985
  • Nat og dag – 1987
  • Vejmandens datter – 1987
  • Maskerade – 1988
  • Myggestik og stjerneskud – 1990
  • Tvivlsomme erindringer – 1990
  • Løslad kaptajnen – 1992
  • Nærbilleder – 1994
  • Verdens ende – 1996
  • Himmelsengen – 1999
  • Kunne I mærke, da I blev små? – 2000
  • Det er tilladt at smile – 2001
  • Alle steder og ingen steder – 2003
  • Skråskrift – 2007

Priser og utmerkelser – utvalgRediger

ReferanserRediger

  1. ^ a b Gemeinsame Normdatei, besøksdato 13. august 2015, GND-ID 124110347

KilderRediger