Gojira

Fransk metallband

Gojira er et heavy metal-band fra Bayonne i Frankrike. Bandet ble stiftet i 1996 og gikk under navnet Godzilla frem til 2001. Deres første studioalbum var Terra Incognita, som ble utgitt i 2001. Medlemmer i bandet er Joe Duplantier på vokal og gitar, hans bror Mario Duplantier på trommer, Christian Andreu på gitar og Jean-Michel Labadie på bass.

Gojira
Metal band Gojira live at Tuska (Finland) 2006.jpg
OpphavFrankrike Bayonne, Frankrike, Frankrike (1996)
Periode1996–dd
SjangerDeath metal,
Progressive metal,
Groove metal
Aktive år1996
PlateselskapRoadrunner,
Prosthetic,
Listenable
Nettstedgojira-music.com
Medlemmer
Joe Duplantier
Mario Duplantier
Christian Andreu
Jean-Michel Labadie

DiskografiRediger

  • 2001: Terra Incognita
  • 2003: The Link
  • 2005: From Mars to Sirius
  • 2008: The Way of All Flesh
  • 2012: L'Enfant Sauvage
  • 2016: Magma
  • 2021: Fortitude

BandmedlemmerRediger

Eksterne lenkerRediger