Diskusjon:Heinrich Himmler

Siste kommentar: for 2 år siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker
Anbefalt artikkel Heinrich Himmler er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Klage, klage rediger

Den siste setningen er veldig dum, sånn som den står nå. Overlevde han? Han ville jo ikke akkurat drepe dem... I så fall, må det skrives. Og forøvrig, denne artikkelen er etter min opfatning mere en artikkel om SS og SA's historie en Himmlers, det eneste som ikke gjør det helt irellevant er enkelte kommentarer om at "sånn økte Himmlers makt ytterligere". Artikkelen er egentlig ikke noe serlig utmerket, etter min mening. Thor-Rune Hansen 2. okt 2005 kl.20:24 (UTC)

Å overleve noen er en helt vanlig formulering; i Bokmålsordboka er det den første betydningen som er gitt for 'overleve'. Når det gjelder fokuset på SS og SA er det helt sentralt ved Himmler, fordi det er det som definerer ham, og det var i stor grad han som definerte SS og SA. Cnyborg 2. okt 2005 kl.20:52 (UTC)

Bilder rediger

Sjekk Commonskategorien nå, flere nye bilder. Finn Rindahl 4. des 2008 kl. 13:37 (CET)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Heinrich Himmler. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. aug. 2021 kl. 20:28 (CEST)Svar

Tilbake til siden «Heinrich Himmler».