Åpne hovedmenyen

John Sigurd Kristensen

norsk skuespiller
John Sigurd Kristensen
Født3. april 1955 (64 år)
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet Norge
IMDbIMDbRedigere på wikidata

John Sigurd Kristensen (født 3. april 1955) er en norsk skuespiller. Han er hovedsakelig kjent for roller i TV-serier som Himmelblå, Monster, Soria Moria, Brigaden og Ved kongens bord.

FilmografiRediger

År Film/tv-serie Rolle
2017 Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta Kaptein Morgan
2017 Monster Willy Eighner
2017 Elven Karl Lønnhøiden
2017 Folkevalgt Stortingspresidenten
2016 Løvekvinnen Mr. Birgerson
2014 Mot naturen (jeger i skogen)
2014 Glassdukkene Hagen
2013 Hjerterått Heinz
2013 Kaikella rakkaudella Harald
2012 Hellfjord Hjalmar
2012 Verdens Ende Morten
2011 Zakariassen må dø Leonart
2009 Lille Frø Stemme
2009 Parat (kortfilm) Isaksen
2008-2010 Himmelblå Halle
2007 Kodenavn Hunter Kalle
2006 Etaten Rådmann
2006 Reprise Jon
2005 Kontoret for ingenting (kortfilm) Sjef
2005 Ved kongens bord Journalist i Dagsavisen
2002 Brigaden Olav J. Tønder
2002 Dykk (kortfilm) Reidar
2001 Amatørene Ringdal
2001 Kosmonaut (kortfilm) Andrej
2001 Tyven, tyven Rektor
2000 Hver søndag hos mor (kortfilm) Arne
2000 Soria Moria Lille-Erling
1999 Misery Harbour Cafegjest
1997 Den fordømte nordlendingen Diverse roller
1997 Mørkets øy Bokken
1996 Utbor-opprøret Skinnstakken
1995 Kjære kamera(t)
1990 Håkon Håkonsen Bakken
1990 Marerittet Karl
1989 Landstrykere Karolus
1988 Fengslende dager for Christina Berg Jon
1987 Veiviseren Sterk Tchude
1986 Plastposen Politibetjent
1983 Piratene Mann i peilebil

Eksterne lenkerRediger