En Vogue er en amerikansk soul-gruppe som ble dannet i 1988 av Cindy Herron, Maxine Jones, Dawn Robinson, og Terry Ellis. Siden har besetningen skiftet, og andre medlemmer har vært Amanda Cole og Shona Bennett.

En Vogue
En Vogue live.jpeg
Utmerkelser
12 oppføringer
Soul Train Music Award for Best R&B/Soul Single, Group, Band or Duo (1991), MTV Video Music Award for Best Choreography (1992), Soul Train Music Award for Best R&B/Soul Album, Group Band or Duo (1993), Soul Train Music Award for Sammy Davis, Jr. – Entertainer of the Year (1993), MTV Video Music Award for Best R&B Video (1993), MTV Video Music Award for Best Dance Video (1993), MTV Video Music Award for Best Choreography (1993), American Music Award for Favorite Soul/R&B Album (1993), American Music Award (1994), MTV Video Music Award for Best R&B Video (1994), MTV Video Music Award for Best Dance Video (1994), MTV Video Music Award for Best Choreography (1994)Rediger på Wikidata
OpphavOakland, USA (1989)
Sjanger
8 oppføringer
Soulmusikk, dansepop, funk, popmusikk, rhythm and blues, jentegruppe, new jack swing, swingbeatRediger på Wikidata
Aktive år1989
PlateselskapAtlantic Records, 33rd Street Records, East West Records, Elektra Records
Nettstedhttp://www.envoguemusic.com/
IMDbIMDb
Medlemmer
Cindy Herron, Terry Ellis, Rhona Bennett

Deres største hit er «Free your mind» fra 1992.

DiskografiRediger

  • 1990 Born to Sing
  • 1991 Remix to Sing
  • 1992 Funky Divas
  • 1993 Runaway Love EP
  • 1997 EV3
  • 1998 Best of En Vogue
  • 2000 Masterpiece Theater
  • 2001 The Very Best of En Vogue
  • 2002 The Gift of Christmas
  • 2004 Soul Flower
  • 2005 Hold On And Other Hits

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger