Jorge Celedón

Jorge Celedón
Jorge Celedón in DC.JPG
Født4. mars 1968[1]Rediger på Wikidata (52 år)
Villanueva, La GuajiraRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet ColombiaRediger på Wikidata
Utmerkelser Latin Grammy Award for Best Cumbia/Vallenato Album (2007), Latin Grammy Award for Best Cumbia/Vallenato Album (2014), Latin Grammy Award for Best Cumbia/Vallenato Album (2015), Latin Grammy Award for Best Cumbia/Vallenato Album (2017)Rediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerVallenato
Instrumentvokal
Aktive år1993
PlateselskapSony BMG
Nettstedhttp://www.jorgitoceledon.com

Jorge Celedón (født 4. mars 1968 i Villanueva i La Guajira, Colombia) er en colombiansk musiker innen sjangeren vallenato som startet karrieren sin i 1993. Blant hans mest kjente sanger er «Es la Vida».

DiskografiRediger

  • Romántico Como Yo – 2000
  • Llévame En Tus Sueños – 2001
  • Canto Vallenato – 2002
  • Nuevas Canciones Del Alma – 2004
  • ¡Juepa Je! – 2004
  • Grande Éxitos En Vivo CD – 2006
  • Son... Para El Mundo – 2006
  • La Invitación – 2009
  • Lo Que Tú Necesitas – 2011

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.