Åpne hovedmenyen
John McTiernan
John McTiernan Deauville 2014 3.jpg
Født8. januar 1951 (68 år)
Albany
Utdannet ved The Juilliard School, AFI Conservatory
Beskjeftigelse Filmregissør, filmprodusent, skuespiller, manusforfatter
Nasjonalitet USA

John McTiernan (født 8. januar 1951) er en amerikansk filmregissør, mest kjent for å ha regissert spenningsfilmer. Han ble født i Albany i New York.

Utvalgt filmografiRediger

År Filmtittel Originaltittel
1986 Nomads
1987 Predator - den usynlige fiende Predator
1988 Die Hard
1990 Jakten på Rød Oktober The Hunt for Red October
1992 Medisinmannen Medicine Man
1993 Den siste actionhelten Last Action Hero
1995 Die Hard i New York Die Hard: With a Vengeance
1999 Den 13. krigeren The 13th Warrior
1999 Eventyreren Thomas Crown The Thomas Crown Affair
2002 Rollerball
2003 Basic

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)