Jere Burns

amerikansk skuespiller

Jere Burns (født 15. oktober 1954 i Cambridge i Massachusetts) er en amerikansk skuespiller mest kjent for å ha hovedroller i TV-serien Dear John og i filmen Crocodile Dundee i Los Angeles. Han har også hatt en rolle sammen med Yasmine Bleeth i TV-filmen Road Rage fra 1999.

Jere Burns
FødtJerald Eugene Burns II
15. okt. 1954[1][2]Rediger på Wikidata (66 år)
CambridgeRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Utdannet ved University of Massachusetts Amherst (–1980)Rediger på Wikidata
Ektefelle Kathleen Kinmont (19971999)Rediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år1970
IMDbIMDb

FilmografiRediger

År Film Originaltittel Rolle
2002 New Suit Dixon Grain
2002 Good Morning, Miami (TV-serie) Frank Alfano
2002 Mother Ghost Cemetary Anget
2001 Crocodile Dundee i Los Angeles Crocodile Dundee in Los Angeles Arnan Rothman
2000 Life-Size (TV-film) Ben Stuart
1999 Road Rage (TV-film) Eddie Madden
1998 My Giant Weller, the Movie Director
1997 Santa Fe Dr. Dan Yates
1996 The Secret She Carried (TV-film) Lewis Snow
1996 Something So Right Jack Farrell
1995 Moment of Truth: Eye of the Stalker Stephen Primes
1994 Greedy Glen
1993 Mommies Tom Booker
1992 Bob (TV-serie) Pete Schmidt
1991 The Gambler Returns: The Luck of the Draw Cade Dalton
1990 Perry Mason: The Case of the Defiant Daughter Cliff Bartell
1989 Wired Lou Connors
1989 Hit List Jared Riley
1988 Dear John (TV-serie) Kirk Morris
1986 Siste stikk til Louis Touch and Go Levesque
1986 Operasjon Harry Let's Get Harry Washington aide
1986 The Last Precinct
1986 God, the Universe & Hot Fudge Sundaes Brother Vinnie
1984 Mom's On Strike Hal
1970 The Psychiatrist: God Bless the Children Steve

ReferanserRediger

  1. ^ Autorités BnF, data.bnf.fr, besøkt 10. oktober 2015
  2. ^ Internet Broadway Database, Internet Broadway Database person-id 393853, besøkt 9. oktober 2017

Eksterne lenkerRediger