James Kottak

amerikansk musiker og trommeslager

James Kottak (født 26. desember 1962 i Louisville) er en amerikansk trommeslager.

James Kottak
James Kottak.jpg
James Kottak
Født26. des. 1962[1]Rediger på Wikidata (59 år)
LouisvilleRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Trommeslager, musiker, låtskriver, sanger, gitaristRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Medlem av Scorpions (19962016)Rediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Sjanger hard rock, heavy metal
InstrumentTrommer
Aktive år1985
IMDbIMDb
Ensemble(r)
Scorpions
Kottak
Tidligere band
Kingdom Come
Warrant
Montrose
Buster Brown
Wild Horses
Dio

Han var medlem i det tyske rockebandet Scorpions fra 1996 til 2016, da han ble erstattet av Mikkey Dee og selv etter hvert fant tilbake til Kingdom Come.[2] Han har tidligere spilt med blant annet Montrose, Warrant og Kingdom Come. Han spilte også for Dio under sju konserter i California i februar 1997, da bandets faste trommeslager Vinny Appice var syk.[3]

DiskografiRediger

Med Buster Brown

  • 1985 Sign of Victory

Med Montrose

  • 1987 Mean

Med Kingdom Come

  • 1988 Kingdom Come
  • 1989 In Your Face

Med Michael Lee Firkins

  • 1990 Michael Lee Firkins

Med Wild Horses

  • 1991 Bareback
  • 2003 Dead Ahead

Med McAuley Schenker Group

  • 1992 M.S.G.

Med Warrant

  • 1995 Ultraphobic

Med Ashba

  • 1996 Addiction To The Friction

Med Black Sheep

  • 1999 Sacrifice

Med Willie Basse fra Black Sheep

  • 2010 Break Away

Med Scorpions

Med Kottak

  • 1998 Greatist Hits
  • 2006 Therupy
  • 2010 Rock & Roll Forever
  • 2011 Attack

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en heavy metal-musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.