Guy Ritchie

Guy Ritchie
GuyRitchiebyKathyHutchins.jpg
FødtGuy Stuart Ritchie
10. september 1968[1][2][3][4]Rediger på Wikidata (52 år)
Hatfield[5]Rediger på Wikidata
Ektefelle Madonna (20002008)[6], Jacqui Ainsley (2015–)Rediger på Wikidata
Far Captain John Vivian RitchieRediger på Wikidata
Mor Amber Mary ParkinsonRediger på Wikidata
Barn David Banda Mwale Ciccone Ritchie, Rocco Ritchie, unknown son RitchieRediger på Wikidata
Utdannet ved Sibford School, Stanbridge Earls School, Windlesham House SchoolRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Filmregissør, filmprodusent, manusforfatter, gründer, judokaRediger på Wikidata
Nasjonalitet StorbritanniaRediger på Wikidata
Utmerkelser Edgar-prisene, Golden Raspberry Award for Worst Picture (2002), Golden Raspberry Award for Worst Director (2002)Rediger på Wikidata
Aktive år1995
IMDbIMDb

Guy Stuart Ritchie (født 10. september 1968 i Hatfield i Hertfordshire) er en britisk filmregissør og manusforfatter. 22. desember 2000 giftet han seg med Madonna. De fikk en sønn sammen, før de skilte seg i 2008.

FilmografiRediger

År Tittel
1995 The Hard Case
1998 Lock, Stock and Two Smoking Barrels
2000 Snatch
2001 The Hire: Star
2002 Swept Away
2005 Revolver
2008 Suspect
2008 RocknRolla
2008 Static
2009 Sherlock Holmes

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, 27. apr. 2014
  2. ^ GeneaStar, Guy Ritchie, ritchieg
  3. ^ The Peerage, p9474.htm#i94737, Guy Stewart Ritchie
  4. ^ Brockhaus Enzyklopädie, 9. okt. 2017, Guy Ritchie, guy-ritchie
  5. ^ Gemeinsame Normdatei, 11. des. 2014
  6. ^ p9474.htm#i94737, 7. aug. 2020

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en regissør er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.