Åpne hovedmenyen
Jonny Halberg
Født12. oktober 1962 (56 år)
Jørstadmoen/Fåberg
Beskjeftigelse Skribent
Nasjonalitet Norge
Utmerkelse P2-lytternes romanpris (2000), Språklig samlings litteraturpris (2001), Sult-prisen (1998)

Jonny Halberg (født 12. oktober 1962Jørstadmoen ved Lillehammer) er en norsk forfatter og dramatiker, nå bosatt på Jeløya i Moss. Han har studert ved Forfatterstudiet i Bø. Halberg var medredaktør av tidsskriftet Vagant i 1998. Han er oversatt til flere språk.

Innhold

BibliografiRediger

RomanerRediger

  • Trass (1996)
  • Flommen (2000)
  • En uskyldig tid (2002)
  • Gå til fjellet (2004)
  • Tvillingen (2006)
  • All verdens ulykker (2007)
  • En norsk tragedie (2010)
  • Skrik om natten (2011)
  • 1983 (2012)

NovellerRediger

  • Overgang til tertiær (1989)
  • Gå under (1992)
  • Like nord for kirka - fortellinger 1994-2016 (2016)

DramaRediger

PriserRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger