Åpne hovedmenyen
Jon & Vangelis
OpphavEngland England
Hellas Hellas
Periode19791991
SjangerProgressive rock
New age
Medlemmer
Jon Anderson
Siste medlemmer
Jon Anderson
Vangelis

Jon & Vangelis var en musikkduo bestående av den britiske vokalisten Jon Anderson, kjent blant annet fra den progressive rockegruppen Yes, og den greske musikeren, komponisten og keyboardisten Vangelis. De hadde stort gjennomslag på 1980-tallet, blant annet med sangene «I'll Find My Way Home» og «I Hear You Now».

De hadde tidligere samarbeidet i Yes, da Vangelis prøvespilte for å bli Rick Wakemans erstatter i bandet i 1974.

DiskografiRediger

  • Short Stories (1980)
  • The Friends of Mr. Cairo (1981)
  • Private Collection (1983)
  • Page of Life (1991)
  • Page of Life (1998), remastered og utvidet versjon.
  • The Best of Jon & Vangelis (1984)
  • Chronicles (1994)

Eksterne lenkerRediger