Jens Lapidus

Jens Lapidus
Jens Lapidus Hengelo 2011 02 (cropped).jpg
Født24. mai 1974Rediger på Wikidata (46 år)
HägerstenRediger på Wikidata
Utdannet ved Stockholms universitetRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skribent, jurist, karikaturtegner, modellRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Jens Lapidus (født 24. mai 1974) er en svensk forfatter og advokat.

Han debuterte i 2006 med boka Cash, som fikk mye omtale i Sverige og ble solgt til en rekke land. I 2008 kom boka Aldri fucke opp, og deretter tredje bok i trilogien, Livet de Luxe.

BibliografiRediger

  • Cash (2006)
  • Aldrig fucka upp (2008)
  • Gängkrig 145 (2009, med Peter Bergting)
  • Livet deluxe (2011)
  • Heder (2011)[1]
  • Mamma försökte (2012) (novellesamling)
  • VIP-rummet (2014)
  • Sthlm delete (2016)
  • Top Dogg (2017)

ReferanserRediger

 Denne biografien om en forfatter, lyriker eller dramatiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.