Evergrey

svensk band

Evergrey er et svensk progressiv metal-band.

Evergrey
Evergrey Nosturi 20032008 03.jpg
Evergrey 2008
Opphav (1995)
Periode1996 - idag
SjangerProgressiv metal
Aktive år1996
PlateselskapInsideOut Music
Nettstedwww.evergrey.net
Medlemmer
Tom S. Englund
Henrik Danhage
Johan Niemann
Rikard Zander
Jonas Ekdahl
Tidligere medlemmer
Will Chandra
Daniel Nöjd
Dan Bronell
Patrick Carlsson
Sven Karlsson
Christian Rehn
Michael Håkansson
Fredrik Larsson

Bandet ble startet i Göteborg i 1996, og har utgitt åtte studioalbum.

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

  • 1998The Dark Discovery
  • 1999Solitude, Dominance, Tragedy
  • 2001In Search of Truth
  • 2003Recreation Day
  • 2004The Inner Circle
  • 2005A Night To Remember
  • 2006Monday Morning Apocalypse
  • 2008Torn
  • 2011Glorious Collision
  • 2014 - Hymns for the Broken

Eksterne lenkerRediger


 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.