Ingenting (band)

Ingenting er et rockeband fra Sandnes i Rogaland. Bandet ble startet på slutten av 1980-årene, og ga i 1991 ut sitt første album. Musikken bandet spiller er rock'n'roll med tekster på dialekt. Bandet er spesielt kjent i Rogaland, men har spilt over hele landet og solgt totalt 120 000 album.[trenger referanse] I 1998 ble Ingenting oppløst, for så å bli gjenforent noen år senere.

Ingenting har vært et av to oppvarmingsband (det andre er Kvelertak) for KissViking stadion i Stavanger 8. juni 2013.

MedlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

DiskografiRediger

Single og EPRediger

  • Luremus/Det einaste (2008, EP)
  • Slag i tryne (2014)
  • Aldri i kne (2018)
  • Holda kogen (2019)
  • Party (2019)

Eksterne lenkerRediger