Åpne hovedmenyen
Joe Buff
Født1955
Beskjeftigelse Skribent, romanforfatter
Nasjonalitet USA

Joe Buff er en amerikansk forfatter som skriver spenningsromaner om den amerikanske marine. Hans romaner har handling som utspiller seg i årene 2011-2012.

BibliografiRediger

  • Deep Sound Channel, 2000
  • Thunder in the Deep, 2001
  • Crush Depth, 2002
  • Tidal Rip, 2003
  • Straits of Power, 2004
  • Seas of Crisis, 2005

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en forfatter, lyriker eller dramatiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.