Diskusjon:Lars Olsen Skrefsrud

(Omdirigert fra «Diskusjon:Lars Skrefsrud»)
Siste kommentar: for 3 år siden av Eisfbnore i emnet Gjennomgang av artikkel
Tidligere anbefalt artikkel Lars Olsen Skrefsrud var en anbefalt artikkel, hvilket betyr at den tidligere ble vurdert som spesielt lesverdig, til inspirasjon for andre tekster og noe av det beste Wikipedia kunne by på. Artikkelen holder imidlertid ikke lenger den standard som forventes av slikt innhold. Se denne diskusjonen for en begrunnelse av artikkelens revurdering.
Underprosjektets logo Artikkelen Lars Olsen Skrefsrud er del av underprosjektet Språk, som søker å øke antall artikler relatert til språk og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende språkartikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Anbefalt artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på anbefalt-nivå på kvalitetsskalaen.
Lav Denne artikkelen er av lav prioritet innen sitt emne.

Eldre innlegg rediger

Jeg retter formuleringen "farens fyll og fest" - til farens alkoholproblem. Vi har ingen kilder om massiv festing - og dermed ingen rett til å dømme - Lars O. Skrefsruds far.

Jeg stusser også over passusen "kikke på jentene." Det har vel lite å gjøre i en nøktern biografisk artikkel?

Jeg mener at passusen stod i Uglands bok, som jeg ikke lenger har (biblioteklån). Hvis jeg får gjette, er det kanskje slik at begge uttrykk kan stamme fra Skrefsruds beskrivelse av sin fortid (evt at han uttrykte seg krassere), ellers er det vanskelig å forstå at vennligsinnede biografer bruker dem. Bare gjetning. Ctande 6. jan 2007 kl. 11:40 (CET)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lars Skrefsrud. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 06:28 (CEST)Svar

Gjennomgang av artikkel rediger

Jeg lurer på hvor godt de ulike biografiene om Skrefsrud har blitt brukt. Artikkelen er tildels ganske kort, og har dessuten nesten ingen referanser i løpende tekst. Jeg synes også at teksten ikke er helt leksikalsk, og kan til tider fremstå som litt vel fortellende og redaksjonell, med formuleringer som Skrefsrud egnet seg mer og mer til språkarbeid. --Eisfbnore 12. mai 2020 kl. 03:29 (CEST)Svar

Punkter anført i revurderingen:

  • Kort og ufullstendig presentasjon
  • Manglende bruk av biografier og referanser i løpende tekst
  • Uleksikalsk og vurderende stil
Tilbake til siden «Lars Olsen Skrefsrud».